18 Март 2018
Днес 7 новини

SOFIX:

679.98

BGBX40:

132.95

BGREIT:

116.69

BGTR30:

550.29

CGIX:

178.84
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

Молбите за помощи при безработица в САЩ намаляват

Броят на американците, попълнили молби за помощ при безработица, се понижи слабо през последната седмица, задържайки недалеч от 49-годишното дъно,... 
   

Лек ръст в търговията за януари

През януари 2018 г. оборотът в търговията на дребно, изчислен въз основа на календарно изгладени данни, бележи ръст от 4.4% в сравнение със същия месец на предходната година. 
   

Търговски войни: Отговорът на ЕС

Европейският съюз може да отговори по много начини на несправедливи търговски практики - от завеждане на дело в СТО до налагане на ответни ограничения на вноса. 
   

БНТ и БНР ще плащат по отделни тарифи за авторските права

Парламентът прие окончателно промените в Закона за авторското право, съобщава Българското национално радио. С тях се ограничава господстващото... 
   

За последните десет месеца няма сигнали за кражби на фирми

За последните 10 месеца в Агенцията по вписванията няма сигнали за кражба на фирми, съобщи изпълнителният й директор Зорница Даскалова по време на... 
   

7-те най-застрашени обекта на културното наследство в Европа

Европа ностра, водещата организация за опазване на културното наследство в Европа и Институтът на Европейската инвестиционна банка обявиха ... 
   

Фирми:Turkish Airlines, Wizz Air, австрийски фирми

Turkish Airlines разширява флотилията си с общо 60 самолета на двата авиационни гиганта Airbus и Boeing, които ще станат част от компанията през следващите 6 години. 
   

Потребителските разходи - инфографика

По повод 15 март - Световен ден на потребителите, Националният статистически институт публикува инфографика, подготвена на база на изследването за доходи, разходи и потребление на домакинствата. 
   

Стартъп системата в България

Повече от 50 стартъп компании, инвеститори, институции и организации се представят на първото изложение. Предстоят процедури за над 150 млн. евро, които ще са насочени за насърчаване на предприемачеството в България. 
   

Полша: Магазините вече не работят в неделя

Големите супермаркети и повечето малки магазини останаха затворени за пръв път в неделя заради влязъл в сила нов закон, предаде Асошиейтед прес. 
   
Начало

Времето

София
Partly Cloudy / Windy
20°C
Пловдив
Fair
12°C
Бургас
Fair
12°C
Варна
Fair
17°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски