18 Март 2018
Днес 120 новини

SOFIX:

679.98

BGBX40:

132.95

BGREIT:

116.69

BGTR30:

550.29

CGIX:

178.84
CHF
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

Китайската CNEC с писмо за АЕЦ "Белене"

Енергийният министър Теменужка Петкова информира още, че през миналата седмица и Европейската инвестиционна банка също е заявила, че проявява интерес към възможността да финансира този проект. 
   

Логистичен хъб Европа-Азия с летище Ст. Загора

Идеята е да бъде използвано летището на Стара Загора, проектът е приоритетен за правителството и Министерството на икономиката сега прави всичко възможно да го представи пред инвеститори. 
   

Трета енергийна среща при премиера

Две теме са обсъждани: бъдещето на т.нар. Американски централи и опасността от нова измама в енергетиката по линията на поддържане на т.нар. студен резерв и включването в микса на нови централи с "преференциални цени". 
   

"Инерком" не е дала най-високата цена

Според разследването индийската компания "Индия Пауър" заедно с малка българска компания "Фючър Енерджи" са предложили малко над 17 милиона евро по-висока цена за българските активи на ЧЕЗ от компанията на Гинка Върбакова. 
   

Заплати: Най-голям ръст в Румъния, Унгария, България

През последното тримесечие на 2017-а растежът на заплатите в еврозоната и в целия ЕС се подобри слабо спрямо предходните три месеца, като в същото време нашата страна остава на трето място (след Румъния и Унгария) по ръст на заплащането на труда. 
   

Прокуратурата разследва "Пирогов" и още шест болници в страната за безстопанственост

Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за безстопанственост в "Пирогов" и още шест болници в страната. Това се разбра от... 
   

САЩ vs. Китай - кой е световният технологичен лидер?

Ще успее ли Китай да изпревари САЩ в развитието на изкуствения интелект и комуникационните системи на бъдещето? 
   

Отворени са всички 7 процедури за близо 200 млн. лв. по подмярка 7.2. от ПРСР

Стартира последната седма процедура за прием на проектни предложения по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в
   

90% от България в кадастър до 2020

Сега 36% от територията на България е включена в такава карта, според данни, които цитира министърът на регионалното развитие Николай Нанков. 
   

Китайската "Си Ен Си" с писмо за АЕЦ "Белене"

Енергийният министър Теменужка Петкова информира още, че през миналата седмица и Европейската инвестиционна банка също е заявила, че проявява интерес към възможността да финансира този проект. 
   
Начало

Времето

София
Cloudy
5°C
Пловдив
Cloudy
10°C
Бургас
Cloudy
2°C
Варна
Cloudy
-2°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски