Днес 42 новини

SOFIX:

655.51

BGBX40:

130.04

BGREIT:

110.92

BGTR30:

514.73

CGIX:

166.71
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Ericsson и Microsoft си партнират за въвеждането на Интернет на нещата

Ericsson ще даде допълнителен тласък за развитието на екосистемата за Интернет на нещата (IoT) съвместно с Microsoft, като дава възможност на бизнеса да ускори времето, необходимо за стартиране на IoT услуги, базирани на мобилни мрежи.

Ericsson IoT Accelerator позволява на предприятията да внедряват своите IoT решения, използвайки Azure, която ги свързва директно с екосистемата на мобилните оператори, използвайки услугата за управление на свързаността, доставена от Ericsson Device Connection Platform (DCP) – част от Ericsson IoT Accelerator.

Ericsson IoT Accelerator – облачно базиран, хоризонтален, крос-секторен продукт, включващ платформени и продуктови услуги за телекомуникационни оператори и избрани индустрии – осигурява непрекъснато нарастващ набор от функционалности, предлагани като услуга, която дава възможност за гъвкаво създаване и внедряване на решения за Интернет на нещата.

Услугата за управление на свързаността на Ericsson IoT Accelerator позволява на телекомуникационните оператори да проектират, стартират и развиват управлявани услуги за свързване с Интернет на нещата за предприятия, изискващи клетъчна свързаност. Ericsson IoT Accelerator предоставя на бизнеса пълен контрол и автоматизация, за да могат да управляват с свързаността на своите IoT устройства.

Чрез сътрудничеството с непрекъснато нарастващия брой други телекомуникационни оператори, свързани с DCP на Ericsson, телекомите могат да отговорят на нуждите на глобалните предприятия, без да се налага да правят самостоятелни еднократни инвестиции. Платформата дава на компаниите унифицирано изживяване при ползване на услугите на целия им набор от устройства.

Никлас Хювелдоп, главен стратегически директор и директор Технологии и нови бизнеси в Ericsson, казва: ”Най-новият Ericsson Mobility Report разкрива, че през 2018 г. Интернет на нещата ще надмине мобилните телефони като най-голямата категория свързани устройства. Днес компаниите са изправени пред сериозно предизвикателство, свързано с внедряването на Интернет на нещата. Съчетавайки водещи в индустрията иновации и екосистеми, сътрудничеството ни с Microsoft премахва сложността и прави възможностите на Интернет на нещата по-достъпни за предприятията навсякъде”.

Сам Джордж, директор на Microsoft Azure IoT в Microsoft Corporation, заяви: “Съвместната работа с Ericsson ни помага да задоволим нуждите на нашите клиенти и партньори, осигурявайки им повече възможности за контролиране на клетъчните им IoT устройства.”

Grundfos, иновативният лидер при водните помпи, е първото предприятие, което изпробва интегрираното предложение на Ericsson и Microsoft за управление на техните умни свързани водни помпи.

Ларс Еневолдсен, вицепрезидент на групата Grundfos, сподели: „Предварителната интеграция на продуктите на Microsoft и Ericsson ни позволява да се съсредоточим върху предоставянето на добавена стойност и нови услуги на нашите клиенти”.

The post Ericsson и Microsoft си партнират за въвеждането на Интернет на нещата appeared first on Новини за компютри, смартфони, технологии и наука.

 

 


digital.bg | 30 Май 2017

Скоро Windows 10 ще навърши две години от своята премиера и може да се каже, че операционната система изпълнява ...


 

digital.bg | 30 Май 2017

Модерните смарт джаджи знаят почти всичко за нас. Устройствата ни пазят информация за местата, които сме ...


 

digital.bg | 30 Май 2017

Самоуправляващите автомобили са следващата голяна ниша, която ще бъде променена от иновациите на водещите ...


 

technews.bg | 29 Май 2017

Устройството с форм-фактор M.2 достига скорости на четене до 2400 MB/s и може да се инсталира в повечето модерни ...


 

kaldata.com | 29 Май 2017

Военно въздушните сили на САЩ провеждат твърде необичайни учения в района на Скалистите планини. ...


 

technews.bg | 29 Май 2017

На второ място за миналата година са САЩ, следвани от Индия   


kaldata.com | 29 Май 2017

Над 30 европейски онлайн издателства изпратиха колективно писмо до Европарламента. С писмото се предлага ...


 

technews.bg | 29 Май 2017

Включва антивирус, пази от спам и следи браузването   


technews.bg | 29 Май 2017

На второ място за миналата година са САЩ, следвани от Индия   


kaldata.com | 29 Май 2017

Преди седмица, независимият експерт по информационна безопасност Марк Бърнет (Mark Burnett) публикува ...


 
Начало

Времето

София
Fair
12°C
Пловдив
Fair
15°C
Бургас
Fair
13°C
Варна
Fair
15°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски