13 Декември 2017
Днес 5 новини

SOFIX:

666.99

BGBX40:

130.4

BGREIT:

114.76

BGTR30:

548.49

CGIX:

180.96
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Евродепутатът Ева Майдел получи поредното си признание

1429046Евродепутатът Ева Майдел получи поредното си признание. Тя бе отличена с почетния знак "Добрият пример 2017" в рамките на събитието "Добрият пример на запад от София". Това стана няколко дни след като българския евродепутат стана първата жена избрана за председател на Международното европейско движение. Движението обединява неправителствени организации, синдикати, бизнес формации, политически партии и местна власт с проевропейска ориентация от 39 държави и има повече от 70 години история.

Ева Майдел получи почетния знак "Добрият пример 2017" от екипа на регионалния портал за новини EspressoNews, за своята всеотдайна помощ в подкрепа на младежкия талант и развитието на региона на запад от София, който включва общините Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге и Сливница. Плакетът е  изработен от учениците от професионална гимназия "Велизар Пеев" град Своге.

В рамките на 2017 г. тя бе патрон на проекта "Работилница за репортери 2017 - разкажи за твоята България", като предостави награди на младите таланти в областта на журналистиката, сред които и посещение в Брюксел за класиралите се на първите две места в ученическия конкурс - Симеон Симеонов от Годеч и Ивайло Ивайлов от Божурище. Те ще имат възможност да видят работата на Европейския парламент, да се запознаят с институциите и начина на функциониране на Европейския съюз и да разкажат на своите връстници и съграждани, чрез публикации в новинарския портал за това.

Ева Майдел бе патрон и на второто издание на събитието "Добрият пример на запад от София". Тя откри събитието и връчи специални грамоти на ученици от "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България", по повод заснетите от тях 360 градусови видеорепортажи. В тях учениците представиха за първи път пред публика, по изключително атрактивен начин, забележителности от родния си край.

Ева Майдел се включи активно и в дискусията в рамките на първия панел от дискусионния форум на тема „Туристически потенциал и инициативи на запад от София“. Тя представи своите идеи и предложения за това как да се разгърне туристическия потенциал на общините на запад от София. Сподели своя опит и познания за възможностите за устойчиво развитие и популяризация на природните, културните и исторически дадености на общините от региона, подходите за задържане и привличане на млади хора, които да изберат за свой житейски път успешната реализация там.

Второто издание на "Добрият пример на запад  от София" се проведе на 27.11.2017 г. в шоурума на Ситроен в Божурище, като в програмата на събитието бяха включени дискусионен форум на тема „Туристически потенциал и инициативи  на запад от София“ и церемония по отличаване на носителите на почетния знак "Добрият пример 2017" за личности, компании и неправителствни отгранизации.  Специални награди получиха медии и журналисти, които подпомагат за популяризиране на добрите каузи и дадености на региона, и дават шанс на младите таланти за развитие.

1429046-1 

 

 

 


b2b Media | 11 Декември 2017

На 30-ти март в Capital Fort, София ще се проведе Employer Branding Best Practices- конференция за изграждане и управление на ...


 

b2b Media | 11 Декември 2017
article thumbnail

Този месец ще се случи последната дискусия в Годината на детската книга. Темата е „Поколението Милениум – ...


 

mediawe | 10 Декември 2017

  ...


 

b2b Media | 06 Декември 2017
article thumbnail

Трикратната шампионска по бокс Дейзи Ланг, дипломати и експерти в туризма връчваха наградите 

b2b Media | 05 Декември 2017
article thumbnail

На 30 ноември 2017, в балната зала на Националната художествена галерия Консултантска къща „Велинов и ...


 

b2b Media | 05 Декември 2017
article thumbnail

Церемонията дава старт на Коледните празненства на 5 декември в София
 
Достигането до високите ...


 

b2b Media | 01 Декември 2017
article thumbnail

Американският университет в България (АУБ) бе отличен в категория „Образование“ на наградите „Мистър и ...


 

b2b Media | 30 Ноември 2017
article thumbnail

По-трудно от това да си талант, е да управляваш таланти “Битката за ...


 

b2b Media | 30 Ноември 2017
article thumbnail

Съюз на българските спасители е сдружение от млади хора, решили да помагат и спасяват животи. За тази цел ...


 

b2b Media | 30 Ноември 2017
article thumbnail

Евродепутатът Ева Майдел получи поредното си признание. Тя бе отличена с почетния знак "Добрият пример 2017" в ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
Mist
-1°C
Пловдив
Mist
-1°C
Бургас
Fair
6°C
Варна
Fair
2°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски