18 Март 2018
Днес 13 новини

SOFIX:

679.98

BGBX40:

132.95

BGREIT:

116.69

BGTR30:

550.29

CGIX:

178.84
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Мусала Софт празнува 3 години от откриването на развойния си център в Русе

Днес Мусала Софт празнува третата годишнина от откриването на развойния си център в Русе.

„За 3 години изградихме чудесен екип в Русе. Специалистите ни тук работят в някои от най-интересните и предизвикателни проекти на Мусала Софт. Ускоряваме темпа на развитие и разширяване в Русе и продължаваме да успяваме заедно“, сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.

Компанията поддържа стабилен годишен ръст на приходите от над 25% и е на път да достигне 1000 служители до 2020 г. Екипът в Русе е част от стратегията за растеж, като най-търсени в крайдунавския град в момента са Java и .Net програмисти и специалисти по осигуряване на качеството (QA).

В края на 2016 г., Мусала Софт придоби русенската компания за софтуерни разработки Върбанов Софт, като така разшири екипа си с още висококвалифицирани кадри.

Мусала Софт благодари на математическата гимназия „Баба Тонка“ и Русенският университет „Ангел Кънчев“, които подготвят кадри за софтуерната индустрия в града и страната.

За 3 години Мусала Софт изгради устойчиви партньорства с образователните институции и IT обществото в града, организира свои и подкрепи локални събития. В края на април предстои конференция на Мусала Софт в Русе.

„Срещнах невероятни хора и професионалисти в процеса на работа с Русе и се радвам, че все повече от тях стават част от екипа ни. За мен е удоволствие да се срещам с русенските ИТ хора и съм на линия да разкажа на всички, които се интересуват от работа в ИТ сектора и Мусала Софт“, сподели Андреа Димитрова, специалист Човешки ресурси с фокус Русе.

Мусала Софт (www.musala.com) е водещ регионален доставчик на софтуерни решения. Екипът от 500 професионалисти, работи с широк набор от технологии в някои от най-горещите области като IoT, Big Data, Cloud, AI, Information Management, Automation Testing, Business Analysis, UI&UX.

Компанията създава и успешно внедрява иновативни решения и е доказан надежден партньор на местни и международни корпорации в областите ИКТ (IBM, T-Systems, VMware, SAP, Atos, Cellent, Milestone, UGT), телеком (Deutsche Telekom, Telenor, Mobiltel, Vivacom), финанси (OTP Group, KBC, DZI, Commerzbank, Generali, Visa), държавни институции (Министерство на вътрешните работи, НАП, Митническите власти на Холандия), както и на водещи компании в автомобилната, текстилната, гейминг индустрията, здравеопазването и др.

Четирите офиса на компанията – в София, Русе, Бургас и Скопие следват най-новите agile тенденции в организацията на екипната работа за постигане на баланс между работа и почивка и стимулиране на креативността.

The post Мусала Софт празнува 3 години от откриването на развойния си център в Русе appeared first on Новини за компютри, смартфони, технологии и наука.

 

 


digital.bg | 18 Март 2018

Наскоро името на Windows Store беше заменено с Microsoft Store. Това е официалният пазар за изтегляне на игри, приложения, ...


 

digital.bg | 18 Март 2018

Случвало ли ви се е да искате да включите iPhone-а си, но той да не ви се подчинява? Много проблеми с iPhone могат да ...


 

digital.bg | 18 Март 2018

Samsung Dex представлява докинг станция за смартфоните на компанията, която ги превръща в десктоп компютри. Тази ...


 

digital.bg | 17 Март 2018

Меssenger Lite представлява олекотена версия на мобилното приложение  оптимизирана за смартфоните от ...


 

digital.bg | 17 Март 2018

Кубчето на Рубик е една от най-популярните играчки създавани някога и от десетилетия забавлява милиони хора ...


 

pixelmedia.bg | 17 Март 2018

HP представи ново портфолио от предложения за „Устройство като услуга“ (DaaS) за клиенти и партньори, в това ...


 

kaldata.com | 17 Март 2018

Множество мнения на специалисти по информационна сигурност споделят наблюдението си, че ...


 

kaldata.com | 17 Март 2018

Командването на въоръжените сили на САЩ ще преценява необходимостта от наземни бойни роботи и определя ...


 

kaldata.com | 17 Март 2018

Формуляр за кандидатстване за работа на младия Стив Джобс, попълнен от бившия шеф на Apple, се продаде за ...


 

digital.bg | 17 Март 2018

Mozilla вече разработват над следващата версия на популярния си браузър и експериментират с различни функции, ...


 
Начало

Времето

София
Light Rain
12°C
Пловдив
Fair
20°C
Бургас
Partly Cloudy
18°C
Варна
Fair
8°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски