17 Октомври 2017
Днес 24 новини

SOFIX:

670.28

BGBX40:

131.31

BGREIT:

115.13

BGTR30:

546.66

CGIX:

179.45
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Списание Business Lady връчи за трети път годишните си награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”

На 19 април 2017 г. на пищна церемония в хотел Хилтън, София бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2016” за трета поредна година. Официалната церемония беше инициирана и организирана от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady” и Business Lady Club. Партньори на награждаването бяха Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Български съвет за устойчиво развитие, Северноамериканско-българска търговска камара, Италианска Търговска Камара в България, Двустранна Търговска Камара България-Румъния и Българска асоциация за управление на хора.

Общо 18 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал; повишаване качеството на предлагания продукт или услуга; конкурентоспособност и иновации; устойчиво развитие; ноу-хау; ефективен и иновативен мениджмънт; внедряване на нови технологии; прилагане на успешни бизнес практики; позициониране на чужди пазари; социална отговорност; позитивен обществен имидж.

В категория ОБРАЗОВАНИЕ бяха отличени три образователни институции – Частно езиково училище ЕСПА за „ИНОВАЦИИ И ЕФЕКТИВНОСТ В БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ”, езикова школа АЛИАНС получи награда за „ТРАДИЦИИ, КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ”, а Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) пък грабна приз за „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, КАЧЕСТВО И ИНОВАЦИИ ВЪВ ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ”.

Силно застъпена тази година беше и категория ИНДУСТРИЯ, в която общо три компании получиха отличие. „ПРЕСТИЖ 96” АД беше отличена за „УСТОЙЧИВО БИЗНЕС РАЗВИТИЕ, КАЧЕСТВО И ИНОВАЦИИ”, „БОР ЧВОР” ЕООД пък грабна награда за „ТРАДИЦИИ И КАЧЕСТВО В МЛЕКОПРЕРАБОТВАНЕТО”. Третото отличие отиде при РЕФАН БЪЛГАРИЯ за „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, КАЧЕСТВО И ИНОВАЦИИ В ПАРФЮМЕРИЯТА И КОЗМЕТИКАТА”.

„АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД грабна приз в категория СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА за своята работа в посока „ОТГОВОРНОСТ, ЕФЕКТИВНОСТ И КАЧЕСТВО В СТРОИТЕЛНИЯ СЕКТОР”. „ЕН АР КОНСУЛТ” ЕООД получи отличие за „КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ В УПРАЖНЯВАНЕТО НА СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР НА МАЩАБНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ В БЪЛГАРИЯ”. В категория ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ наградата отиде при ТЪКАННА БАНКА „FUTURE HEALTH” – „НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЪКАННА БАНКА В БЪЛГАРИЯ И ЗА 2016 ГОДИНА”. НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ „ТЕЛЕПОЛ” бе отличена в категория ИНОВАЦИИ за „ВИСОКИ СТАНДАРТИ В ПРОЕКТИРАНЕТО НА ИНОВАТИВНИ ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА ИНДИВИДУАЛНА, ФИРМЕНА И ИНДУСТРИАЛНА СИГУРНОСТ”.

Нова Броудкастинг Груп беше сред трите отличени медии тази година. Медийната група получи награда за „КАЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ И ИНОВАТИВЕН МЕДИЕН ПРОДУКТ”. Икономическите канали на INVESTOR MEDIA GROUP получиха приз за „ОТГОВОРНА ЖУРНАЛИСТИКА ОТ СВЕТА НА БИЗНЕСА, ИКОНОМИКАТА И ФИНАНСИТЕ”. ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ И РАДИО „ФОКУС” за поредна година доказаха своето „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И ВОДЕЩА ЕЛЕКТРОННА МЕДИЯ”.

В категория ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ награда за „УСПЕШЕН МЕНИДЖМЪНТ И ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ” получи PRIMELINE CONSULTANTS INTERNATIONAL. „КРЕДИСИМО” АД грабна приз за „ИНОВАЦИИ В КРЕДИТИРАНЕТО И ОНЛАЙН ДОСТЪПНОСТ ДО ФИНАНСОВИ УСЛУГИ”, а QUEISSER PHARMA BULGARIA пък беше отличена за своето „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И КАЧЕСТВЕН ФАРМАЦЕВТИЧЕН ПРОДУКТ”. В категория ТУРИЗЪМ призът бе присъден на ХОТЕЛ „МАРИНЕЛА” СОФИЯ, който бе титулован за „НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩ СЕ И ИНОВАТИВЕН ГРАДСКИ ХОТЕЛ”.

ФОНДАЦИЯ „НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ!” и арх. Пламен Пламен Мирянов бяха отличени за своята дейност в ПОДКРЕПА НА ИНИЦИАТИВАТА „ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО” на ЕДИНЕНИЕ БЪЛГАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ И СДРУЖЕНИЕ АЗБУКАРИ. „Благодарение на подкрепата на Фондация „НАШИЯТ ДОМ Е БЪЛГАРИЯ!” тази инициатива успя да се реализира в над 40 населени места у нас и български общности в над 20 държави. С нея и с цялостната дейност на Единение „Българи за България” целим да постигнем единение на българите като възродим националния дух, работейки за популяризирането и утвърждаването на изконните български ценности и традиции” – допълни Даниел Димитров, който освен собственик и издател на сп. Business Lady, е и заместник-председател на Единение „България за България”.

Официални гости на церемонията бяха д.ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители към КНСБ, която връчи наградите на ЕСПА и АЛИАНС. Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата връчи приза на ФОКУС, а доц. д-р Светла Янчева, заместник-министър на земеделието и храните връчи отличията на ПРЕСТИЖ 96 и БОР ЧВОР.

На церемонията присъства още Любомир Ганчев, заместник-министър на икономиката – той връчи наградите в категориите ИНОВАЦИИ и ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ. Арх. Борислав Игнатов, председател на Управителния съвет на Камара на архитектите в България пък официално поздрави и награди „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД. Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите връчи приза на ВУЗФ и QUEISSER PHARMA BULGARIA, а арх. Весела Вълчева-МакГий, председател на Управителния съвет на Български Съвет за Устойчиво Развитие връчи отличието на „ЕН АР КОНСУЛТ” ЕООД и ХОТЕЛ „МАРИНЕЛА” СОФИЯ. Д-р Марияна Симеонова, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по трансплантация имаше удоволствието да връчи приза на ТЪКАННА БАНКА „FUTURE HEALTH”.

Партньори на церемонията бяха радио Фокус, ИА Фокус, ИА Кросс, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG, Рефан и винарска изба „Едоардо Миролио”.

Водещи на официалното награждаване бяха актьорите Албена Ставрева и Явор Ралинов. За доброто настроение на гостите се погрижиха талантливата поп певица Алекс Жекова и Мая и Пламен Ковачеви от DUET WEIL, които представиха инструментална модерна класическа музика.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Списание Business Lady връчи за трети път  годишните си награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”

 


economynews.bg | 16 Октомври 2017

Изпращането на оборудването от цеховете на Ижорския завод към морското пристанище на Санкт Петербург за ...


 

profit.bg | 16 Октомври 2017

80% от оборота на борсата се дължат на две сделки с акции от емисията на Соларпро холдинг 


 

economynews.bg | 16 Октомври 2017

Аз смятам, че България все повече налага имиджа си на качествен туризъм, който предлага, получавам ...


 

b2b Media | 16 Октомври 2017
article thumbnail

Основите теми на събитието, което ще се проведе на 24 октомври 2017 в Дома на Европа са: Интелигентните градове и ...


 

b2b Media | 16 Октомври 2017
article thumbnail

Лидл България разширява продуктовата си линия „Родна стряха“, чийто старт беше през февруари тази година, с ...


 

econ.bg | 16 Октомври 2017

Средно 50 000 рубли на месец или 866 долара са необходими на руснака, за да се чувства щастлив, показва ...


 

econ.bg | 16 Октомври 2017

Тази седмица е съдбоносна за промените в директивата за командированите работници. Комисията по заетостта в ...


 

econ.bg | 16 Октомври 2017

Страните от ОПЕК през 2015 – 2016 години са загубили заради спада на цените на петрола над 1 трилион от ...


 

econ.bg | 16 Октомври 2017

Търговският излишък на еврозоната през август е на ниво от 16,1 млрд. евро, показват предварителните сезонно ...


 

econ.bg | 16 Октомври 2017

Пускат нов държавен дълг за 85 млн. лв. На аукцион на 23 октомври Министерството на финансите ще предложи на ...


 
Начало

Времето

София
Patches of Fog
6°C
Пловдив
Fair
8°C
Бургас
Fair
8°C
Варна
Fog
7°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски