19 Октомври 2021
Днес 52 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

Чехия: Без ДДС върху ток и газ

Очаква се то да струва на чешката хазна около 78 и половина милиона евро на месец. Това означава, че домакинства, които плащат по 1000 крони на месец (или около 40 евро) за електрическа енергия, ще
   

Най-големият ползвател на дронове

В селскостопанския сектор в България са заети около 183 хил. души, което представлява 5.7% от общата заетост на страната. 
   

Лондон смекчава правилата за шофьори от ЕС

Британското правителство обяви, че смекчава правилата за броя на доставките. В момента водачите от ЕС могат да правят само по две доставки за седем дни след пристигането си във Великобритания. 
   

Русия ограничи вноса на фураж от България

Решението е взето въз основа на незадоволителни резултати от проверка на българските предприятия, направена между 16 и 19 август тази година. 
   

Hilton Sofia с нова визия + снимки

Проектът предвижда да реализира още първия конферентен център от ново поколение на Hilton в Европа. Реновацията ще бъде в посока "зелена архитектура". 
   

Туризмът се възстановява бавно

Въпреки това, изминалият летен сезон не може по никакъв начин да се сравнява с периода преди кризата, а отрасълът изглежда изправен пред значителни проблеми и в средносрочен план. 
   

9% ръст на фалитите у нас, 15% - в света

Ръстът ще дойде след изкуственото задържане на нивата чрез фискалните мерки за насърчаване на бизнеса и запазване на работните места, които държавите предприеха в рамките на пандемичната криза. 
   

Протест пред МС на работодатели и бизнес

Те имат искане за незабавни и несимволични компенсации заради високите цени на тока, които да не са за няколко фирми, а за всички 600 000 небитови потребители. 
   

Храните поевтиняват втора седмица

След покачване на цените на енергийните ресурси и в следствие на повишеното търсене на плодове и зеленчуци през последни три месеца - юли, август и септември, от началото на октомври вече се отчита спад. 
   

Филмов композитор създава „Войната на инструментите“

Александър Костов изгражда уникална платформа, в която една песен звучи в различни варианти, а слушателят „дирижира“ аранжимента Сюжетът на видео игрите дава идея на младия композитор за новия проект Да правиш
   
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »