Днес 114 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Transpress разширява партньорството си с международния логистичен лидер DACHSER

Transpress разширява партньорството си с международния логистичен лидер DACHSERЗа първи път двете компании излизат заедно на пазара на пратките за физически лица от и до България

Българската транспортно-логистична компания Transpress и една от най-големите логистични компании в Европа – DACHSER, разширяват партньорството си, като за първи път излизат съвместно на пазара на пратки за физически лица. До момента фокусът на дейността бе насочен изцяло към бизнеса, но след промяната в средата заради COVID-19 пандемията с динамичното развитие на онлайн търговията и преориентирането към работа от вкъщи, стратегията е ревизирана. Така от януари в рамките на пилотен проект вече се предлагат доставки от фирми в Европа за физически лица в България и от фирми у нас до физически лица в Европа. След регистрирания успех и висок интерес към услугата през последните месеци, от юни тя влиза официално и с пълен капацитет в съвместното портфолио на двете на компании.

“Променената ситуация ни насърчи да бъдем гъвкави и да предлагаме нови работещи решения, които помагат за установяване на успешната връзка между бизнеса и хората. Вярваме, че ще можем да сме особено полезни в нишата на по-големите пратки за физически лица, каквито са например мебелите, спортното оборудване и техника”, обяснява Веселин Стоянов, основател и управител на Transpress.

Предварителното проучване и анализ показва, че на пазара липсва предлагане на адекватни услуги точно в сегмента на по-големите от стандартни куриерски пратки над 31,5 кг до физически лица. С обединяването на капацитета и експертизата на DACHSER и Transpress потребителите вече могат да получат по-добри условия, съкратени срокове, както и допълнителни опции като доставка до етаж.

“Вярваме, че ще предложим едно дълго чакано адекватно решение, като едновременно ще зарадваме хората с удобна и бърза услуга, и ще помогнем на бизнеса да се развива успешно в ерата на онлайн пазаруването.”, категоричен е Веселин Стоянов. Доставките за физически лица е поредна стъпка в развитието на успешното сътрудничество между DACHSER и Transpress, което стартира през 2008 година. Transpress обслужва операциите на DACHSER както в България, така и в Македония, Албания и Косово. Със средногодишен ръст на оборота от 15% в мрежата на DACHSER българската компания е един от най-бързо развиващите се партньори на логистичния лидер.

“Сътрудничеството ни с DACHSER е изключително важно за нас не само, защото благодарение на него ние оперираме в мрежа от 400 точки в света, имаме достъп до стратегически логистични хъбове и така сроковете ни за доставка често са без конкуренция дори в условия на локдаун. За нас е изключително ценно, че имаме добрия пример на партньор със сериозен опит и ноу-хау, с когото споделяме сходни ценности и стандарти в качеството на обслужване на клиентите.”, обяснява още Стоянов.

Партньорството с DACHSER е и един от ключовите фактори за успеха на Transpress в сегмента на палетните доставки у нас, където компанията се наложи като убедителен лидер през последната година. Паралелно с обогатяването на портфолиото от продукти и навлизането на пазара за физически лица, от 2021 година се разширява и географското покритие на транспортните услуги предлагани съвместно от DACHSER и Transpress, като клиентите у нас вече могат да разчитат на бързи доставки до нови дестинации като Беларус и Украйна. Продължават да се поддържат и редовни доставки до прибалтийския регион и Скандинавия, в които двете компании се налагат заедно като лидер на пазара.


Transpress разширява партньорството си с международния логистичен лидер DACHSER

 


profit.bg | 16 Юни 2021

Какво ще кажете за пътешествие, по време на което да посетите 27 страни, при това без нито един самолетен ...


 

b2b Media | 16 Юни 2021
article thumbnail

Новият усъвършенстван пакет Acronis Cyber Protect Cloud, в партньорство с Perception Point, блокира заплахите, ...


 

economynews.bg | 16 Юни 2021

Българският суперкомпютър Discoverer, част от европейската мрежа на високопроизводителните машини EuroHPC JU, ...


 

profit.bg | 16 Юни 2021

Китай ще изпрати първите астронавти на собствената си космическа станция в четвъртък тази седмица 


 

economynews.bg | 16 Юни 2021

Особен интерес предизвикаха камионите и автобусите за дълги разстояния, задвижвани с алтернативно гориво, ...


 

profit.bg | 16 Юни 2021

Утре – 17 юни, и в петък (18 юни), от 9 ч. до 17 ч., движението между 20-и и 18-и км на автомагистрала „Хемус“ ще е ...


 

projectmedia.bg | 16 Юни 2021

Когато през 2004 г. 24-годишният футболист Миклош Ферер загина на терена след внезапен сърдечен арест и тази ...


 

economynews.bg | 16 Юни 2021

Технологичното време за привеждането на рудниците в състояние на дългосрочна устойчивост след тяхното ...


 

economynews.bg | 16 Юни 2021

Евродепутатите поискаха от Европейската комисия да представи законодателни предложения за забрана на ...


 

profit.bg | 16 Юни 2021

Огромният контейнеровоз Ever Given вече не блокира Суецкия канал, но кризата далече не е приключила за ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »