26 Януари 2021
Днес 48 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерение

Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерениеС иновативната услуга банката предлага на своите клиенти дистанционен процес за финансиране на техния нов дом, обединявайки дигитални технологии и банкиране


Пощенска банка откри първия си Онлайн център за жилищно кредитиране, с който въвежда нов модел за бързо и удобно клиентско обслужване. Новото дигитално решение в процеса на жилищното финансиране е продължение на услугите, предлагани от банката в нейните специализирани Центрове за жилищно кредитиране. По този начин банката надгражда услугата за онлайн кандидатстване за жилищен кредит, за да отговори в максимална степен на потребителските очаквания за отдалечено консултиране и комуникация с банката в процеса по отпускане на кредита, пренасяйки процеса в дигитална среда.

С новата услуга клиентите ще могат не само да кандидатстват дистанционно за жилищен кредит, но и да разчитат на онлайн консултации с високо ниво на обслужване от експертите на банката, които ще им съдействат във всеки етап от процеса на кредитиране, включително с провеждане на видео консултации, изготвяне на индивидуална оферта, подготовка на документи, въвеждане на заявление, получаване на становище за кредит, пазарна оценка на имота, като се намали до минимум необходимостта от посещение на банков клон.

„Времето на клиентите ни е изключително ценно за нас и затова непрекъснато се стремим да им предлагаме повече удобство и бързина на обслужване през нашите канали за банкиране. Новата ситуация, в която се намираме, промени нагласите на нашите клиенти, които се интересуват от финансиране за своя дом, и те вече очакват този процес да се случва не просто бързо, а и дигитално. Затова им предоставяме тази възможност с първия ни Онлайн център за жилищно кредитиране, като същевременно намаляваме рисковете за здравето на клиентите и служителите си. В същото време обединяваме дигитални технологии и банкиране, за да създадем ново модерно ипотечно кредитиране“, коментират от Пощенска банка.

„С първия ни Онлайн център за жилищно кредитиране надграждаме досегашните си добри практики, като предоставяме на клиентите отдалечен достъп до голяма част от услугите на банката за жилищно кредитиране. Те ще могат да получат професионален съвет от нашите служители с висока експертиза в този сегмент. Тази услуга е логично продължение на нашата стратегия за дигитализация, която реализираме успешно, и с която се стремим не просто да предлагаме универсални банкови услуги, а отлично потребителско обслужване спрямо нуждите на клиентите ни. Така отново сме още по-близо до потребителите, предлагайки им точното финансово решение за техния нов дом“, допълват още от Пощенска банка.

Повече информация за новия онлайн център и за различните продукти за жилищно кредитиране на Пощенска банка можете да научите на сайта https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Online-Mortgage-Center, в специализираните центрове и офисите на банката, чрез мобилното приложение EVA Postbank, на среща с мобилен банков експерт или по телефон на кратък номер *7224.

 


ekipnews.com | 26 Януари 2021

Жълт код е обявен във вторник за 15 области в Западна и Северна България заради снеговалежи, а в останалите ...


 

ekipnews.com | 25 Януари 2021

Когато чуем, че кафето в Бразилия е застрашено, мислим за изменението на климата в света. Тази течност с ...


 

ekipnews.com | 25 Януари 2021

 От Любомир Гешев,                                           председател на СДС Смолян ...


 

ekipnews.com | 25 Януари 2021
article thumbnail

От Емилия Милчева АЕЦ умря, да живее АЕЦ! Това е най-краткото описание на обявения тази седмица план ...


 

ekipnews.com | 25 Януари 2021

Проф. Владимир Чуков е роден на 22 април 1960 г. в Атина, Гърция. Учи във френски колеж в Тунис, а впоследствие ...


 

econ.bg | 25 Януари 2021

„8,6 млн. лева обезщетения вече са изплатени за почти 36 000 работещи в затворените браншове. Всички усилия на ...


 

econ.bg | 25 Януари 2021

Да се излекуваш от COVID-19 не означава непременно, че си здрав. Мнозина се борят със здравословни проблеми и ...


 

econ.bg | 25 Януари 2021

Кризата с коронавируса в света задълбочава неравенството, като най-богатите бързо стават по-богати, докато ...


 

econ.bg | 25 Януари 2021

Националната агенция по приходите започва информационна кампания „Къде е Бончето?“, за да насърчи ...


 

econ.bg | 25 Януари 2021

Турция въвежда допълнителен данък за къщи на стойност над 5,25 милиона турски лири (710 335 долара). Новата мярка е ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »