27 Ноември 2021
Днес 8 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Schneider Electric представя Easy Micro Data Centers, микроцентрове за данни, осигуряващи достъпност, надеждност и максимална скорост

Schneider Electric представя Easy Micro Data Centers, микроцентрове за данни, осигуряващи достъпност, надеждност и максимална скоростПредлагат се серии за стандартни IT среди и за търговски обекти

• Лесни за поръчка и монтаж с доставка само за 4-6 седмици
• Лесни за управление и безопасно наблюдение с Network Management и софтуерните опции на EcoStruxure™
 
Schneider Electric ™, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, обяви, че разширява гамата Micro Data Center с въвеждането на серията Easy Micro Data Center за стандартни IT среди и търговски обекти. Easy Micro Data Centers са проектирани да съдържат и доставят цялата необходима инфраструктура за поддръжка на приложенията за локално разпределени системи (edge computing), като съчетават скорост, надеждност и достъпност. Освен това микроцентровете за данни Easy имат мрежова свързаност с удобно уеб-базирано дистанционно наблюдение и включват допълнителни опция за платформата EcoStruxure IT на Schneider Electric, осигурявайки сигурност, информация в реално време и пълна видимост от всяка локация.

Микроцентровете за данни Easy на Schneider Electric са съвместими с наскоро лансираните ракове и шкафове Easy. Предварително интегрирани на фабрично ниво и изпратени директно до обекта, те се предлагат в комплект с гамата Easy UPS от непрекъсваеми източници на захранване на Schneider Electric, както и със захранващите разпределителни блокове (PDU) от серията Easy, сензори за околната среда и прецизно охлаждане. Тяхното високо ниво на предварителна интеграция и тестване улеснява фазите на проектиране и внедряване, като дава възможност на доставчиците на IT решения, системните интегратори и дистрибуторите с добавена стойност (VAR) да изпълнят спецификациите и да доставят Easy Micro Data Centers до обекта в рамките от 4 до 6 седмици. Това ги прави идеални за бързо внедряване в компаниите, които акцентират върху гъвкавост, надеждност, цена и бърза реакция.

Прецизно проектирани и надеждни локално разпределени системи

Предвид техния размер и интегриран дизайн микроцентровете за данни Easy могат да бъдат внедрени рентабилно във всяка локално разпределена система или IT локация.. Проучванията, подробно описани в Бяла книга № 233 на Schneider Electric, установиха, че микроцентровете осигуряват спестяване на разходи между 42% и 48% в сравнение с традиционното централизирано съоръжение. Моделите Easy Micro Data Center C-Series се предлагат в затворени шкафове за полуконтролирани, търговски обекти като стандартен офис или бизнес помещение. Easy Micro Data Center S-Series включва вентилирани шкафове за безпроблемна интеграция в стандартни IT среди като мрежови и сървърни помещения.

„Днес устойчивостта, ефективността и скоростта на внедряване са основни съображения за разгръщането на физическата инфраструктура“, посочва Роб МакКернан, старши вицепрезидент Secure Power Europe в Schneider Electric. „Възможността за разгръщане на технологичните ресурси на всяко място предлага на бизнеса голяма гъвкавост, но изисква да гарантираме, че решенията са надеждни и отговарят на спецификациите и бюджета. С вграден софтуер за управление, позволяващ дистанционно наблюдение през облака, Easy Micro Data Centers предлагат интелигентни решения за улеснено управление в множество обекти с локално разпределени системи. Те предоставят на клиентите оптималното съчетание от надеждност, достъпност и гъвкавост.“

Основните предимства на серията

• Бързина, надеждност и достъпност: С доставка в рамките на 4-6 седмици Easy Micro Data Centers са центрове за данни, интегрирани със захранващи и охлаждащи инфраструктурни компоненти, и могат да бъдат внедрени бързо с до 48% по-ниски разходи.

• Гъвкавост и лесно инсталиране: Easy Micro Data Centers са подходящи за приложения с ниска латентност в сферата на банкирането и финансите, търговията на дребно, местното самоуправление, здравеопазването, хотелиерството и образованието.

• Софтуерни и дигитални услуги: Предлагаме поддръжка на дистанционното наблюдение и управление чрез отличеното с награди приложение на Schneider Electric EcoStruxure IT, базирано на облачен софтуерен пакет като опционална конфигурация.

• Допълнителни функции за сигурност: Микроцентровете за данни Easy се предлагат в комплект с наблюдение на околната среда и физическа сигурност, за да предоставят защита срещу неоторизиран достъп.

Моделите  от сериите S и C на Easy Micro Data Center от Schneider Electric са достъпни в избрани страни чрез партньорите, IT дистрибуторите и интеграторите на компанията, както и директно от Schneider Electric.

За да научите повече за гамата Easy Micro Data Center на Schneider Electric, посетете страницата „Решения за центрове за данни EcoStruxure“ тук.

 


economynews.bg | 26 Ноември 2021

В момента 3 милиарда души на планетата не могат да си позволят здравословно хранене, което да ги предпази от ...


 

projectmedia.bg | 26 Ноември 2021

  Сердика Център даде старт на традиционното за месец ноември голямо намаление – кампанията Супер ...


 

projectmedia.bg | 26 Ноември 2021

АЛД Аутомотив и Тойота Балканс подписаха споразумение за лизингово партньорство в България и стартирането ...


 

economynews.bg | 26 Ноември 2021

Съветническата служба ще обхванат територията на 96 общини в страната. Целта е да се улесни достъпът на ...


 

projectmedia.bg | 26 Ноември 2021

С инвестиции от 21 млн лева, компанията дава старт на производство на втора глобална марка Нестле ...


 

economynews.bg | 26 Ноември 2021

Чешките инвеститори са най-активни и на тях се падат 53 на сто от обемите в Чехия и 80 на сто от обемите в ...


 

economynews.bg | 26 Ноември 2021

БДЖ получи последните два нови локомотива Смартрон в изпълнение на договора с ДЗЗД "Сименс Трон" за ...


 

economynews.bg | 26 Ноември 2021

В последната наблюдавана седмица от 15 до 21 ноември новорегистрираните безработни в страната са 5 241 души и са ...


 

projectmedia.bg | 26 Ноември 2021

Microsoft Advertising проведе проучване на ...


 

economynews.bg | 26 Ноември 2021

Аавтобусите с дължина около 10 м ще бъдат купени със средства по Регионалната оперативна програма за периода ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »