18 Януари 2021
Днес 34 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерение

Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерениеС иновативната услуга банката предлага на своите клиенти дистанционен процес за финансиране на техния нов дом, обединявайки дигитални технологии и банкиране


Пощенска банка откри първия си Онлайн център за жилищно кредитиране, с който въвежда нов модел за бързо и удобно клиентско обслужване. Новото дигитално решение в процеса на жилищното финансиране е продължение на услугите, предлагани от банката в нейните специализирани Центрове за жилищно кредитиране. По този начин банката надгражда услугата за онлайн кандидатстване за жилищен кредит, за да отговори в максимална степен на потребителските очаквания за отдалечено консултиране и комуникация с банката в процеса по отпускане на кредита, пренасяйки процеса в дигитална среда.

С новата услуга клиентите ще могат не само да кандидатстват дистанционно за жилищен кредит, но и да разчитат на онлайн консултации с високо ниво на обслужване от експертите на банката, които ще им съдействат във всеки етап от процеса на кредитиране, включително с провеждане на видео консултации, изготвяне на индивидуална оферта, подготовка на документи, въвеждане на заявление, получаване на становище за кредит, пазарна оценка на имота, като се намали до минимум необходимостта от посещение на банков клон.

„Времето на клиентите ни е изключително ценно за нас и затова непрекъснато се стремим да им предлагаме повече удобство и бързина на обслужване през нашите канали за банкиране. Новата ситуация, в която се намираме, промени нагласите на нашите клиенти, които се интересуват от финансиране за своя дом, и те вече очакват този процес да се случва не просто бързо, а и дигитално. Затова им предоставяме тази възможност с първия ни Онлайн център за жилищно кредитиране, като същевременно намаляваме рисковете за здравето на клиентите и служителите си. В същото време обединяваме дигитални технологии и банкиране, за да създадем ново модерно ипотечно кредитиране“, коментират от Пощенска банка.

„С първия ни Онлайн център за жилищно кредитиране надграждаме досегашните си добри практики, като предоставяме на клиентите отдалечен достъп до голяма част от услугите на банката за жилищно кредитиране. Те ще могат да получат професионален съвет от нашите служители с висока експертиза в този сегмент. Тази услуга е логично продължение на нашата стратегия за дигитализация, която реализираме успешно, и с която се стремим не просто да предлагаме универсални банкови услуги, а отлично потребителско обслужване спрямо нуждите на клиентите ни. Така отново сме още по-близо до потребителите, предлагайки им точното финансово решение за техния нов дом“, допълват още от Пощенска банка.

Повече информация за новия онлайн център и за различните продукти за жилищно кредитиране на Пощенска банка можете да научите на сайта https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Online-Mortgage-Center, в специализираните центрове и офисите на банката, чрез мобилното приложение EVA Postbank, на среща с мобилен банков експерт или по телефон на кратък номер *7224.

 


ekipnews.com | 18 Януари 2021

Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви ...


 

ekipnews.com | 18 Януари 2021

В последните дни наблюдаваме сериозна активност от страна на ДПС срещу ГЕРБ. След като вчера от ...


 

ekipnews.com | 18 Януари 2021

Антоний Гълъбов е доктор по социология с дисертация на тема „Етническа идентичност и етнически ...


 

ekipnews.com | 18 Януари 2021
article thumbnail

Докато привържениците на Доналд Тръмп върлуваха из Капитолия, ще ви бъде простено, ако мислите, че руският ...


 

econ.bg | 17 Януари 2021

Първите туристи в Слънчев бряг това лято очакваме да дойдат от Унгария и Украйна, през месец юни.  Все ...


 

econ.bg | 17 Януари 2021

233 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, сочат данните на Единния информационен ...


 

econ.bg | 17 Януари 2021

Турция трябва да разработи програма за преструктуриране на кредитите на хотелиерския и туристическия ...


 

econ.bg | 17 Януари 2021

Курортът Пампорово традиционно е предпочитана дестинация за пътувания на българите. И от началото на този ...


 

ekipnews.com | 17 Януари 2021

Днес облачността ще бъде променлива, по-често значителна. Ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър ...


 

ekipnews.com | 17 Януари 2021

Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание – ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »