19 Януари 2022
Днес 3 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

8,1% ръст на китайската икономика

След рекордния темп от 18,3% през първото тримесечие и 7,9% през второто, през третото тримесечие на миналата година увеличаването на брутния вътрешен продукт се е забавило до 4,9%. 
   

7.8% годишна инфлация

Индексът на потребителските цени за декември 2021 г. спрямо ноември 2021 г. е 100.9%, т.е. месечната инфлация е 0.9%. Годишната инфлация за декември 2021 г. спрямо декември 2020 г. е 7.8%. Средногодишната инфлация за периода
   

Плевен: Приклюва ремонтът на автогарата

Плевенската автогара е един от възловите транспортни центрове в Северозападна България и в Дунавската равнина. Всекидневно от нея тръгват автобуси за 33 направления в региона и цялата страна, а близостта й с жп гара Плевен
   

САЩ: Ръст в продажбите на дребно през 2021 г

Те възлизат на 626,8 млрд. долара миналия месец, спадът на продажбите на дребно през декември се дължи основно на недостига на стоки и разрастването на пандемията от Ковид-19, но той най-вероятно няма да се отрази
   

Стабилните връзки Берлин - Москва

На фона на американската антируска истерия външните министри на двете страни се срещнаха за първи път в Москва. "Добрите отношения между двете страни нямат алтернатива", заяви руският външен министър Сергей Лавров в началото на срещата. 
   

Смоян: Ремонт на 150 км републикански пътища

Гражданите могат да правят предложения кои пътища да бъдат включени в новата програма за ремонт на републиканската пътна мрежа за 2022 г. в продължение на две седмици, уточнява пресцентърът на Областната администрация в Смолян. 
   

€47 млн. за закрила на интелектуалната собственост

Това е вторият Фонд на ЕС за МСП, който е предназначен за подкрепа на МСП в процеса на възстановяване от кризата във връзка с COVID-19 и екологичния и цифровия преход през следващите три години (2022 2024 г.). 
   

Овцете в България намаляват

Според статистиката, публикувана в портала за отворени данни, у нас в момента се отглеждат малко над 987 хиляди овце, докато преди три години са били един милион и триста хиляди. 
   

Нов председател на ЕП

Депутатите избраха следващия председател на Парламента, а преди това отдадоха почит на предишния председател Давид Сасоли, който почина на 11 януари. 
   

Фирми: Google, Facebook в Лондон

Съдят Facebook във Великобритания, Google купи нова сграда в Лондон за $1 млрд. Технологичният гигант планира да преструктурира сградата, за да я адаптира за лична екипна работа и да проектира заседателни зали за хибридна работа. 
   
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »