19 Януари 2022
Днес 12 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Условия за ползване

Общи правила за ползване


1. Въведение

A) Общи правила

1.1. Настоящите условия уреждат взаимоотношенията между "Динамик медия" ЕООД с ЕИК 202983779 със седалище и адрес на управление: гр.София 1592, ж.к.Дружба блок 121, вход А, ап.38, и потребителите на медийно съдържание и услуги във всички уебсайтове на b2b Media. Използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на b2b Media  (наричани общо „Услуги“ в този документ включващи всички услуги на b2b Media, който можете да достигнете по няколко начина, включително, но не само чрез мрежата World Wide Web, но и чрез PDA, мобилен телефон и RSS емисии. Тези условия за ползване  се прилагат, когато получавате достъп до услугите на  сайтове на b2b Media, независимо на какво устройство и независимо от начина, по който ги достъпвате. 

1.2. УСЛУГИТЕ на сайтовете на b2b Media  включват, но не се ограичават само до:
- достъп до предоставяните през уеб браузър информационни ресурси/данни на сайтовете на b2bmedia.bg и всички сайтове на b2b Media;

- възможност на потребители да създават и споделят дигитално съдържание произведено от тях
- участие във форумите и коментарите  на сайтовете на b2b Media;

- създаване и персонализация на потребителски профили посредством регистрация, която дава възможност за достъп до зоните на сайтовете на Агенция b2b Media изискващи регистрация;

- получаване на email – бюлетини от регистрираните Потребители на сайтовете  на Агенция b2b Media.

- получаване на  имейл нотификации, за потребителски активности, както и спрямо функционалности за регистрирани потребител изповащи сайтовете на Агенция b2b Media

1.3. На сайтовете от групата на b2b Media може да присъстват и услуги предлагани от партньори на b2b Media. "ПАРТНЬОР" е всяко лице, с което b2b Media се намира в договорни отношения, което има право да предоставя на регистрираните Потребители на сайта допълнителна информация за предоставяни от Партньорите стоки и услуги.

(B) промени в условията за ползване

1.4. Агенция b2b Media може да  промени, да добавя или премахва части от тези Условия за ползване по всяко време. Всички промени, които правим в Условията за ползване ще бъдат отразени на тази страница. Промените влизат в сила веднага след публикуването им. Ваша отговорност е да се запознавате с  тези Условия за ползване преди всяко използване на сайта и продължавайки  да използвате сайтовете на b2b Media, Вие се съгласявате с всички промени.

1.5. Ако някое от тези Условия за ползване или всички бъдещи ПРОМЕНИ в тези условия , са неприемливи за Вас, моля не използвайте сайтове на b2b Media. 

(C) Промени в сайтовете на b2b Media

1.6. b2b Media може да промени или  прекрати всеки аспект, услуга или характиеристика на сайтовете си по всяко време, включително но неограничаващо се до съдържание, часове на разположение, както и оборудване (софтуер и/или хардуер) необходимо за достъп или употреба.

(D) Регистрация

1.7. Някой части от сайтовете на b2b Media изискват регистрация от потребителите. Попълвайки регистрационната форма и въвеждайки имейл адреса си и парола ще се счита, че  сте приели тези условия за ползване. Също така, абонирайки се, за която и да е от нашите  имейл услуги се счита, че сте приели тези условия за ползване.

1.8. Ако сте регистриран потребител, на които и да е от сайтовете на b2b Media трябва да прочетете нашите условия за поверителност, които са неразделна част от тези условия за ползаване.

1.9. Когато се регистрирате, за да ползвате услугите на конкретен сайт,  Вие се регистрирате, като частно лице, потребител на сайтовете на b2b Media. Достъпа до зоните на сайтовете изискващи регистрация се  осъществява чрез потребителското ви име и парола генерирани по време на регистрационния процес, за съответния сайт.

1.10. Регистрирайки се за конкретен сайт от сайтовете на групата  на b2b Media Вие си създадете индивидуален потребителски профил чрез, които получавате достъп до зоните изискващи регистрация за конкретния сайт . 
Във вашия профил, Вие се задължавате да предоставяте пълна, вярна, истинска и точна информация.

На всеки 18 месеца от началната дата на регистрацията на потребителя b2b Media ще напомня на потребителя да осъвремени информацията в профила си.
 

1.11. b2b Media ви позволява достъп до регистрационните зони на сайтовете на b2b Media  при условие, че:

i) Имейл адреса, потребителското ви име  и паролата ви за достъп са персонални и не се използват от никой друг за достъп до регистрационните зони за конкретен сайт от сайтовете на групата  на b2b Media.
ii) Няма да правите нищо, което да помогне всеки, които не е регистриран потребител, да получи достъп до зоните на сайтовете на b2b Media изискващи регистрация.
(iii) Няма злонамерено да създавате допълнителни регистрационни акаунти, за  конкретен сайт, злоупотребяващи с функионалностите на сайтовете от групата на b2b Media, или с други потребители, нито да се опитвате да представите себе си като друг потребител.

1.12. Когато се регистрирате в даден сайт на b2b Media, с акта на регистрация Вие давате своето съгласие b2b Media да получавате информационни бюлетини от сайтовете на групата под формата на електронни съобщения, СМС и др. подобни на доброволно посочените от Вас електронни адреси, телефони и др.

1.13. Вие също така разбирате и се съгласявате, че услугите предоставяни от b2b Media за регистрирани потребители  могат също да съдържат определени комуникации от b2b Media, като съобщения свързани с услуги предоставяни от b2b Media, административни съобщения и корпоративния нюзлетър на b2b Media.  И тези комуникации се считат за част от използването на услугите на b2b Media и  Вие не сте в състояние да се отпишете да не ги получавате.

E) Оборудване

1.14. Вие сте отговорни за осигуряването на обурудване (хардуер и/или софтуер)чрез  което да имате достъп до услугите на b2b Media , както и че този достъп може да Ви въвлича в разходи (такси) към трети страни (като интернет доставчика или такси за време за разговори).  b2b Media не носи отговорност за тези. Вие носите отговорност за всички подобни разходи (такси), включително и тези, свързани с излагане или доставка на реклами.

2. Общо и потребителско съдържание

2.1 Съдържание генерирано от потребители на сайтовете на b2b Media

2.1.1
Вие нямате право да качвате (upload), да разпространявате или  по друг начин да публикувате в сайтовете на b2b Media клеветическо, нецензурирано, обидно, порнографско или по друг начин незаконно или противоречащо на морала съдържание.

2.1.2 Бъдете учтиви, с използването на сайтовете на b2b Media вие се съгласявате, че няма да застрашавате, заплашвате или вербално да злоупотребявате с останалите  потребители използвайки клеветнически и/или  вулгарен език или  съзнателно да нарушавате дискусиите с поварящи се съобщения, безсмислени съобщения или „спам“.

2.1.3 Използвайте уважаващ  език. Като при всяка общност оналйн дискусиите процъфтяват само когато нашите потребители се чувстват добре дошли и в безопасност. Вие се съгласявате да не използвате език, които обижда и/или дискриминира на основата на раса, религия, националност, пол, сексуални предпочитания, възраст, образование, увреждания и др.подобни. Омразната реч от всякъкъв  вид е основание за незабавно и трайно прекратяване на достъпа до  всички или част от услугите на сайтовете на  b2b Media . 

2.1.4 Дебатирайте, но не атакувайте. В една общност пълна с мнения и предпочитания, хората винаги се разминават. “b2b Media насърчава активното дискусии и приветства разгорещен дебат в сайтовете на b2b Media . Но лични нападки са пряко нарушение на настоящите Условия за ползване и са основание за незабавно и трайно прекратяване на достъпа до всички или част от функционалностите (услугата) на сайтовете на b2b Media .

2.1.5. Забраняват се злоумишлените действия. Злоумишлени действия са действия или бездействия, нарушаващи Интернет етиката или нанасящи вреди на лица, свързани към Интернет или асоциирани мрежи, изпращане на нежелана поща (SPAM, JUNK MAIL), препълване на каналите (FLOOD), получаване на достъп до ресурси с чужди права и пароли, използуване на недостатъци в системите с цел собствена облага или добиване на информация (HACK), извършване на действия, които могат да бъдат квалифицирани като промишлен шпионаж или саботаж, повреждане или разрушаване на системи или информационни масиви (CRACK), изпращане или предизвикване на "троянски коне" (системи за неоторизиран отдалечен контрол) или предизвикване инсталация на вируси, смущаване нормалната работа на останалите потребители на Интернет и асоциираните мрежи, извършване на каквито и да е било действия, които могат да се квалифицират като престъпление или административно нарушение по българското законодателство или по друго приложимо право;

2.1.6 Вие имате право да използвате сайтовете   на  b2b Media само с нетърговска цел. Вие нямате право да разпространявате или по друг начин  публикувате без изричното изразено писмено съгласие на b2b Media материали съдържащи реклама, промоция на продукт или  услуга или искане за набиране/даряване на средства.

2.1.7 Вие приемате, че съдържането, което публикувате в сайтовете на b2b Media (т.е генерирано от  потребителите съдържание, включващо, но не ограничаващо се до коментари, съобщения във  форумите, ревюта, текст, споделени активности, видео, аудио и снимки, както  и компютърен код и апликации) може да бъде редактирано, премахвано, модифицирано, публикувано, предавано и показвано от . И  вие се отказвате от всякакви права, които може да имате от изменението,промяната или премахването на съдържанието  несъгласувано с Вас.

2.2. Наблюдение.

b2b Media EООД има право, но не и задължението, да наблюдава Потребителско съдържание, публикувано или качено на сайтовете на b2b Media , за да се определи съответствие с тези Условия за ползване и всички оперативни правила, установени от b2b Media , за да отговарят на всички законови, подзаконови или задължителни предписания на правителството. Въпреки, че b2b Media не е задължено да следи, редактира или премахва  потребителско съдържание, публикувано или качено в сайтовете от групата, b2b Media си запазва правото на преценка по свое усмотрение да редактира, откаже да публикува или премахне без предупреждение потребителско съдържание публикувано или качено на сайтовете на b2b Media по всяко време и по всякаква причина, и Вие носите цялата отговорност за създаването на резервни копия и замяна на всяко потребителско съдържание, публикувано на сайта за  своя сметка и  разходи.

2.3. Потребителско съдържание, предоставено от вас ще се счита за неконфиденциално и b2b Media не е длъжно да третира това потребителско съдържание като защитена (конфиденциална) информация, освен по силата на условията за поверителност. Без да ограничава гореизложеното, b2b Media си запазва правото да използва всяко потребителско съдържание, което счита за подходящо. b2b Media не е длъжен да ви заплаща за материали, които представяте или за възможността за редактиране, изтриване или модифициране по друг начин на потребителско съдържание, след като то е било представено на b2b Media .

3. Авторски права.

Авторско съдържание в сайтовете на b2b Media

3.1. Разрешава се използване на цели или части от съдържание публикувано в този уебсайт (уебсайтове) в обема и вида, предоставени чрез RSS канал на съответния раздел на уебсайта, за персонална, нетърговска употреба  при условие, че това не причинява вреди за b2b Media и техните услуги, при ясно текстово обозначаване на името на съответния сайт и посочване на линк към него.

3.2. Информацията, получена чрез RSS канал не може да бъде пряко или непряко изменяна, разпространявана и/или възпроизвеждана като производни RSS продукти. b2b Media си запазва правото да преустанови подаването на информация чрез RSS канали по всяко време, без да дължи предварително уведомление.

4. Съдържание предоставено от трети страни.

4.1. b2b Media е разпространител (и не е издател ) на съдържание  предоставяно  от трети страни и потребители. Всякакви мнения, съвети, становища, услуги, оферти или друга информация или съдържание, изразено или предоставено от трети страни, включително информациони доставчици или потребители на b2b Media , са тези на съответните автори (и) или дистрибутор (и), а не на b2b Media . b2b Media , нито какъвто и да е доставчик на информация не гарантира за точността, пълнотата или полезността на съдържанието, нито пригодността му за определена цел. (Виж точка 6 по-долу за разпоредбите, уреждащи ограничаването на пасивите и изключване на отговорност на гаранция.)

4.2. В много случаи, съдържанието което е на разположение чрез сайтовете на b2b Media представлява становищата и прецениките  на съответния потребител или доставчик на информация, не по договор с b2b Media . b2b Media нито подкрепя, нито е отговорно за точността и надеждността на което и да е становище, консултативна помощ или изявлението направено в сайт на b2b Media от трета страна. При никакви обстоятелства  b2b Media не ще носи отговорност за вредите, причинени от Вашето ползване или разчитане  на информацията, получена чрез сайтовете на b2b Media . b2b Media   не носи отговорност за действия или бездействие от Ваша страна въз основа на информацията, която е представена на сайтовете на b2b Media . Ваша отговорност е да се оцени точността, пълнотата или полезността на информацията, мнение, съвет или друго съдържание достъпни чрез сайтовете на b2b Media . Моля да потърсите съвет от специалисти, в зависимост от случая, по отношение на оценката на всяка конкретна информация, мнение, съвет или друго съдържание.

5. Публикуване на съдържание

5.1. Когато ни изпращате текст, снимки, видео или други графични и/или мултимедйини материали, Вие правите това в съответствие с условията за ползване на сайтовете на b2b Media

5.2. Това означава, че вие се съгласявате, че Вие сте създали текстовите, графичните и/или мултимедийни материали или, че Вие имате разрешение от или сте оторизиран от собственика на материала да ни го изпратите. Изпращайки материала ни предоставяте не ексклузивен безплатен лиценз да публикуваме, препубликуваме или използваме по друг начин текстовите, графичните и/или мултимедийни материали във всякъкъв формат, включително и без ограичение в принт и електорнен формат.

5.3. Избрани текстове, фотографии, графични материали, мултимедйини, видео материали ще бъдат публикувани по усмотрение на редакторите и Вие няма да получите възнаграждение дори и ако  материалите ви бъдат публикувани., освен ако имате изрична писмена уговорка с b2b Media за това.

5.4. Ние можем да променяме текстовите, графичните и/или мултимедийни материали, както смятаме за подходящо да се появяват в сайтовете на b2b Media , като можем да премахваме тези материали от сайтовете на  b2b Media по всяко време.

5.5. Вашето име ще бъде публикувано заедно с Вашите текстови, графични, мултимедйини, и/или видео материали, но ние може да променяме  или изтриваме коментари, които Вие представяте заедно със самите материали.

5.6. ВАЖНО: Вие или собственика на текстови, графични, мултимедйини, и/или видео материали притежавате правата върху тези изпратени до нас материали и Вие сте свободни да препубликувате тези материали, където Вие или собственика на материалите желаете под каквато и да е форма.

6. Реклами и промоции

6.1. Може да  виждате рекламни материали, публикувани от трети страни в сайтовете на b2b Media . Индивидуалните рекламодатели са единствено отговорни за съдържанието на рекламите материали, които публикуват в сайтовете на b2b Media , включително гарантирането, че те отговарят на съответното законодателство. Ние не носим отговорност за съдържанието на рекламните материали, включително и без ограничение, всяка грешка, пропуск или неточност в тях.

7. Отказ от гаранции; Ограничаване на отговорност.

7.1. b2b Media не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на сайтовете на b2b Media . Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на b2b Media за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени атаки на трети лица.


7.2. b2b Media не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на този сайт.


7.3. b2b Media не носи отговорност за информацията (в т.ч. за нейната пълнота и достоверност), съдържаща се в web сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.

7.4. b2b Media не носи отговорност за съдържанието на изображения, картинки, текстове, документи и друга информация, генерирани от потребители в сайтовете от групата на b2b Media . Но b2b Media си запазва правото да премахва и/или променя по всяко време и по своя преценка всеки един материал, генериран от потребител.

7.5. b2b Media има право на обезщетение за всички вреди, разноски и претенции на трети лица, които са следствие от нарушение на тези общи условия и/или нерегламентирана употреба на услугите на сайта.8. Обезщетения.

8.1. Вие се съгласявате да защитавате, обезщетите и пазите b2b Media , неговите дъщерни фирми  и техните директори, ръководители, служители и агенти от и срещу всички искове и разноски, включително адвокатски хонорари, произтичащи от използването от Вас или Вашия профил на сайтовете от групата на b2b Media .

9. Прекратяване.

9.1. Ако поради  някаква причина вярваме, че не се съобразявате с условията за ползване и изискванията поставяни от тях, можем да прекратим достъпа до регистрационите зони на някои или на всички от сайтовете на b2b Media незабавно и без предварително да Ви уведомяваме за това.

9.2. Прекратяване на регистрацията.

Ако искаме да прекратим регистрация Ви в някои от сайтовете на b2b Media , ще го направим, като ви изпратим уведомителен имейл за прекратяване на регистрацията ви. Вашия регистрационнен  имейл, потребителско име и парола ще станат невалидни незабавно. Генерираното от Вас съдържание ще бъде запазаено за разумен срок от време като ще Ви бъде дадена възможност да си го изтеглите.

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »