05 Август 2021
Днес 4 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

По MAX Sport 3 стартира ново спортно шоу за любителите на високите скорости

  В „Скорост на MAX” с водещ Георги Иванов ще се коментира всичко най-интересно от моторните спортове Любителите на моторните спортове вече имат още една причина да изберат спортните канали на А1 MAX Sport. Oт 4 август
   

ПОК „Доверие“ усъвършенства сигурността на уебприложенията си с решение на А1

А1 предостави технологично решение на Пенсионно осигурителна компания „Доверие” и помогна за постигане на максимална сигурност и надеждност на онлайн портала за обслужване на клиенти „Моето Доверие“ и портала за електронни заявления за осигурителни посредници.
   

A1 има най-бързата 5G мрежа в България според Ookla®

  Инвестициите на A1 в истинска 5G технология се отплащат и 5G ULTRA получи признание от световния лидер в тестването на бързината и качеството на мобилните мрежи Ookla®   5G мрежата на А1 – 5G ULTRA – е
   

Бедствия, глад и глобализация: Крахът на цивилизациите от Бронзовата епоха

Преди повече от 3200 години Средиземноморието и Близкият изток са дом на няколко проспериращи и взаимносвързани цивилизации 
   

МС отпусна 45 млн.лв. за жп проект

Правителството одобри отпускането на временен финансов ресурс, в размер на 45 млн. лева, за стартиране на дейностите по проект "Модернизация на жп линия София - Драгоман - сръбска граница, жп участък Волуяк Драгоман". 
   

АИКБ-АОБР: Спираме заводите!

Премината е вече граница на търпимост и след обсъждане с ръководствата на основни енергоинтензивни дружества, наши членове, Ви информираме, че започваме поетапно изключване на производствени мощности, считано от 0.00 ч. на 4-ти август 2021 г. 
   

"Филип Морис" спира производството на цигари?

Пълно преминаване към електронни цигари до няколко години: такъв е планът на тютюневия концерн "Филип Морис". Първо във Великобритания, после и в целия свят. 
   

Разтоварват кораба, който блокира Суецкия канал през март

Ever Given акостира в английското пристанище Феликсстоу със закъснение от няколко месеца 
   

Фирми Ringier, Микс-констръкшън

Столична община е избрала строител на спорната инсталация за изгаряне на RDF в града. Офертната цена e от 291.4 млн. лв без ДДС, което е само с 8 хил. лв. по-малко от прогнозната сума. 
   

Хонконг:Е-талони стимулират потреблението

Тези пари не могат да се изразходват извън Хонконг, те са предназначени по -специално за покупки в местни търговски обекти и супермаркети, плащане за кафенета и ресторанти, услуги в салони за красота, пътуване с градски транспорт. 
   
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »