19 Октомври 2021
Днес 39 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

Русия ограничи вноса на фураж от България

Решението е взето въз основа на незадоволителни резултати от проверка на българските предприятия, направена между 16 и 19 август тази година. 
   

Hilton Sofia с нова визия + снимки

Проектът предвижда да реализира още първия конферентен център от ново поколение на Hilton в Европа. Реновацията ще бъде в посока "зелена архитектура". 
   

Туризмът се възстановява бавно

Въпреки това, изминалият летен сезон не може по никакъв начин да се сравнява с периода преди кризата, а отрасълът изглежда изправен пред значителни проблеми и в средносрочен план. 
   

9% ръст на фалитите у нас, 15% - в света

Ръстът ще дойде след изкуственото задържане на нивата чрез фискалните мерки за насърчаване на бизнеса и запазване на работните места, които държавите предприеха в рамките на пандемичната криза. 
   

Протест пред МС на работодатели и бизнес

Те имат искане за незабавни и несимволични компенсации заради високите цени на тока, които да не са за няколко фирми, а за всички 600 000 небитови потребители. 
   

Храните поевтиняват втора седмица

След покачване на цените на енергийните ресурси и в следствие на повишеното търсене на плодове и зеленчуци през последни три месеца - юли, август и септември, от началото на октомври вече се отчита спад. 
   

Филмов композитор създава „Войната на инструментите“

Александър Костов изгражда уникална платформа, в която една песен звучи в различни варианти, а слушателят „дирижира“ аранжимента Сюжетът на видео игрите дава идея на младия композитор за новия проект Да правиш
   

48 447 земеделски стопани с помощи от ДФЗ

Това сочи одобреният от правителството Годишен отчет за дейността на фонда за 2020 г. Общо договореният и изплатен ресурс по мерките на краткосрочно кредитиране и субсидиране е 237 587 441 лв. 
   

САЩ: Високи сметки, напускане на работа

Aмepиĸaнцитe тpябвa дa oчaĸвaт coлeни cмeтĸи зa oтoплeниe тaзи зимa, ocoбeнo aĸo e мнoгo cтyдeнa, пишe СNN. Πpoгнoзи нa пpaвитeлcтвoтo coчaт, чe дoмaĸинcтвaтa щe xapчaт 54% пoвeчe зa пpoпaн, 30% pъcт в cмeтĸитe щe имa зa тeзи c пpиpoдeн гaз. 
   

Ударници и сметкаджии в ПВР

Безвъзмездните схеми за финансиране на предложените проекти за реформи в плановете за възстановяване на отделните държави предварително са ограничени от страна на Комисията до 338 милиарда евро по текущи цени, като те се разпределят между
   
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »