28 Октомври 2021
Днес 11 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Schneider Electric пуска нова поредица подкасти: лидери при каналите за продажби споделят стратегии за бизнес растеж и дигитална трансформация за крайни клиенти

Schneider Electric пуска нова поредица подкасти: лидери при каналите за продажби споделят стратегии за бизнес растеж и дигитална трансформация за крайни клиентиПодакстите Перспективите пред каналите за продажби в ИТ отразяват мнението на партньорите, като предлагат експертен анализ от страна на лидерите при продажбените канали от цяла Европа относно това как да се стимулира бизнес растежът

• Сред гостите са водещи мениджъри от Ingram Micro Inc., Fujitsu и Misco 

• Най-новият епизод в поредицата разкрива как стратегическият инструмент business intelligence и науката за данните помагат за идентифицирането на нови клиенти, стимулират търсенето и ускоряват рентабилността на каналите за продажби
 
Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, обяви старта на новата си поредица от подкасти с експертна информация от лидерите в областта на продажбените канали от цяла Европа. Перспективи пред каналите за продажби в ИТ ще осигури на доставчиците на ИТ решения платформа за дискусии по ключови тенденции при дигиталната трансформация, нововъзникващите технологии като изкуствения интелект (AI), дистанционния мониторинг и edge computing (локално разпределените системи) и ще предложи на абонатите на поредицата задълбочен анализ от първа ръка за това как бизнес лидерите са подкрепили клиентите и са спомогнали за ускорен растеж по време на пандемията.

Водещ на всеки епизод е директор Канали за продажби от различни подразделения на Schneider Electric в Европа, а негови гости са партньори от ИТ общността. Така Перспективи пред каналите за продажби в ИТ предлага на своите слушатели лична оценка и споделен опит и им разкрива как продажбените звена са се адаптирали и са посрещнали търсенето от страна на клиентите във време на макроикономически трудности. Доставчиците на ИТ решения, дистрибуторите с добавена стойност, доставчиците на управлявани услуги, системните интегратори и дистрибутори могат да слушат и да се абонират за първите три епизода на подкаста Перспективите пред каналите за продажби в ИТ чрез Apple Podcasts, Spotify Podcasts, Google Podcasts и Stitcher Podcasts – или да научат повече на APC.com.
 
 
Откриване на нови пазарни възможности чрез стратегическия инструмент business intelligence

Най-новият епизод е с участието на Тим Сулинг, вицепрезидент Глобална Business Intelligence в Ingram Micro, който гостува на Джайлс Патисън, директор за ИТ продажбени канали и стратегии в Schneider Electric Europe. Двамата правят анализ на това как подходът на Ingram Micro към науката за данните помага на партньорите да се развиват. Освен това епизодът предлага важни изводи за това как партньорите от продажбените канали могат да се възползват от стратегическия инструмент business intelligence, за да идентифицират нови стратегии за привличане на клиенти, да осъществяват прецизно таргетирани кампании за генериране на търсене и да ускорят рентабилността.
„През последната година видяхме как нашите партньори бързо се адаптират към кризисните явления и поемат активна роля заедно със своите клиенти — помагайки им да останат свързани и да имат възможност да работят отвсякъде,” посочва Тим Сулинг, вицепрезидент Глобална Business Intelligence в Ingram Micro. „Всеки от тези сценарии изисква различен подход за генериране на търсене, където business intelligence и анализът на данните се превръщат във вододел между успеха и неуспеха. Подкастите са чудесен начин да споделяме знания и да се учим от опита на другите. Поздравления за Schneider Electric за новия подкаст Перспективи пред каналите за продажби в ИТ.”

Още от Перспективи пред каналите за продажби в ИТ

Други епизоди на подкаста Перспективи пред каналите за продажби в ИТ включват гостувания на лидери в областта на продажбените канали от целия свят, в т.ч.:

• Лий Датън, директор Продажби за групата в Misco UK, и Мийв Фокс, директор ИТ дигитални канали и програми в Schneider Electric Europe. Двамата се фокусират върху нововъзникващите бизнес възможности при локално разпределените системи и обсъждат как експертните партньорства са помогнали на Misco да изгради устойчива дигитална екосистема, която стимулира растежа.

• Петер Норен, старши специалист по продажбите, центровете за данни и SAP решенията във Fujitsu Швеция, и Марсело Пицато, мениджър ИТ канали в Schneider Electric, които обсъждат дигиталната трансформация в ритейл аспект и ролята на локално разпределените системи.

• Анхел Кастаньо, технически директор Енергийна ефективност в Cad&Lan Испания, и Ана Каролина Кардосо Гуихен, директор Продажбени канали Иберия в Schneider Electric. В задълбочен разговор двамата разглеждат темата за това  как крайните потребители могат да намалят нежелания престой при прекъсване на захранването и при отказ на ИТ системите, както и прехода към дистанционно управление и как новите модели за дигитални услуги помагат на партньорите да увеличат приходите.

„Компаниите от каналите за продажби продължиха да работят активно по време на пандемията, като проявиха гъвкавост спрямо предизвикателните обстоятелства с цел да посрещнат нарастващото търсене в посока дигитална трансформация“, посочва Дейвид Тери, вицепрезидент ИТ канали в Schneider Electric Europe. „Чрез новата ни поредица от подкасти бихме искали да предадем опита на нашите партньори от първа ръка, споделяйки ключови изводи, които могат да помогнат на бизнеса в сектора на каналите за продажби да постигне диверсификация, растеж и успех.“

В момента всички епизоди от поредицата Перспективи пред каналите за продажби в ИТ са налични на APC.com. За да разберете повече за поредицата от подкасти, си осигурете достъп до допълнителните информационни ресурси като електронни наръчници, бели книги и блогове или вижте как да се присъедините към mySchneider партньорска програма за ИТ решения и посетете интернет сайта.

 


b2b Media | 23 Октомври 2021

Фондацията предоставя финансова помощ на младежи от семейства, засегнати финансово от пандемията, а също и ...


 

b2b Media | 23 Октомври 2021

В Габрово имаше рекорден брой наемащи компании, а на Виртуалния ден броят на фирмите беше почти двоен спрямо ...


 

b2b Media | 21 Октомври 2021

Търговците на дребно с 5 предложения към Министъра на здравеопазването ...


 

b2b Media | 18 Октомври 2021
article thumbnail

Студенти и млади специалисти с технически знания и/или владеещи чужди езици могат да намерят стаж или работа ...


 

b2b Media | 13 Октомври 2021
article thumbnail

BalkanROAD е финалист на наградите Regiostars 2021, бе съобщено по време на Седмицата на регионите на ЕС 2021 г. ...


 

b2b Media | 12 Октомври 2021

Според дългогодишно проучване във Франция минералът противодейства на рисковия за деменцията алуминий
...


 

b2b Media | 11 Октомври 2021

Възможно ли е устойчиво и зелено бъдеще без бизнеса като двигател на промяната и какво е значението за ...


 

b2b Media | 11 Октомври 2021
article thumbnail

В българския офис хората ще могат да работят до 20 дни годишно от чужбина ...


 

b2b Media | 08 Октомври 2021
article thumbnail

Едно от всеки пет деца забравя да пие вода в училище и в дома ...


 

b2b Media | 07 Октомври 2021
article thumbnail

Една от тях е новата геймърска гама, разработена в партньорство с Republic of Gamers (ASUS ROG) ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »