17 Януари 2022
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Иновативната дисциплина „дизайн на услуги“ влиза в емва програмата на Американския университет

Уникалният за България курс предлага нови възможности за кариерно развитие на широк кръг от професионалисти

Американският университет в България (АУБ) подготвя уникалния в България курс по Дизайн на услуги (Service Design) като част от Еxecutive МВА програмата на университета, който ще се проведе за първи път на 3 и 4 декември. Дисциплината Service Design се използва от най-прогресивните компании за създаването на иновативни, клиентски ориентирани услуги и цялостни преживявания и представлява нов за българския пазар подход към клиента. Професията Дизайнер на услуги (Service Designer) е една от професиите на бъдещето и задължителен елемент в арсенала на лидерите в дигиталните трансформации на бизнеса. Този курс ще се води от Елина Желева, изпълнителен директор и управител на Launchlabs Sofia.

Курсът Service Design ще бъде включен като свободно избираем в ЕМВА програмата на университета и ще предлага подробна и изчерпателна програма както за млади, така и за опитни професионалисти с интерес към тази вълнуваща нова област. Дизайнът на услугите води до създаването на иновативно клиентско изживяване и нови бизнес възможности. Следователно той е съчетание от много дизайнерски и бизнес методологии и е особено подходящ за професионалисти и лидери, които търсят смислено развитие в кариерата си и са готови да работят върху пресечната точка на различните дисциплини. Въпреки че няма официални изисквания кои специалисти е подходящо да изучават Service Design, хората с предишен опит в управлението на продукти и брандове, комуникациите, маркетинга, продажбите и бизнес развитието определено ще видят ползите от иновативната дисциплина. Курсистите ще получат практически опит във всички етапи от процеса на проектиране на услуги от откриване до дизайн, прототипиране и стартиране на нова услуга или редизайн на съществуваща в контекста на дигитализацията.

Елина Желева и нейният екип от Launchlabs Sofia ще имат удоволствието да водят избираемия курс Service Design. Елина е управляващ партньор и изпълнителен директор на Launchlabs Sofia – бизнес студио за редизайн с офиси в София и в цяла Европа. Тя има над тринадесет години опит в международното управление на проекти, финанси и бизнес развитие, преди да стартира своята компания през 2013 г. Оттогава тя успешно съчетава дизайна и бизнес дисциплините, за да създаде уникален подход за редизайн на услугите и да ги превърне в ориентирани към клиентите и иновативни преживявания. Работила е по мащабни организационни редизайн проекти на клиенти от цял свят, включително ING, Accenture, Telenor, Roche, H&M и Axel Springer. Елина притежава магистърска степен по индустриално инженерство и Executive MBA от най-големия френски университет – SKEMA, и е специализирала в областта на дизайна в Станфордския университет. Чрез своето образование Елина е намерила пресечните точки на технологиите, бизнеса и дизайна.

Курсът е отворен за външни участници с подходящ професионален опит. Желаещите да се запишат в първото издание на курса Service Design и да опознаят иновативната дисциплина лично могат да направят това на този линк.

 


b2b Media | 12 Януари 2022
article thumbnail

94 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до крайния срок за участие в ...


 

b2b Media | 10 Януари 2022
article thumbnail

Със старта на 2022 год. БАКБ представи новия си корпоративен сайт www.bacb.bg. Изцяло променената визия е резултат ...


 

b2b Media | 10 Януари 2022
article thumbnail

Със своите над 20 години опит в маркетинга в областта на сигурността Калахан ще се съсредоточи върху ...


 

b2b Media | 06 Януари 2022
article thumbnail

Д-р Иван Делчев е интернист, специалист вътрешни болести и общопрактикуващ лекар в 17 ДКЦ в София. Завършил ...


 

b2b Media | 22 Декември 2021
article thumbnail

Престижните отличия се раздават за 12-а поредна година от Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ в ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021

Пластмасите са по-устойчиви от алтернативните материали, когато се вземат предвид оценките на жизнения ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021
article thumbnail

Конкурсът очаква първата кандидатура в категорията „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“ ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021
article thumbnail

През последните години една от главните теми на разговор в световен мащаб са климатичните проблеми и ...


 

b2b Media | 20 Декември 2021
article thumbnail

52% пък комбинират пазаруването по магазините с онлайн пазаруване ...


 

b2b Media | 16 Декември 2021

Нов тип споделено офис пространство ще отвори врати в офис комплекса Megapark напролет. MyFlex е проект на Lion’s Head, ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »