24 Януари 2021
Днес 8 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

10 компании-лидери приемат предизвикателството на виртуалното издание на “Гордея се с труда на моите родители”

10 компании-лидери приемат предизвикателството на  виртуалното издание на “Гордея се с труда на моите родители”Осмото издание на “Гордея се с труда на моите родители" през 2020 г. ще е изцяло онлайн, в отговор на новите условия, в които живеем и работим, и в които учат децата ни. Виртуалното провеждане на проекта е истинското предизвикателство тази година, на което отговориха десет компании: Асарел, Аурубис, ДЗИ, КонтурГлобал Марица Изток 3, ОББ, Овергаз, Пощенска банка, Софарма, ТехноЛогика и Транспрес. Те ще “отворят врати” за виртуална разходка на децата из компаниите и онлайн запознаване с професиите на техните родители.

“Гордея се с труда на моите родители” ще се проведе на 30 октомври (петък) 2020 г., непосредствено преди отбелязването на Деня на българските будители. Събитието ще стартира в 9:00 часа с откриване на инициативата за всички компании и деца, и разказ за възникването на професиите и вдъхновението от труда. В програмата са предвидени виртуални разходки из компаниите-участници, онлайн представяне на професии и включване на децата с онлайн разговори, игри и експерименти в защитената среда на домовете им. Виртуалните разходки и представянето на професиите ще се осъществяват чрез streaming на живо и предварително записани видеа на сайта на БМГД.

Новият формат на провеждане на “Гордея се с труда на моите родители” дава възможност за осъществяване на виртуален „обмен“ на деца. Така деца на служители от една компания могат да се потопят в професионалната среда на друга компания. Това е особено полезно за тези от тях, които вече са участвали в “Гордея се .." в компаниите на своите родители и благодарение на обмена ще имат възможността да научат повече за различни професии.

“Виртуалното провеждане на проект, базиран на срещата на децата с родителите им в условията на работната им среда и в ролята им на специалисти, е истинското предизвикателство на „Гордея се...“ тази година. Изборът на професия не е лека задача и е свързан с пробуждане на интереса на децата към труда, към удовлетворението да създаваш и да бъдеш полезен. Срещите с професионалисти и запознаването с богатството от професии са прекият път към най-добрите житейски избори.”, сподели Дарина Георгиева, изпълнителен директор на БМГД. “Водени от това разбиране и от желанието да продължават да са от полза за обществото, десет компании приеха предизвикателството ни и ще посрещнат децата и тази година, виртуално. Това ясно показва, че компаниите-членове на БМГД са обединени от споделени ценности, които са част от бизнес развитието им и че са лидери в корпоративното гражданство”, заяви тя.

Очаква се в “Гордея се с труда на моите родители” 2020 да се включат над 200 деца и да бъдат представени 20 професии. Проектът остава отворен за допълнително включване на компании до 26.10.2020 г., понеделник.

 


b2b Media | 18 Януари 2021
article thumbnail

BILLA напомня, че валидността на старите пластики изтича в края на март ...


 

b2b Media | 15 Януари 2021
article thumbnail

НОМИНАЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДО 22.01.2021г. ...


 

b2b Media | 15 Януари 2021
article thumbnail

Сухият зимен въздух неусетно ни обезводнява по материали от: Център за природолечение Performance Health Center, Натик, ...


 

b2b Media | 14 Януари 2021
article thumbnail

С първото по рода си колективно дарение клубът осигури средства в размер на 44 000 лева за специализираната ...


 

b2b Media | 13 Януари 2021
article thumbnail

93 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до края на срока за участие в 10-то издание на ...


 

b2b Media | 13 Януари 2021

През февруари 2020 г., търговската верига дари 13 251 лв., с които бяха закупени помощни технически средства ...


 

b2b Media | 12 Януари 2021
article thumbnail

Звездния ден на HR бранша – HR Industry 2021 – ще се проведе изцяло онлайн Регистрациите за изложители и ...


 

b2b Media | 12 Януари 2021
article thumbnail

Водещият на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис и известни инфлуенсъри ще се включат в ...


 

b2b Media | 11 Януари 2021
article thumbnail

Новата година носи със себе си надеждата за нови вдъхновения и, макар все още да не можем да се завърнем към ...


 

b2b Media | 11 Януари 2021
article thumbnail

В самото начало на календарната година Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »