08 Декември 2021
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

Автомобилните продажби в Европа устойчиви

Слeд пpиĸлючвaнeтo нa пъpвитe дeceт мeceцa нa гoдинaтa тeзи чeтиpи ocнoвни пaзapa нa Cтapия ĸoнтинeнт oбaчe зaпaзвaт пoлoжитeлeн бaлaнc: Итaлия (+22.2%), Фpaнция (+11.8%), Иcпaния (+4.5%) и Гepмaния (+4.3%), a във Beлиĸoбpитaния ce нaблюдaвa пoдoбpeниe oт
   

Как ще събираме битовите отпадъци?

В момента битовите отпадъци са с тенденция на трайно намаление, което за периода 2008-2018 г. е около 36%, показва Националният план за управление на отпадъците (НПУО) 2021-2028 г. 
   

Макрон сключи серия от сделки с Дубай

Най-голямата поръчка от създаването на "Рафал" през 2004 година ще създаде повече от 7 000 работни места във Франция през следващите пет години. 
   

Най-добрият ресторант за събития

Ресторант Mavruda Secret Garden в Пловдив разполага с вътрешна зала с 400 места и голяма лятна тераса. Акцентира се върху ястията, които са приготвени с много внимание и основно регионални и сезонни продукти, за да
   

Германия: Спад при продажбите на коли

Спад е отчетен за пети пореден месец, като той се дължи на комбиницията от недостиг на електронни компоненти и продължаващата пандемия от коронавирус. Така 2021 г. за германската автоиндустрия се превръща дори в по-лоша от
   

Търсения в Google от България 2021

Пандемия, политика и преброяване са темите на отиващата си година. Ежегодният преглед на търсенията в Google показва голям интерес към ваксините. Най-търсена личност през годината е Кирил Петков. 
   

Дизелът поскъпна с 6 стотинки за месец

По света бензин А95 е най-евтин в Русия - 1,20 лева за литър, а най-скъп в Нидерландия - 3,96 лева. В Европейския съюз /ЕС/ най-евтин е бензинът в Румъния - 2,11 лева за литър. 
   

ОПЕК: +400 хил. барела на месец

След новината за сделката сортът Брент поевтиня с над 1 долар и се търгуваше под 70 долара за барел, значително над тригодишните върхове от октомври от над 86 долара за барел. Цените през ноември вече
   

Ръст на МРЗ ще повиши безработицата

В тази ситуация на низходяща фаза за бизнес цикъла на българската икономика едно прекомерно увеличение на МРЗ ще доведе до увеличение на безработицата, както показва иконометричният анализ. 
   

ЕК одобри първите €10 млрд. за Испания

Отпускането на парите е част от по-широкия план на ЕС, включващ 27-те държави членки, в подкрепа на възстановяването на европейската икономика от спада, причинен от коронавирусната пандемия. 
   
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »