Днес 4 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Как да върнем iPhone към фабрични настройки и да изтрием личните данни преди да го продадем

Старите устройства осен носталгия и спомени могат да създадат сериозни рискове за сигурността на потребителите. Това е възможно да стане, ако не изтриете всички данни, които съхранявате в тях. Ситуацията става още по-комплицирана, ако се опитате да продадете стария смартфон, за да финансирате покупката на нов хардуер.  Ако не премахнете дадена снимка, съобщения или друг файл рискувате да стане достояние за следващия собственик на смартфонa . Излишно е да казваме, че това може да бъде доста неприятно.      Преди да изтриете информацията, която съхранявате в iPhone е необходимо да архивирате важните за вас данни, за да не ги загубите. Единственото, което ви трябва, за да го направите е да отделите малко от свободното си време. Така ще можете да архивирате своите данни без да се притесняват, че ще попаднат в чужди ръце.    Ето какви стъпки да следвате, според CNet:   Създаването на резервно копие на личната ви информация е първото, което трябва да направите. Това е особено важно, за да съхраните всичките си снимки, контакти и др. файлове.  Най-удобният начин е да архивирате съдържанието с iCloud.  1. Изберете Settings. 2. Кликнете върху своето име в горната част на страницата. 3. От меню iCloud изберете iCloud Backup. 4. Ако изберете "Backup Now" ще стартирате процеса.   Възможно е да са нужни няколко минути преди да се трансферират всички файлове.      След като финализирате архивирането на информацията има още няколко неща, на които трябва да обърнете внимание.  1. Излезте от всички активни профили. 2. Премахнете всички активни имейл акаунти към устройството oт "Settings>Passwords & Accounts". 3. След като персонализирате настройките трябва да премахнете SIM картата, тъй като в нея се съдържат важни данни за личната ви комуникация.     1. Стартирайте "Settings" приложението. 2. Изберете "General". 3. Скролнете докато не откриете "Reset". 4. Изберете "Erase All Content and Settings".   След това е необходимо да въведете своя PIN код в допълнение към Apple ID паролата, за да изтриете устройството от своя акаунт.    Още от Digital:  Вече ще можем да възстановим фабричните настройки на iPhone без компютър 

 


kaldata.com | 30 Май 2020

Почти всеки ден чуваме за нови изобретения или предмети „от бъдещето“, които до този момент сме виждали ...


 

kaldata.com | 30 Май 2020

Преди броени минути SpaceX се превърна в първата частна компания, която изпрати космонавти в космоса. В момента ...


 

kaldata.com | 30 Май 2020

Microsoft освобождава десетки журналисти и редактори от Microsoft News и MSN. Това е част от плана на компанията да ...


 

digital.bg | 30 Май 2020

Марс продължава да бъде приоритетна дестинация за учените от NASA , които финансират разнообразни проекти за ...


 

digital.bg | 30 Май 2020

Apple се подготвят усилено за една от най-важните премиери в дългогодишната историята на компанията. Плановете ...


 

technews.bg | 30 Май 2020

Видеоуслугата подобрява сигурността след зачестилите критики   


kaldata.com | 30 Май 2020

„Автомобил с форми като изляти в едно цяло.“ – така Opel определят своето ново творение. Прецизен, ...


 

technews.bg | 30 Май 2020

Задвижва се от мощен мотор 350W, има устойчиви 20-инчови гуми   


technews.bg | 30 Май 2020

Добри Божилов раздава по 50 левкойна на участници във викторина   


technews.bg | 30 Май 2020

Проектът на МТИТС по искане на БСК вече е в напреднала фаза   

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски