17 Януари 2022
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Philips Monitors са сертифицирани с TCO Certified, generation 9

През декември, MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, придоби статут TCO Certified, generation 9 за своята гама от високоустойчиви продукти. Като един от първите производители, който получава такъв сертификат, Philips Monitors може да се похвали с рекорден брой от 64 сертифицирани монитора на пазара. В сравнение с предишните издания, TCO Certified, generation 9 поставя по-стриктни и по-всеобхватни критерии по време на продуктовия жизнен цикъл и изисквания за следващите критични стъпки за развитието на устойчиви IT продукти.

Много повече от еко етикет
Като водеща световна организация за сертифициране на устойчиви IT продукти, TCO Certified разкрива проблемите и гарантира, че индустрията предприема повече стъпки в тази посока. Това включва всеобхватна система от актуални критерии, независима проверка и структурирана система за постоянно подобрение към реална и продължителна промяна. Повече информация може да бъде намерена на техния уебсайт.

По-обширни екологични и социални критерии през жизнения цикъл
За да отговорят на изискванията на TCO Certified, generation 9, продуктите трябва да отговарят на още по-стриктни критерии в няколко различни категории и да балансират между производителност и енергийна ефективност. Повече от 40 нови Sustainability Performance Indicators (Индикатори за устойчиво представяне) са проверяват от независими експерти.

Повишаването на вниманието към устойчивостта ще става все по-силно изразено с времето при производителите и потребителите. От една страна, TCO Certified е отличен начин за марките да изразяват отговорността си към околната среда и обществото. От друга, той дава опции на потребителите, които съзнателно полагат усилия да се грижат за околната среда, да могат да избират продукти с етикет TCO Certified.

Устойчивост до следващото ниво
Philips Monitors приема подхода с устойчивостта като водеща цел по време на целия продуктов цикъл. Както доказва TCO Certified, generation 9, мониторите Philips се произвеждат отговорно и с оглед на безопасността като включват набор от енергоспестяващи, иновативни и екологични технологии, произведени във верига на доставки, където устойчивостта и етичните въпроси са приоритет.

Две от най-основните „зелени“ възможности на мониторите Philips се срещат при повечето продукти. PowerSensor-ът пести до 70% от енергията като намалява яркостта на монитора, когато потребителят не е пред екрана, а LightSensor настройва яркостта според околната светлина. Модели като Philips 242B1G и Philips 272B1G са два от най-енергийноефективните монитори в света, които постигат ново ниво на икономия на ток, без компромиси с продуктивността.

Силата да даваш
Philips Monitors активно работи по посока за прозрачни и етични процеси. Освен, че повишава осведомеността и помага на потребителите да намалят до минимум консумацията на енергия и да правят устойчиви избори, Philips активно допринася за постигането на целите за устойчиво развитие (SDG), където може да се постигне най-голям ефект, повече за което може да бъде намерено тук.

The post Philips Monitors са сертифицирани с TCO Certified, generation 9 appeared first on Новини за компютри, смартфони, технологии и наука.

 

 


kaldata.com | 16 Януари 2022

Федералната служба за безопасност (Фдералная служба безопасности, ФСБ) на Русия съобщи за проведени арести в ...


 

technews.bg | 16 Януари 2022

Напоследък се появяват все повече приложения срещу „потискащата мигновеност” на мрежата 


 

technews.bg | 16 Януари 2022

Надпреварата за по-дълъг пробег постоянно ще ни засипва с нови и нови рекорди и водопад от цифри 


 

kaldata.com | 16 Януари 2022

Технологиите, използвани за разпространение на снимки чрез новинарските издания, доведоха до иновации, ...


 

technews.bg | 16 Януари 2022

Дийп фейк технологията навлиза в политиката на Южна Корея   


technews.bg | 16 Януари 2022

Новият флагман на компанията носи кодово име Frontier   


technews.bg | 16 Януари 2022

Регулаторът EASA не е установил наличие на опасни условия   


technews.bg | 15 Януари 2022

Поддържа 3D визуализация и експорт на проекта в XML файл   


kaldata.com | 15 Януари 2022

Въпреки че все още са съвсем в своя зародиш и повечето хора приемат абстрактна идеята зад тях, настоящите ...


 

kaldata.com | 15 Януари 2022

Украинското правителство обвини Русия, че стои зад кибератаката от миналия петък срещу десетки официални ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »