19 Октомври 2021
Днес 52 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Благотворителен футболен турнир за дами любителки в подкрепа на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ ще се проведе на 2 октомври в София

 

Вторият Благотворителен футболен турнир за дами любителки през 2021 г. ще се състои на 2 октомври (събота) от 10:00 до 14:30 часа в спортен комплекс „Грийнспорт” в столицата. Организираното от фен клуба на Арсенал в България (ASCB) събитие набира средства в помощ на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

В съботния ден на 2 октомври всеки желаещ да погледа на живо дамски аматьорски футбол и едновременно с това да помогне за провеждането на летни лагери за малчуганите от сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ може да го направи на игрищата на спортен комплекс „Грийнспорт” в столичния квартал Слатина. Въпреки пандемията, интересът към футболния турнир расте с всяка изминала година, като през 2021-ва спортното събитие за първи път се провежда два пъти в рамките на една година.

В това второ издание на турнира за 2021 г. – и пето от 2018 г. насам – ще вземат участие 8 отбора. Това са дамските формации на ASCB Ladies, които са и част от самия фен клуб и се включват в редица други благотворителни инициативи, „Скрити лимонки“, известни с подкрепата на различни благотворителни каузи, сред които и тяхната #книгизаусмивки, както и тимът на „Торнадо“, които също са благодетели на разнообразни благотворителни събития чрез тяхната инициатива „Футбол с кауза“. Към тях се присъдиняват още отборите на „PwC България”, „EnJoy”, барманките от Бар Безкрай и още два новосформирани тима, сред които дебютантите в състезанието – „Лъвиците на Лео“.

Сред верните партньори на Благотворителния футболен турнир за дами любителки, организиран от фен клуба на Арсенал в България (ASCB), са както домакините от спортен комплекс „Грийнспорт“, които отдават игрищата си безвъзмездно за събитието, така и АМФЛ, които организират на място турнир по футболни умения, с който дамите участнички допълнително забавляват публиката.

С директни дарения към сдружението каузата ще подкрепят верига магазини SiLVER COURT, „Рейнърс Алуминуим България“ и фондация „Продължи доброто“. Фармацевтичната компания „Стада България“ ще предостави подаръчни пакети за децата и ще осигури наградата за победителката в турнира по футболни умения.

Освен дамски футбол, посетителите на събитието ще имат възможността да разгледат и да закупят по желание нещо от организираните на място благотворителни базари за ръчно изработени от представителите на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ бижута, авторски рисунки и други хендмейд декорации, както и книги – като част от инициативата „Книги за усмивки“ на отбора на „Скрити лимонки“.

„Веспа клуб 2% Brothers Bulgaria“ пък за втори път тази година организира изненади за дамите на терена, а от пловдивската фирма за сандвичи Eat & Go ще предоставят вкусотии за участници и гости на събитието.

Всички събрани средства по време на Благотворителния футболен турнир за дами любителки ще бъдат дарени на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ и ще бъдат използвани за провеждането на летни лагери за малките сладури.

Събитието се провежда на открито при спазване на всички действащи противоепидемични мерки, зададени от Министерство на здравеопазването на Република България.

 

 

 


economynews.bg | 19 Октомври 2021

В селскостопанския сектор в България са заети около 183 хил. души, което представлява 5.7% от общата заетост на ...


 

economynews.bg | 19 Октомври 2021

Британското правителство обяви, че смекчава правилата за броя на доставките. В момента водачите от ЕС могат ...


 

economynews.bg | 19 Октомври 2021

Решението е взето въз основа на незадоволителни резултати от проверка на българските предприятия, ...


 

economynews.bg | 19 Октомври 2021

Проектът предвижда да реализира още първия конферентен център от ново поколение на Hilton в Европа. ...


 

economynews.bg | 19 Октомври 2021

Въпреки това, изминалият летен сезон не може по никакъв начин да се сравнява с периода преди кризата, а ...


 

economynews.bg | 19 Октомври 2021

Ръстът ще дойде след изкуственото задържане на нивата чрез фискалните мерки за насърчаване на бизнеса и ...


 

economynews.bg | 19 Октомври 2021

Те имат искане за незабавни и несимволични компенсации заради високите цени на тока, които да не са за ...


 

economynews.bg | 19 Октомври 2021

След покачване на цените на енергийните ресурси и в следствие на повишеното търсене на плодове и зеленчуци ...


 

projectmedia.bg | 18 Октомври 2021
article thumbnail

Александър Костов изгражда уникална платформа, в която една песен звучи в различни варианти, а слушателят ...


 

economynews.bg | 18 Октомври 2021

Това сочи одобреният от правителството Годишен отчет за дейността на фонда за 2020 г. Общо договореният и ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »