08 Декември 2021
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Пощенска банка представи нови възможности без аналог на българския пазар в дигиталните зони за експресно банкиране

Пощенска банка представи нови възможности без аналог на българския пазар в дигиталните зони за експресно банкиранеОт финансовата институция отчитат покритие на 75% от населението в градовете с високотехнологичните устройства
 
Една година след старта на проекта Пощенска банка надгради уникалните дигитални зони за експресно банкиране, като добави богата гама от нови възможности в модерните устройства, за да предложи още повече удобство на своите клиенти. Иновативните дигитални зони за експресно банкиране вече са достъпни в 34 населени места, в които живее 75% от населението в градовете*. Услугата, която е без аналог на българския пазар, предлага бързина, удобство и спестява средства на потребителите благодарение на широкия набор от трансакции с до 65% по-ниски такси от тези в банков клон.
 
Концепцията за развитие на високотехнологичните устройства е иновация, с която Пощенска банка адресира глобалната тенденция потребителите все по-често да предпочитат дигитални форми на банкови услуги. Показател за бързо нарастващата им популярност са данните, че за по-малко от година почти 40% от клиентите в най-натоварените офиси избират да банкират напълно самостоятелно. Сред потребителите, които предпочитат експресните услуги на модерните устройства, са както млади хора и студенти, които едва сега започват да ползват банкови услуги, така и граждани в пенсионна възраст, които самостоятелно управляват личните си финанси. Средната възраст на клиентите е 42.5 години, като най-младият регистриран е само на 18, а най-възрастният – на 96 години. От финансовата институция отчитат впечатляващо разнообразие от представители на различни професии от всички сектори на българската икономика сред най-редовните клиенти на иновативните дигитални зони. Изключителната популярност на уникалната услуга се дължи както на богатата гама от възможности за самостоятелно банкиране, без аналог на българския пазар, така и на бързината и удобството, които тя осигурява.

Пощенска банка представи нови възможности без аналог на българския пазар в дигиталните зони за експресно банкиране
 
„Потребителското изживяване е в основата на нашия стремеж непрекъснато да усъвършенстваме мащабното портфолио от продукти и услуги, които предлагаме на нашите клиенти. Ето защо постоянно разработваме и надграждаме модерните дигитални решения, които спестяват време и ресурси. Днес клиентите, освен че могат да извършват най-често срещаните банкови трансакции в иновативните ни дигитални зони, имат възможност да правят вноски по карти и сметки в евро, а не само в лева. Друга функционалност, с която допълнихме иновативните устройства, е издаването на електронна бележка при извършване на банкова операция или трансакция. По този начин както ние, така и нашите клиенти, ще намалим отпечатъка, който оставяме върху околната среда и ще допринесем за опазването на природните ресурси. Като високотехнологична институция и с фокус върху бъдещето на банкирането продължаваме да развиваме богатата палитра от продукти и услуги и да предлагаме модерни дигитални решения на нашите клиенти“, коментират от Пощенска банка.
 
Благодарение на обновените функционалности в дигиталните зони за експресно банкиране потребителите могат самостоятелно да реализират почти всички операции, които се предлагат на каса. Клиентите на банката вече имат възможност да осъществяват трансакции и в евро в държавите от Европейския съюз (ЕС) и Европейското икономическо пространство (ЕИП), мигновено да обменят валута между свои сметки, а в допълнение да правят вноски в евро, защото модерните устройства вече приемат и евро банкноти. Потребителите имат възможност да се възползват от бързо, лесно и удобно плащане на местни данъци и такси както за недвижими имоти, така и за автомобили, да заплатят своите битови сметки или да създадат абонамент към над 250 търговци, да изберат получаване на електронна бележка по имейл с грижа и отговорност към околната среда.

Пощенска банка представи нови възможности без аналог на българския пазар в дигиталните зони за експресно банкиране
 
Дигиталните зони за експресно банкиране са достъпни както за физически лица, така и за фирмени клиенти на банката, които предварително трябва да заявят своята регистрация в неин офис. Клиенти на други банки също могат да използват функционалните устройства при теглене на пари в брой, както и за плащане на битови сметки. По този начин финансовата институция отново отговаря на очакванията на своите клиенти, като предлага необходимите удобства в забързаното ежедневие на съвременните потребители.
 
Повече информация за новите функционалности и пълен списък с локациите на дигиталните зони за експресно банкиране можете да откриете на www.postbank.bg.


 


dnevnik.bg | 07 Декември 2021
article thumbnail


Ръстът на брутния вътрешен продукт (БВП) през третото тримесечие е с 4.6% спрямо същия период на 2020 г., а ...


 

dnevnik.bg | 07 Декември 2021
article thumbnail


Над 4 млн. лв. доход са декларирали собственици, които предоставят недвижими имоти за настаняване на ...


 

dnevnik.bg | 07 Декември 2021
article thumbnail


С решение от ноември 2021 г. "Българската агенция за кредитен рейтинг" (БАКР) повишава дългосрочния рейтинг ...


 

dnevnik.bg | 06 Декември 2021
article thumbnail


Редът, по който банките действат спрямо лица, поставени под различни международни санкции, какъвто е и ...


 

dnevnik.bg | 04 Декември 2021
article thumbnail


Икономисти от различни неправителствени организации не смятат, че се налага през 2022 г.- да се взима нов ...


 

b2b Media | 03 Декември 2021
article thumbnail

Възможност за бизнес кредити до 2 млн. лв. за изграждане на собствена фотоволтаична централа с капацитет до 2 ...


 

dnevnik.bg | 01 Декември 2021
article thumbnail


Част от параметрите на проектобюджета за 2022 г., в който се предлага "социална защита на населението", ...


 

dnevnik.bg | 01 Декември 2021
article thumbnail


Данните на Министерството на финансите за изпълнението на бюджета показват, че с края на годината ...


 

dnevnik.bg | 27 Ноември 2021
article thumbnail


По повечето от обсъжданите теми в сектора на финансите преговарящите за правителство партии имаха ...


 

dnevnik.bg | 27 Ноември 2021
article thumbnail


"Дневник" следи на живо преговорите по програмата на бъдещото редовно правителство между партиите, които ...


 

Още Финанси:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »