Днес 11 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Transpress разширява партньорството си с международния логистичен лидер DACHSER

Transpress разширява партньорството си с международния логистичен лидер DACHSERЗа първи път двете компании излизат заедно на пазара на пратките за физически лица от и до България

Българската транспортно-логистична компания Transpress и една от най-големите логистични компании в Европа – DACHSER, разширяват партньорството си, като за първи път излизат съвместно на пазара на пратки за физически лица. До момента фокусът на дейността бе насочен изцяло към бизнеса, но след промяната в средата заради COVID-19 пандемията с динамичното развитие на онлайн търговията и преориентирането към работа от вкъщи, стратегията е ревизирана. Така от януари в рамките на пилотен проект вече се предлагат доставки от фирми в Европа за физически лица в България и от фирми у нас до физически лица в Европа. След регистрирания успех и висок интерес към услугата през последните месеци, от юни тя влиза официално и с пълен капацитет в съвместното портфолио на двете на компании.

“Променената ситуация ни насърчи да бъдем гъвкави и да предлагаме нови работещи решения, които помагат за установяване на успешната връзка между бизнеса и хората. Вярваме, че ще можем да сме особено полезни в нишата на по-големите пратки за физически лица, каквито са например мебелите, спортното оборудване и техника”, обяснява Веселин Стоянов, основател и управител на Transpress.

Предварителното проучване и анализ показва, че на пазара липсва предлагане на адекватни услуги точно в сегмента на по-големите от стандартни куриерски пратки над 31,5 кг до физически лица. С обединяването на капацитета и експертизата на DACHSER и Transpress потребителите вече могат да получат по-добри условия, съкратени срокове, както и допълнителни опции като доставка до етаж.

“Вярваме, че ще предложим едно дълго чакано адекватно решение, като едновременно ще зарадваме хората с удобна и бърза услуга, и ще помогнем на бизнеса да се развива успешно в ерата на онлайн пазаруването.”, категоричен е Веселин Стоянов. Доставките за физически лица е поредна стъпка в развитието на успешното сътрудничество между DACHSER и Transpress, което стартира през 2008 година. Transpress обслужва операциите на DACHSER както в България, така и в Македония, Албания и Косово. Със средногодишен ръст на оборота от 15% в мрежата на DACHSER българската компания е един от най-бързо развиващите се партньори на логистичния лидер.

“Сътрудничеството ни с DACHSER е изключително важно за нас не само, защото благодарение на него ние оперираме в мрежа от 400 точки в света, имаме достъп до стратегически логистични хъбове и така сроковете ни за доставка често са без конкуренция дори в условия на локдаун. За нас е изключително ценно, че имаме добрия пример на партньор със сериозен опит и ноу-хау, с когото споделяме сходни ценности и стандарти в качеството на обслужване на клиентите.”, обяснява още Стоянов.

Партньорството с DACHSER е и един от ключовите фактори за успеха на Transpress в сегмента на палетните доставки у нас, където компанията се наложи като убедителен лидер през последната година. Паралелно с обогатяването на портфолиото от продукти и навлизането на пазара за физически лица, от 2021 година се разширява и географското покритие на транспортните услуги предлагани съвместно от DACHSER и Transpress, като клиентите у нас вече могат да разчитат на бързи доставки до нови дестинации като Беларус и Украйна. Продължават да се поддържат и редовни доставки до прибалтийския регион и Скандинавия, в които двете компании се налагат заедно като лидер на пазара.


Transpress разширява партньорството си с международния логистичен лидер DACHSER

 


economynews.bg | 12 Юни 2021

В допълнение към това БНБ изпрати до всички банки указания за допълнителни действия и мерки по отношение на ...


 

profit.bg | 12 Юни 2021

Човешките възможности не познават граници   


profit.bg | 12 Юни 2021

Всички те са изключителни 


 

projectmedia.bg | 11 Юни 2021

  Фестивалът ЕXIT, едно от най-мащабните и посещавани музикални събития в Европа, празнува своята 20-а ...


 

projectmedia.bg | 11 Юни 2021

  Пет български организации се договориха за изграждането на Българска екосистема за Изкуствен интелект ...


 

profit.bg | 11 Юни 2021

Кибернападателите са успели да свалят програмния код на няколко игри   


profit.bg | 11 Юни 2021

За това се споразумяха постоянните представители на 27-те страни членки в Брюксел, съобщи говорителят на ...


 

projectmedia.bg | 11 Юни 2021

А1 прекрати договора на ПП „Атака“ заради неплатени задължения oт над 130 000 лева, натрупани в продължение на ...


 

economynews.bg | 11 Юни 2021

Летните планове за 2021 г. са най-важни за българите, които са отбелязали, че ще похарчат 74% от месечните си ...


 

economynews.bg | 11 Юни 2021

На 16 октомври 2012 г. в партерен етаж на същия блок се взриви вграден трафопост. Инцидентът по чудо се размина ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »