Днес 63 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

20% обратно от стойността на покупките за притежатели на нови кредитни карти от Пощенска банка

До 31 декември 2016 г. всеки клиент, заявил нова кредитна карта MasterCard Standard, МаsterCard World, VISA Classic или VISA Gold от Пощенска банка, получава 20% отстъпка от стойността на всички покупки, направени с нея в първия месец от активирането ѝ. Наградата се превежда по кредитната карта на потребителя в срок до 2 месеца, считано от края на едномесечния период за извършване на трансакции, съгласно условията на промоцията. Експертите на банката отчитат, че клиентите все по-активно използват кредитните си карти при пазаруване и те постепенно се превръщат във все по-предпочитан платежен инструмент. Пощенска банка е сред водещите банки в картовия бизнес у нас, дългогодишен партньор на Visa и MasterCard и първата банка с модерна мобилна апликация за своите картодържатели. Банката изследва постоянно променящите се нужди и желания на своите клиенти, за да им предоставя персонални решения за удобна употреба на кредитните им карти.

„През последните години отчетохме много добра финансова култура сред нашите клиенти и потребителите с кредитна карта. Това може само да ни радва и да ни стимулира да даваме още по-голяма добавена стойност на продуктите и услугите, които им предлагаме. Непрекъснато обогатяваме спектъра от функционалностите, за да могат картодържателите да си позволяват и покупки с по-висока стойност, без да натоварват семейния си бюджет. Те могат да се възползват от предимствата, които им дават нашите карти, като например възможност за разсрочване на трансакции до 12 месечни вноски само с едно обаждане по телефона и дълъг гратисен период“, коментират от Пощенска банка.

Заявленията за нова кредитна карта могат да се подават бързо и лесно онлайн през сайта на банката, като за тяхното разглеждане не се заплаща такса.

Повече информация за предстоящата промоция потребителите могат да научат във всеки клон на Пощенска банка в страната и на www.postbank.bg.

Допълнителни предимства на кредитните карти на Пощенска банка:

С програмата за лоялност „Моите награди“ (MyRewards) на Пощенска банка клиентите автоматично печелят бонус точки от всяка покупка, без значение къде е направена. Точките лесно могат да се обменят за парични награди, достигащи 500 лв. в рамките на една календарна година. Колкото по-често клиентите плащат с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събират. Наградите биха могли да надхвърлят значително стойността на годишната такса за обслужване по кредитната им карта.

С кредитна карта от Пощенска банка потребителите могат да вземат дадена стока веднага и да я изплатят на месечни вноски и без лихва, използвайки атрактивната услуга „Покупки на равни месечни вноски“. Услугата им дава възможност да разсрочат сумата на своите покупки на безлихвени вноски при конкретни търговци.

Списък с партньорите и техните обекти могат да бъдат намерени на www.postbank.bg или чрез мобилното приложение MyCard, което е без аналог на пазара. С него клиентите виждат най-изгодните места близо до тях за пазаруване с кредитна карта, както и всички офиси и банкомати на банката. Приложението може да бъде свалено от Google Play и App Store. 

 


ekipnews.com | 20 Юли 2019

Днес времето ще е слънчево, след обяд с купеста, над планинските райони от Западна и Централна България и ...


 

ekipnews.com | 20 Юли 2019

Овен През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) ...


 

ekipnews.com | 19 Юли 2019

Стив Лий, канадски архитект, изобретява нова концепция за хотел: Самостоятелен апартамент за пътуване (САП). ...


 

econ.bg | 19 Юли 2019

10% увеличение на всички доходи са предвидени в новия бюджет. Това каза във Варна премиерът Бойко Борисов ...


 

econ.bg | 19 Юли 2019

България е сред петте страни в Европа с най-висока данъчна тежест върху минималната работна заплата - близо ...


 

econ.bg | 19 Юли 2019

На свое заседание Управителният съвет на Държавен фонд "Земеделие" избра ново ръководство, съобщи ...


 

ekipnews.com | 19 Юли 2019

„Издирва се – гласи плакат за лъвска риба на кея в пристанището в Ларнака – Мъртва или пържена.“ Или ...


 

econ.bg | 19 Юли 2019

За интегриране на Конфиндустрия България в събитията на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и ...


 

ekipnews.com | 19 Юли 2019

Арнолд Шварценегер ще се върне за „Терминатор: Тъмна съдба“, защото е „пристрастен“ към франчайза ...


 

econ.bg | 19 Юли 2019

6,5 пъти е нараснал брутния премиен приход в застраховането за периода 2000 – 2018 г. Този "Факт на седмицата" ...


 
Начало

Времето

София
Partly Cloudy
27°C
Пловдив
Fair
28°C
Бургас
Fair
27°C
Варна
Fair
27°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски