Днес 25 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Acronis стана официален партньор за киберзащита на АФК „Аякс“

Acronis стана официален партньор за киберзащита на АФК „Аякс“Acronis, световният лидер в сферата на киберзащитата, и известния холандски професионален футболен клуб АФК „Аякс“, подписаха многогодишно споразумение за партньорство. Като официален партньор за киберзащита на АФК „Аякс“, Acronis ще предоставя най-новите решения за киберзащита, за да оптимизира работните процеси, помагайки на екипа да подобри представянето си, както на терена, така и извън него.

Menno Geelen, търговски директор в АФК „Аякс“, коментира: „Acronis е световен пазарен лидер и технологична компания, която ще допринесе със своята технологията и продукти за амбицията ни за цялостен растеж. Ще използваме техните решения за киберзащита и експертизата за изкуствен интелект в нашия учебен център De Toekomst”.

Edwin van der Sar, управляващ директор на АФК „Аякс“ добави: "Данните и иновациите стават все по-важни за нас като футболен клуб и като организация. Поверителността и сигурността на данните са също толкова важни. С Acronis имаме надежден и знаещ партньор, който съхранява и защитава нашите данни. Те ще направят това в De Toekomst - люлката на нашия клуб, където се събират и обработват много данни, но също така и в Johan Cruijff ArenA и във футболните ни и бизнес дейности на други места по света. Експертизата на Acronis в областта на изкуствения интелект и машинното обучение (AI/ML) ще оптимизира допълнително нашите бизнес операции".

Това, което прави решенията на Acronis уникални е, че те са разработени въз основа на петте вектора на киберзащитата: безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Това гарантира, че данните, които са защитени и управлявани от решенията на Acronis, са не само сигурни и автентични, но и лесно достъпни, което не води до смущения в ежедневната дейност на организацията.

AI/ML проектите ще помогнат на клуба да обработва наличните данни в полза на играта и бизнес решенията. Acronis е силно ангажиран в областите на научноизследователската и развойна дейност за AI/ML и на по-късна дата ще съобщи повече подробности за проекта заедно с AFC Ajax.

С все по-масовото прилагане на отдалеч модел на работа, предизвикано от пандемията COVID-19, киберсигурността се превърна в още по-голяма грижа за много организации поради много домашни потребители, които работят в несигурни мрежи или системи. Acronis осигурява поддръжка на тези системи с решения като Acronis Cyber Protect, който защитава облачните места за съхранение и дава възможност за архивиране и възстановяване, анти-малуер, сигурност и управление. Решението „всичко в едно“ на Acronis Cyber Protect улеснява управлението на всички аспекти на киберзащитата, а също така позволява и да се управляват отдалечени натоварвания.

Jan-Jaap Jager, съветник в Управителния съвет и старши вицепрезидент в Acronis казва: "Вярваме във важността за създаването на технологични партньорства със спортни отбори. Ajax е напред в областта на събирането на данни и заедно планираме да ги анализираме, така че те да могат да вземат стратегически спортни и търговски решения, които ще подобрят работата на екипите и тяхната организация като цяло. Ето защо сме горди, че сключихме партньорство за технология за защита на киберпространството с Ajax и им помагаме под нашето кредо да бъдат #CyberFit. Възможността да покажем на Ajax на какво сме способни и да споделим това с тяхната бизнес мрежа, прави това сътрудничество оптимално за нас."

За повече информация относно спортните партньорства на Acronis, моля, посетете https://acronis.sport

Acronis стана официален партньор за киберзащита на АФК „Аякс“

 


b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Програмата „Оставаме в България“ е насочена към представителите на поколението Z, стажанти в ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Енергийната ефективност и естетиката на детайла са сред акцентите в престижната надпревара ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Представянето е част от програмата на Дните на Белгия в България ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Заедно с премиерата на първата си книга, актрисата отпразнува и своя 29-и рожден ден ...


 

b2b Media | 14 Юли 2021
article thumbnail

Регионален Център София – ЮНЕСКО и Община Несебър обявяват фотоконкурс „Рибарските практики по ...


 

b2b Media | 08 Юли 2021
article thumbnail

Първото по рода си изследване за ДНК идентификация на  микроорганизмите в пивото с използването на ...


 

b2b Media | 08 Юли 2021
article thumbnail

Tе споделят своите лични причини към и призовават сънародниците си да гласуват отново на 11 юли ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Юбилейната изложба “Капитал” от личната колекция на художника Хубен Черкелов предизвика огромен интерес ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Още с излизането си парчето влезе в престижната седмична класация на BuzzBands.la ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Специална програма ще направи откриването незабравимо за всички посетители на обновения магазин на ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »