17 Януари 2022
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

БАКБ с нов корпоративен сайт

БАКБ с нов корпоративен сайтСъс старта на 2022 год. БАКБ представи новия си корпоративен сайт www.bacb.bg. Изцяло променената визия е резултат на стремежа ни да бъдем „в крак“ с новите тенденции и постоянно да усъвършенстваме виртуалното банково преживяване, което предлагаме на клиентите си. Модерна визия и дизайн, актуална информация, удобни функционалности - това са първите впечатления от визитката на БАКБ в интернет пространството.

Потребителският интерфейс улеснява навигацията и бързия достъп към отделните менюта, а добре структурираната и внимателно поднесената  информация ориентира бързо клиентите за подходящия за тях продукт. „Водеща цел за нас е да сме максимално полезни на нашите клиенти, да ги запознаем с възможностите ни, да им осигурим важната информация и съвременни начини за комуникация, както и необходимото удобство, за да бъдем близо до тях“, коментира Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор.
В съвременната реалност потребителите предпочитат дигитални форми на комуникация и начини за банкиране, затова ние залагаме на модерни решения, създаваме нови продукти и променяме концепциите за дигитално банкиране, които най-добре да удовлетворят нуждите им.

При разработката на новия корпоративен сайт на БАКБ са използвани всички добри практики за гарантиране на висока степен на сигурност, лекота на управление и бързо действие на заявените операции. По този начин банката отговаря на очакванията на съвременните потребители в тяхното забързано ежедневие.

Проектът е разработен от екипа на БАКБ съвместно със Студио Х, а в процеса на работа е тестван по различни критерии в няколко фокус групи. Основен приоритет за банката е изграждането на удобен за потребителя (user-friendly) корпоративен уеб сайт с риспонсив дизайн и модерна графика.

Посетителите на сайта имат възможност за лесна ориентация в навигационните менюта и бърз достъп до дигиталните канали за продажба на банкови продукти, като платформите за онлайн кредит „На мига“ и лендинг страницата за дистанционно откриване на Онлайн депозит. А, чрез електронното банкиране БАКБ Онлайн могат да извършват всички банкови операции изцяло виртуално.

За максимално улеснение за потребителите, информацията в сайта е по-добре структурирана и клиентски ориентирана, акцентите са поставени върху важната за потребителя информация, основните параметри на продуктите са представени, като „стики“ лента, а разработените калкулатори заемат централно място във всяка продуктова страница за индивидуални клиенти.

Корпоративният сайт е двуезичен и е съвместим с всички браузъри и техните най-актуални версии. Ползва се удобно през всички мобилни устройства, а директната връзка с банката е гарантирана през видео чат с банкерите, които ще ви посъветват за най-добрите условия и подходящия за Вас банков продукт.

БАКБ с нов корпоративен сайт

 


b2b Media | 12 Януари 2022
article thumbnail

94 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до крайния срок за участие в ...


 

b2b Media | 10 Януари 2022
article thumbnail

Със старта на 2022 год. БАКБ представи новия си корпоративен сайт www.bacb.bg. Изцяло променената визия е резултат ...


 

b2b Media | 10 Януари 2022
article thumbnail

Със своите над 20 години опит в маркетинга в областта на сигурността Калахан ще се съсредоточи върху ...


 

b2b Media | 06 Януари 2022
article thumbnail

Д-р Иван Делчев е интернист, специалист вътрешни болести и общопрактикуващ лекар в 17 ДКЦ в София. Завършил ...


 

b2b Media | 22 Декември 2021
article thumbnail

Престижните отличия се раздават за 12-а поредна година от Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ в ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021

Пластмасите са по-устойчиви от алтернативните материали, когато се вземат предвид оценките на жизнения ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021
article thumbnail

Конкурсът очаква първата кандидатура в категорията „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“ ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021
article thumbnail

През последните години една от главните теми на разговор в световен мащаб са климатичните проблеми и ...


 

b2b Media | 20 Декември 2021
article thumbnail

52% пък комбинират пазаруването по магазините с онлайн пазаруване ...


 

b2b Media | 16 Декември 2021

Нов тип споделено офис пространство ще отвори врати в офис комплекса Megapark напролет. MyFlex е проект на Lion’s Head, ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »