Днес 116 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

„Девин“ ЕАД е първата българска компания в сектора на бутилираните води, която получава международен сертификат Great Place to Work

„Девин“ ЕАД е първата българска компания в сектора на бутилираните води, която получава международен сертификат Great Place to WorkДевин“ ЕАД стана първата българска компания сред производителите на бутилирани води, сертифицирана по стандартите на Great Place to Work® – международна организация за проучвания и консултиране. В над 60 страни по света тя сертифицира компании като отлично място за работа, като извършва подробни допитвания сред служителите и одит на корпоративна култура и условията за работа. В момента само други две компании в България имат такъв сертификат, който се счита за „златния стандарт“ при оценяването на работодателската марка.

„Радвам се, че можем да разкажем за това постижение, защото то означава много – организациите с подобно отличие гарантират работна среда, основана на доверие, уважение, честност, общност и гордост от принадлежността към екипа и общите ценности. Да бъдем отлично място за работа се дължи на факта, че екипът ни е фокусиран, всеотдаен и несломим, дори през безпрецедентните времена на изминалата година и промените, които заедно осъществяваме“, споделя Борислава Налбантова, изпълнителен директор на „Девин“ ЕАД.

„Девин“ ЕАД прави първото си проучване по методиката Great Place to Work® през 2018 г., а второто – през 2020 г., като отбелязва ръст от 11% в общото ниво на доверието на служителите в компанията.   

„Всички служители бяха поканени да дадат своята обратна връзка чрез подробен онлайн въпросник, покриващ следните области: ниво на доверие в мениджмънта, комуникация със служителите, практиките при задържане и наемане на нови служители, обучението и развитието на персонала, равнопоставеността и благополучието на служителите. В допълнение се прави и обстоен външен одит на практиките в компанията спрямо служителите. Само компаниите, достигнали общ индекс на доверието над 70% по петте основни фактора,  измервани в проучването: доверие, уважение, справедливост, гордост и колективен дух, могат да кандидатстват за престижния сертификат, но за нас най-ценната награда остава доверието на хората ни“, казва Таня Младенова, директор „Човешки ресурси“ на „Девин“ ЕАД.

Great Place to Work® изследва детайлно всички аспекти на работната среда от гледна точка на служителите и мениджмънта: нивото на доверие; вътрешната комуникация, компенсациите и обезщетенията за служители, практиките при наемане на хора; възможностите за обучение и развитие; разнообразието, приобщаването и равноправието в екипите. Методологията е известна под името Trust Model © (Модел на доверието).

За повече от 30 години дейност на организацията в цял свят сертификатът Great Place to Work® се утвърждава като най-високото международно отличие за работна среда, основана на ценности, доверие и резултати.

В сътрудничество с Great Place to Work® изданието Fortune редовно публикува класация на най-добрите места за работа по света. Сред тях се открояват имена като Google, Hilton, IKEA, American Express и Twitter.

„Девин“ ЕАД е първата българска компания в сектора на бутилираните води, която получава международен сертификат Great Place to Work

 


b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Програмата „Оставаме в България“ е насочена към представителите на поколението Z, стажанти в ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Енергийната ефективност и естетиката на детайла са сред акцентите в престижната надпревара ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Представянето е част от програмата на Дните на Белгия в България ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Заедно с премиерата на първата си книга, актрисата отпразнува и своя 29-и рожден ден ...


 

b2b Media | 14 Юли 2021
article thumbnail

Регионален Център София – ЮНЕСКО и Община Несебър обявяват фотоконкурс „Рибарските практики по ...


 

b2b Media | 08 Юли 2021
article thumbnail

Първото по рода си изследване за ДНК идентификация на  микроорганизмите в пивото с използването на ...


 

b2b Media | 08 Юли 2021
article thumbnail

Tе споделят своите лични причини към и призовават сънародниците си да гласуват отново на 11 юли ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Юбилейната изложба “Капитал” от личната колекция на художника Хубен Черкелов предизвика огромен интерес ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Още с излизането си парчето влезе в престижната седмична класация на BuzzBands.la ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Специална програма ще направи откриването незабравимо за всички посетители на обновения магазин на ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »