21 Септември 2020
Днес 169 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Днес някой може да надвие конкурентите, а друг ще е желан навсякъде

Овен

Ако имате постоянен партньор, а не се чувствате достатъчно комфортно и щастливо, днес има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е твърде вероятно да се увенчае с успех. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Телец

Ако действате решително и бързо, може да удържите победа над конкурентите. За съжаление успехът няма да бъде пропорционален на положените усилия. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста сложни ще се окажат отношенията с началниците, по-възрастните роднини и влиятелните хора. Именно на Вас ше бъде прехвърлена отговорността за всички световни проблеми. Любимият човек е готов да Ви подкрепя, но и на него не му достига такт и деликатност, така че случайни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии много близко до сърцето си.

Близнаци

Никой и никога не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от близките Ви, с когото си приличате по характер, е замислил да Ви устрои предствление – този път нещо по-голямо от традиционна сбирка на семейството. И колкото и да Ви е забавна тази история, , с последствията от нея евентуално ше се занимавате точно Вие. А това съвсем няма да Ви бъде весело. Приемете го, като плащане за представлението…

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Не може да се каже, че това е най-подходящият ден за взимане на отговорни решения, но пък е напълно подходящ, за да започнете да ги обмисляте. Може даже и съвместно. Само не се опитвате да оказвате натиск на партньора, с цел ускорение на процеса.

Дева

През този ден Вашите отношения, също както и отношенията с Вашия любим човек, ще зависят изцяло и напълно от това, каква музика ще звучи във Вашите души и уши.

Везни

Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.

Скорпион

Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, но изведнъж сте се сетили, че има и още нещо, което сте забравили. След като сте си изяснили за какво става дума, готови ли сте, да тръгнете да търсите желаното? Само не се престаравайте! Помнете че не винаги по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено – даже една роза може да направи човек щастлив за цял ден а даже за седмица и година.

Стрелец

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Козирог

Вашият знак обикновено се асоциира с кралската власт поради величествените Ви царствени маниери и мантията на властта, която водите с такава лекота и която така Ви подхожда. Затова имате всички права сами да решите на кого да позволите да стане част от Вашия свят , както и кого да изтикате от там. Ако някой се е опитал незабелязано да се промъкне там, изгонете го незабавно. Ако този човек от началото проявява такава напористост, представете си, как ще се държи в бъдеще.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!.

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Материалът Днес някой може да надвие конкурентите, а друг ще е желан навсякъде е публикуван за пръв път на EkipNews.com - Новини и коментари.

 

 


econ.bg | 21 Септември 2020

От днес в редица райони на Мадрид и околностите влизат в сила нови мерки срещу разпространението на ...


 

econ.bg | 21 Септември 2020

Ограниченията във връзка с Covid-19 в Обединеното кралство ще ставата все по-строги, ако правилата не бъдат ...


 

econ.bg | 21 Септември 2020

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти е изготвила проект на закон, с който се ...


 

econ.bg | 21 Септември 2020

В три училища във Варна има единични случаи на заразени с коронавирус, паралелките минават на дистанционно ...


 

econ.bg | 21 Септември 2020

По предварителни данни на Националния статистически институт през второто тримесечие на 2020 г. общите ...


 

econ.bg | 21 Септември 2020

Протестите и масовото събиране на хора, и то хора, които са превъзбудени и викат, не доведоха до рязко ...


 

econ.bg | 21 Септември 2020

44 нови случая на коронавирусна инфекция са установени у нас при направени 1249 PCR теста. Това показват данните ...


 

econ.bg | 21 Септември 2020

Почти 35 хиляди фермери са кандидатствали за финансиране по извънредните мерки заради коронакризата, ...


 

ekipnews.com | 21 Септември 2020

Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки ...


 

ekipnews.com | 20 Септември 2020
article thumbnail

Отношенията между Ким Кардашиян и Кание Уест отново са се обтегнали, дори са стигнали „точка на ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски