Днес 28 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

European Digital Commerce ще представи работещи практики и тенденциите в екосистемата на електронната търговия в България

European Digital Commerce ще представи работещи практики и тенденциите в екосистемата на електронната търговия в България„Електронната търговия изживя огромен ръст, и той се ускорява, от развитието на поддържащата инфраструктура“ – споделя Георги Малчев, лектор и модератор в събитието

На 17-ти юни за първи път в България ще се проведе едно от най-важните събития за електронна търговия в Източна Европа. Организатор на European Digital Commerce е компанията VTEX, платформа, с която може да създадете свое изцяло интегрирано решение за търговия, маркетплейс и OMS.

Сред лекторите на 17-ти юни ще бъдат професионалисти в различни сфери на електронната търговия, които ще споделят реални случаи от своята практика за това как са преодолели предизвикателствата, които постави пандемията. Лекторите във вторият панел ще разгледат в детайли екосистемата на електронната търговия в България. Сред тях са Владимир Докузанов (Extensa), Филип Мутафис (PaySera), Светлозар Димитров (EuShipments), Георги Малчев (Xplora) и Никола Минков (SERPACT), Христо Радичев (Медиапост).

„Електронната търговия изживя огромен ръст, и той се ускорява, от развитието на поддържащата инфраструктура - куриери, фулфилмънт центрове, маркетплейсове, т.е. онлайн място, на което много търговци предлагат своите продукти. – споделя Георги Малчев - Ако преди време, включително по данни на НСИ, малко хора поръчваха от онлайн магазини в чужбина - в момента много хора вече знаят как да поръчат, как да получат стоката, а има и много онлайн магазини, които са така настроени за България, че много потребители даже не разбират, че това е онлайн магазин от Германия или Полша.

Не трябва да забравяме и електронната търговия с услуги, които също получиха огромно развитие.“

 

Според него тенденцията в e-commerce сектора у нас е на значителен ръст.  Все повече хора свикнаха да пазаруват онлайн. Пандемията помогна появата на повече стоки и услуги за онлайн покупка. Ясно се забелязва и катализаторът за онлайн търговията - потребителите могат лесно да намерят и изберат каквото им трябва на база на алгоритмите в интернет и на развитието на самите онлайн платформи.

 

"European Digital Commerce се очертава да бъде една от най-добрите конференции за търговия, на която някога съм участвал, тъй като всички участници имат възможност да обменят контакти и разговарят помежду си от уюта на собствения си дом или офис. - коментира Кирил Динов, мениджър за развитието на VTEX в Централна и Източна Европа. - Също така, лекторите и темите, които ще бъдат обсъдени на конференцията са абсолютно първокласни, предоставяйки чудесна информацията за цялата индустрия на електронната търговия. Всички участници ще имат възможност да задават въпроси на лекторите, както и да получат допълнителни знания от едни отнай-успешните представители на бизнеси в региона.". Участието в събитието е напълно безплатно, необходима е само предварителна регистрация. 

European Digital Commerce стартира в Букурещ, Румъния през 2018 г., а сред лекторите бяха представители на eMAG, Google, Fashion Days, PayU, elefant, Vivre, както и на големи търговски центрове, куриери, софтуерни решения и компании за изпълнение. От 2020 г. конференцията се провежда в хибриден или изцяло онлайн формат, а домакини са Румъния, Полша, Чехия и България.

Facebook/VTEX България

Вижте програмата и се регистрирайте >>>


European Digital Commerce ще представи работещи практики и тенденциите в екосистемата на електронната търговия в България 

 


b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Програмата „Оставаме в България“ е насочена към представителите на поколението Z, стажанти в ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Енергийната ефективност и естетиката на детайла са сред акцентите в престижната надпревара ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Представянето е част от програмата на Дните на Белгия в България ...


 

b2b Media | 15 Юли 2021
article thumbnail

Заедно с премиерата на първата си книга, актрисата отпразнува и своя 29-и рожден ден ...


 

b2b Media | 14 Юли 2021
article thumbnail

Регионален Център София – ЮНЕСКО и Община Несебър обявяват фотоконкурс „Рибарските практики по ...


 

b2b Media | 08 Юли 2021
article thumbnail

Първото по рода си изследване за ДНК идентификация на  микроорганизмите в пивото с използването на ...


 

b2b Media | 08 Юли 2021
article thumbnail

Tе споделят своите лични причини към и призовават сънародниците си да гласуват отново на 11 юли ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Юбилейната изложба “Капитал” от личната колекция на художника Хубен Черкелов предизвика огромен интерес ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Още с излизането си парчето влезе в престижната седмична класация на BuzzBands.la ...


 

b2b Media | 07 Юли 2021
article thumbnail

Специална програма ще направи откриването незабравимо за всички посетители на обновения магазин на ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »