Днес 121 новини

SOFIX:

628.42

BGBX40:

123.89

BGREIT:

113.94

BGTR30:

519.45

CGIX:

167.55
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Иновативна програма дава възможност на стартъпи в областта на бизнес софтуера и ИТ

Постигането на поставените стратегически бизнес цели е почти невъзможно без широко използване на информационните технологии, тъй като те осигуряват средата за провеждане на съвременния бизнес. Процесът по внедряване на бизнес софтуер от клас ERP е изключително комплициран, тъй като всеки бизнес е уникален и има своите спецификации, а специалистите и стартъпите в тази област са търсени и получават възможност за бързо развитие и просперитет в областта на високите технологии и автоматизацията.

Бизнес софтуерът е неизменна част от корпоративната инфраструктура на всяка една фирма, позволявайки все по-голяма оптимизация и автоматизация на процесите в нея. Системите от клас ERP са най-яркият пример за това, че всички бизнес процеси могат да се управляват с една платформа, тъй като позволяват разработването на т.нар. вертикални решения, чрез които успяват да обхванат всички спецификации на даден бизнес, създавайки външна екосистема под формата на мобилни или уеб приложения. ERP системата е изключително необходима тогава, когато процесите по планиране и контрол на изпълнението станат трудни, което води до поставянето им в информационна система, която да следи, напътства и алармира при неизпълнение. В този момент наличието на внедрена и добре работеща система може да позволи на фирмата да продължи да расте без сътресения.

Софтуерната компания ERP.BG продължава да развива своя иновативен партньорски модел NetProject, давайки възможност на млади предприемачи да стартират собствен бизнес в сферата както на предлагането, консултирането и внедряването на бизнес софтуер, така и на разработката на бизнес приложения към платформата EnterpriseOne®. Моделът за партниране отчита и все по-силен интерес от страна на утвърдени компании, които искат да обогатят своето портфолио от предлагани продукти със система от най-висок клас.

Един от партньорите, представени на от компанията през последните месеци е иновативната българска компания Sharpware, която разработва система за управляване на автопаркове. Чрез нея се управлява и контролира всичко свързано с фирмени автомобили, тяхното оборудване и поддръжка. Те предлагат устройство, което се инсталира в автомобила и следи за текущото състояние на системите в него, което работи с машинно обучение, чрез специално разработен алгоритъм, който натрупвайки данни и история може да направи много точни предсказания за бъдещ проблем, а сроковете за плащане на граждански застраховки и винетки става изключително лесно и бързо за следене и контролиране. В рамките на партньорската програма екипът на Sharpware, както и всички останали партньори получават от софтуерната компания ERP.BG лиценз за ERP платформата EnterpriseOne® за управление на собствената си дейност, маркетингова поддръжка, достъп до клиенти и цялостна подкрепа за развитие на бизнеса си в сферата на бизнес софтуера.

The post Иновативна програма дава възможност на стартъпи в областта на бизнес софтуера и ИТ appeared first on Новини за компютри, смартфони, технологии и наука.

 

 


pixelmedia.bg | 18 Юни 2018

Българският комисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел стана носител на най-престижната ...


 

pixelmedia.bg | 18 Юни 2018

Компаниите за онлайн маркетинг стават все по-притеснени заради навлизането на GDPR. Те изчисляват, че могат да ...


 

pixelmedia.bg | 18 Юни 2018

Както най-вероятно знаете, Apple Park е новия кампус на Apple на стойност 5 милиарда долара, но сега се оказва, че в ...


 

pixelmedia.bg | 18 Юни 2018

Думи на Стивън Хокинг, взети от негова реч, в която призовава хората “да работят заедно, за да спасят ...


 

pixelmedia.bg | 18 Юни 2018

Технологичният гигант Епъл съобщи, че е подписал многогодишен договор с известната телевизионна водеща и ...


 

pixelmedia.bg | 18 Юни 2018

След като Fitbit придоби стартъпа Pebble, за да усъвършенства собствените си продукти, притежателите на часовници ...


 

pixelmedia.bg | 18 Юни 2018
article thumbnail

Наскоро сгъваемият Axon M на ZTE създаде вълнение сред потребителите със своите два 5.2 инчови 1080р дисплеи, но ...


 

digital.bg | 18 Юни 2018

PDF документите са чудесен начин да споделяте информация. Редактирането им, за съжаление, е съвсем различна ...


 

digital.bg | 18 Юни 2018

Световното първенство по футбол 2018 започна с пълна сила и първите мачове от престижната надпревара само ни ...


 

digital.bg | 18 Юни 2018

Asus разшириха своето портфолио от смартфони с премиерата на новия ZenFone Ares, който е предназначен за ...


 
Начало

Времето

София
Thunder in the Vicinity
22°C
Пловдив
Fair
27°C
Бургас
Partly Cloudy
26°C
Варна
Partly Cloudy
27°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски