Днес 146 новини

SOFIX:

630.31

BGBX40:

124.27

BGREIT:

114.87

BGTR30:

522.1

CGIX:

168.47
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Как да изберем парфюм за подарък на друг човек онлайн?

Искате да купите подарък на свой близък? Вече разглеждате наличните онлайн магазин за парфюми, но не знаете как да изберете най-подходящия аромат? На правилното място сте.

Експертите по аромати споделят най-ценните за целта трикове.

1.Не се страхувайте

Ароматите са много интимен подарък и въпреки че такава покупка може да изглежда страшно, това също ги прави забавни и страхотни. Не се занимавайте с добре разпространената теория, според която всеки трябва да има подвластен аромат, който е буквалното „дестилиране на душата му“. Това е просто парфюм. Хората могат и имат множество и те ги носят в зависимост от настроението или случая.

2. Погледнете към неговия стил

Това как някой се облича, може да каже много за вкуса му за парфюмите. Дали получателят носи много кожи и ярки бижута? Вероятно ще иска по-тежък аромат.

3. Усетете личността на парфюма

Все пак, парфюмите са предназначени да бъдат много повече от сбора от техните съставки. Те са провокиращи – това е цялата причина хората да бъдат толкова обсебени от тях. Докато се впускате в някой мирис, помислете как всеки аромат може да бъде персонифициран и дали неговата чувствителност пасва с тази на любимия ви човек.

4. Популяризиране

Популярен, както е при домашните аромати, лавандуловият аромат е много обичан за лични цели. Мускусите са също любимци на дамите.

5. …Но проучете повече съставки

Нека да помислим за този приятел с дръзки вкусове. За цитрусови и цветни нюанси, например. Ако вашият получател пък си пада по дървесни миризми, тогава кедър и сандалово дърво могат много да ви помогнат.

6. Работете по процес на елиминация

Изборът на най-добрия аромат за някой друг може да бъде като намиране на игла в купа сено – и дори тогава, никога не може да бъдете сигурни, че това е правилната игла. За да улесните живота си, започнете с премахването на категориите аромати, които знаете, че няма да работят. Вашият близък мрази тежките парфюми? Тогава се съсредоточете върху свежи или флорални аромати.

7. Мислете за формата

Аромати се предлагат в много форми: спрейове, ролове, твърди вещества, масла, лосиони. Помислете и в тази насока какво точно искате да подарите.

8. Искайте голяма опаковка

Опаковките са важни. Поради много причини. Най-очевидното е, че подаръците са специални и искате получателят да се чувства специален всеки път, когато се вгледа в бутилката.

Опаковката на парфюма може дори да ви помогне в процеса на подбор. Според експертите, опаковането е визуалната същност на това, което би трябвало да мирише.

9. Следвайте марката

Изкуствените аромати могат да изглеждат по-обикновени от тези, носещи името на известен моден етикет. Няма причина да не купувате аромат от любимата марка на близкия човек.

10. Доверете се и на тенденциите

Това е също доста добър съвет. Ако сте напълно объркани за това какво да купите, попитайте продавача кой е най-популярният аромат на магазина към настоящия момент. Вижте какво се продава най-много и го съпоставете с горните изисквания. Ако съвпада с тях, това може да е вашето нещо.

Не забравяйте, че всеки подарък е много личен и специален и от него зависи да се представите в отлична светлина пред човека, когото обичате и искате да зарадвате. Оставяйте усмивки и любов след себе си!

 

 


e-vestnik.bg | 21 Юни 2018

 


 

e-vestnik.bg | 21 Юни 2018

 


 

e-vestnik.bg | 21 Юни 2018

   


projectmedia.bg | 21 Юни 2018

Правителството одобри проект на Споразумение за предоставяне на помощни услуги при изпълнение на проекти ...


 

e-vestnik.bg | 21 Юни 2018

   


e-vestnik.bg | 21 Юни 2018

 


 

projectmedia.bg | 21 Юни 2018

Правителството прие Списък със защитените от държавата специалности от професии, по които е налице недостиг ...


 

dnevnik.bg | 21 Юни 2018
article thumbnail


"Мотивацията е незаличима част от всяко действие, тя е скритата пружина на политическото", настоява ...


 

projectmedia.bg | 21 Юни 2018

Правителството одобри изменения и допълнения на Националната програма за профилактика, надзор, контрол и ...


 

projectmedia.bg | 21 Юни 2018

Нощният труд е една от най-тежките и вредни форми на полагане на труд, затова този вид труд трябва да се ...


 

Още Анализи:

Начало

Времето

София
Partly Cloudy
23°C
Пловдив
Fair
27°C
Бургас
Fair
27°C
Варна
Fair
27°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски