Днес 90 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Как да върнем iPhone към фабрични настройки и да изтрием личните данни преди да го продадем

Старите устройства осен носталгия и спомени могат да създадат сериозни рискове за сигурността на потребителите. Това е възможно да стане, ако не изтриете всички данни, които съхранявате в тях. Ситуацията става още по-комплицирана, ако се опитате да продадете стария смартфон, за да финансирате покупката на нов хардуер.  Ако не премахнете дадена снимка, съобщения или друг файл рискувате да стане достояние за следващия собственик на смартфонa . Излишно е да казваме, че това може да бъде доста неприятно.      Преди да изтриете информацията, която съхранявате в iPhone е необходимо да архивирате важните за вас данни, за да не ги загубите. Единственото, което ви трябва, за да го направите е да отделите малко от свободното си време. Така ще можете да архивирате своите данни без да се притесняват, че ще попаднат в чужди ръце.    Ето какви стъпки да следвате, според CNet:   Създаването на резервно копие на личната ви информация е първото, което трябва да направите. Това е особено важно, за да съхраните всичките си снимки, контакти и др. файлове.  Най-удобният начин е да архивирате съдържанието с iCloud.  1. Изберете Settings. 2. Кликнете върху своето име в горната част на страницата. 3. От меню iCloud изберете iCloud Backup. 4. Ако изберете "Backup Now" ще стартирате процеса.   Възможно е да са нужни няколко минути преди да се трансферират всички файлове.      След като финализирате архивирането на информацията има още няколко неща, на които трябва да обърнете внимание.  1. Излезте от всички активни профили. 2. Премахнете всички активни имейл акаунти към устройството oт "Settings>Passwords & Accounts". 3. След като персонализирате настройките трябва да премахнете SIM картата, тъй като в нея се съдържат важни данни за личната ви комуникация.     1. Стартирайте "Settings" приложението. 2. Изберете "General". 3. Скролнете докато не откриете "Reset". 4. Изберете "Erase All Content and Settings".   След това е необходимо да въведете своя PIN код в допълнение към Apple ID паролата, за да изтриете устройството от своя акаунт.    Още от Digital:  Вече ще можем да възстановим фабричните настройки на iPhone без компютър 

 


kaldata.com | 10 Юли 2020

Комитетът IETF (Internet Engineering Task Force), който отговаря за развитието на протоколите и за архитектурата на интернет, ...


 

technews.bg | 10 Юли 2020

За една година този език се придвижва от 20-то на 8-мо място в класацията на TIOBE, тенденцията на възход може да ...


 

kaldata.com | 10 Юли 2020

Експертите по информационна безопасност от организацията Privacy Affairs публикуваха доклад за ...


 

kaldata.com | 10 Юли 2020

Дефицитът на литиевойонни акумулаторни батерии е ключов проблем за Германия, който не дава възможност ...


 

digital.bg | 10 Юли 2020

Световната пандемия засегна сериозно веригата за доставки на компоненти и на практика засегна всеки един ...


 

digital.bg | 10 Юли 2020

Google винаги са предизвиквали критики по отношение на софтуерните ъпдейти за Android. Всеобщ факт е, че Apple успяват ...


 

technews.bg | 10 Юли 2020

Приложението се свързва с китайския разработчик Cheetah Mobile   


technews.bg | 10 Юли 2020

Всеки студент ще се чувства като у дома си в кампусите на съюза   


pixelmedia.bg | 10 Юли 2020
article thumbnail

Вече е налична втората бета версия на Android 11, но датата на излизане на официалната версия не беше обявена. ...


 

pixelmedia.bg | 10 Юли 2020

Слушалките Samsung Galaxy Buds X TWS са сертифицирани от FCC и най-вероятно ще дебютират на 22 юли, заедно с Galaxy Watch ...


 

Още Технологии:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски