Днес 8 новини

SOFIX:

630.77

BGBX40:

124.51

BGREIT:

114.16

BGTR30:

522.06

CGIX:

168.24
CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Новият брой на списание BUSINESS LADY вече е на пазара

1458167На фокус ви представяме Гергана Янакиева, директор „Човешки ресурси и администрация” в дружествата на „Дънди Прешъс Металс” в България. С нея си говорим за предизвикателствата да отговаряш за няколко хиляди служители в минната индустрия. В Топ 12 ще проследите и други успешни дами в областта на Човешките ресурси.

В Бизнес и мениджмънт разговаряме с Анита Класанова – за професионалния избор и мисията да се храним здравословно. С арх. Весела Мирянова, изпълнителен директор на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ обсъждаме значимостта за столицата на най-новия проект на компанията – „ЗЛАТЕН ВЕК”. За нивата на професионалното прегаряне и каква е цената на високите постижения ни разкрива Милен Великов, HR консултант и автор. За предизвикателствата на пазарната среда си говорим с Ели Димова, управител на PrimeLine Consultants International. Десислава Георгиева, управител на „Ню Билдинг Попърти” споделя за изискванията на клиентите към съвременното строителство. От Емилияна Неева, главен юристконсулт в Кредисимо АД научаваме за спецификите на бизнеса с администриране на лични данни. За резултатността в работата и качеството в професионалното ежедневие си говорим с Вили Пеева-Пападопулу, управител на МЦ Афродита. Тенденциите в рекламния сектор ни разкриват специалистите от ПРЕМИЕР студио. Румяна Игнатова, основател на „Евростандарт Център 28” споделя добрите практики в бюти индустрията зад граница и у нас. А Олег Воронин, управител на Home in Greece споделя до колко е изгоден и привлекателен пазара на недвижими имоти в Гърция.

От този брой стартираме рубриката BUSINESS LADY CLUB, в която ще ви представяме новите членове на клуба и ще ви разказваме за техните лични и професионални интереси и успехи, както и ще ви запознаваме с техните хобита и позитивни практики. Запознайте се с Анита Станоева, директор Човешки ресурси на Софтуер АГ за България и Словакия, и с Весела Малинова – изпълнителен директор на Comptel България. Вергиния Накова - основател на CourseLab и Training Academy ни представя типовете хора в цветове, а Жана Иванова – водещ по Сакрална архитектура на тялото разказва с какво е полезна тази физическа практика. Автентичното лидерство в 10 принципа ни представя Милена Хаджииванова, собственик на ЕЙЧ ВИЖЪН. Арх. Богдана Панайотова ни разкрива своята гледна точка за гмуркането като хоби.

В Образование ви представяме иновативната чуждоезикова програма FUNDAY на Училище ЕСПА. Със Соня Желева, управител на езиков център АЛИАНС си говорим за важността на учебната система и правилния подбор на кадри в сферата на чуждоезиковото образование. Бизнес образованието в България коментираме с Катерина Владич, Executive director на COTRUGLI Business School Сърбия. Евгения Пантюхина, основател на Център за ранно развитие на деца SmartyKids ни представя уникален метод за обучение по математика и цялостно развитие – Ментална аритметика... Научаваме за различните модели на възпитание и поведение към нашите деца и резултатите от тях – от Невена Басарова-Дичева, основател и управител на Първа Детска Академия за Добри Обноски.

В Социални роли Виктория Стоянова, президент на Зoнтa Интepнeшънъл клyб „Cвeтa Coфия” разказва за силата на личния пример и важността на семейните ценности. Системните констелации като път към новото начало и личностното развитие ни представя арх. Ирена Георгиева, системен констелатор. Вижте кои са отличените социални инициативи в четвъртото издание на годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на сп. Business Lady „ЗЛАТНО СЪРЦЕ”. С Анета Савова, създател на „Успешни жени” си говорим за успешните жени и лидерството сред дамите. Вера Киркова-Жекова, преводач и преподавател ще ни заведе на малка фоторазходка в Сао Пауло. Възможно ли е създаването на цялостна среда за всяко българско дете ще разберем от Фондация „За нашите деца”.

В рубриката Business Lady Ви препоръчва: едни от най-комфортните хотели и атрактивни дестинации за почивка в България ви представяме уникални места за почивка, здраве и релакс, които ще ви очароват с прекрасни условия и ще ви заредят с позитивна енергия и ентусиазъм за нови върхове.

В раздел Новини научаваме интересни факти от различни сфери. Queisser Pharma чества своя 120-годишен юбилей. Проследяваме резултатите от най-голямата социално отговорна компания на Lidl България – „Ти и Lidl за по-добър живот”. Какво представлява HPV вирусът и колко опасен е той, научаваме от гинеколога д-р Даниела Славова. За успешния HR проект на Плейтех България разбираме от Дария Топалова и Ива Иванова – част от екипа „Човешки ресурси” на компанията. Дуетът Весела Бонева и Светлин Къслев ни представят своя патриотичен проект „Елате си.

В Стил известният стоматолог д-р Гайс разкрива що е то ‹Дизайн на усмивката› и какви са ползите от него. За тенденциите в дерматологията и естетичната медицина, и за границата между тях и естетвения вид си говорим с д-р Мариела Хитова, известен дерматолог и венеролог в клиника „ЕвроДерма”. Какво представлява мезотерапията за очи ни представя д-р Анелия Здравкова, Jewel Skin clinic. А Габриела Димитрова, медицински козметик в салони Murphy ни разкрива тайните на химическия пилинг и предимствата на цялостния подход в грижата за здравето и красотата.

 

Остава ли ви Свободно време?! Ще узнаем коя козметика наистина е БИО и какво се крие зад примамливите опаковки от д-р инж. Светла Николова. Мирослава Делчева, холистичен здравен консултант, ни разкрива причините за все по-модерните автоимунни заболявания и как можем да им повлияем. А инж. Мария Кръстева, почетен председател на Business Lady Club ще ни заведе на разходка във Валенсия. Танцовата двойка Петя и Стефан ни представят танца като любов, професия и живот...

 


prnewinfo | 14 Юни 2018

PRnew.info I 14.06.2018 PR и HR екипите в организациите и компаниите имат вече успешен инструмент от Травентурия за ...


 

b2b Media | 14 Юни 2018
article thumbnail

За седма поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на официалната церемония беше ...


 

b2b Media | 14 Юни 2018
article thumbnail

Слончето дъмбо се завръща с поредната бляскава дисни продукция
Един от най-ярките анимационни ...


 

b2b Media | 14 Юни 2018
article thumbnail

ИКЕАобяви и показа днес обновените 6000 кв. м. от магазина в София като първи голям етап ...


 

b2b Media | 13 Юни 2018
article thumbnail

Световният конкурс World Press Photo и тази година представи водещи образци от репортажната фотография, които ...


 

b2b Media | 13 Юни 2018
article thumbnail

Българската компания TESY получи две отличия от годишните бизнес награди на b2b Media, които бяха раздадени за ...


 

b2b Media | 13 Юни 2018
article thumbnail

Американски университет в България (АУБ) получи признание за иновативната си кампания в сферата на ...


 

b2b Media | 11 Юни 2018
article thumbnail

Най-новият учебник „Корпоративна устойчивост и отговорност“ с автор д-р Марина Стефанова за първи път в ...


 

b2b Media | 11 Юни 2018
article thumbnail

Остават само 4 дни, в които можете да подкрепите своите фаворити в първия етап на 10-то юбилейно ...


 

b2b Media | 11 Юни 2018
article thumbnail

ИКЕА представи новата си глобална стратегия „За хората и планетата“, чрез която ще вдъхнови и ще даде на ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
Fair
15°C
Пловдив
Fair
17°C
Бургас
Fair
21°C
Варна
Fair
18°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски