Днес 90 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Пощенска банка предлага потребителски кредит с възможност за овърдрафт без лихва за първата година

Пощенска банка предлага потребителски кредит с възможност за овърдрафт без лихва за първата годинаКомбинацията от двата кредитни продукта позволява на клиентите да разполагат с гъвкавост и допълнителни средства по всяко време

Пощенска банка предлага на своите клиенти потребителски кредит с промоционални условия и с възможност да изтеглят овърдрафт без лихва за първите 12 месеца. Кредитът може да бъде използван както с цел покриване на текущи нужди, така и за обединение на задълженията, като клиентите имат възможност да се възползват и от допълнителни преференциални условия по кредита, в случай че отговарят на изискванията на банката. В периода на кампанията – от 26.05.2020 г. до 31.07.2020 г., клиентите на Пощенска банка могат да заявят кредит до 70 000 лева и овърдрафт без лихва за първата година, с размер на една нетна заплата или до 3 000 лв. Те могат да се възползват от предложението за овърдрафта при усвоен потребителски кредит и наличен превод на работна заплата по сметка в банката. Одобреният лимит по овърдрафта може да се използва многократно, изцяло или на части, както за теглене на суми в брой, така и за заплащане на стоки и услуги.

„Целта ни винаги е била да предоставяме на своите клиенти решения, съобразени с техните конкретни финансови потребности и очаквания. Преживяваме момент, в който хората масово се опитват да рестартират своите планове, след като принудително трябваше да сложат на пауза обичайния си ритъм на живот. В тази сложна ситуация всички се нуждаем от финансова подкрепа, която да осигури възможността ни за ново начало. Вярваме, че със съчетаването именно на тези два продукта ще дадем на нашите клиенти финансовата свобода, от която имат нужда, за да продължат напред. Овърдрафтът е изключително удобен и гъвкав продукт, който осигурява бърз и лесен достъп до допълнителни средства и гарантира спокойствие при възникването на непредвидени разходи. С потребителския кредит клиентите ще могат да осъществят своите по-големи планове, а с овърдрафта ще могат да посрещнат своите текущи нужди или внезапно появили се плащания“, коментират от Пощенска банка.

От предложението могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на банката, които отговарят на изискванията за съответния кредитен продукт. Те могат да разчитат на удобно и бързо финансиране, изцяло съобразено с техните индивидуални нужди и планове. При избор на кредит за обединение на задълженията, в периода на кампанията, клиентите на Пощенска банка ще имат възможност да се възползват от промоционални лихвени условия, включващи и намалена наполовина такса за разглеждане на искането за кредит, в случай че не са избрали опция за експресно разглеждане. Този кредит би им дал възможност да увеличат разполагаемия си доход, посредством обединение на текущите им задължения и плащайки една вноска, в една банка, на една дата.

Клиентите могат да кандидатстват по телефона на кратък номер *7224, изцяло онлайн, както и във всеки офис на Пощенска банка. При посещение в офис могат да се възползват и от възможността за експресно разглеждане на искането за кредит, с отговор до 2 работни часа и получаване на средства до 1 работен час след подписване на договора за кредит, съобразно публикуваните на сайта на банката Условия за това.

Допълнителна сигурност дава програмата „Защита на плащанията“, която осигурява покритие на задълженията по потребителския кредит и овърдрафта при непредвидени житейски ситуации, като продължителен болничен или нежелана безработица. А с иновативната разплащателна Супер Сметк@ за заплата клиентите не само премахват месечната си такса, но дори получават паричен бонус, като я използват активно в ежедневието си.

Повече информация за потребителските кредити на Пощенска банка и предлаганите други продукти можете да намерите на сайта www.postbank.bg, в специализираните центрове и офисите на банката, чрез мобилната апликация EVA Postbank или при предварително заявена среща с мобилен банков експерт.

Пощенска банка предлага потребителски кредит с възможност за овърдрафт без лихва за първата година

 


ekipnews.com | 04 Юли 2020

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или ...


 

ekipnews.com | 03 Юли 2020

Банските костюми на Мерилин Монро, Скарлет Йохансон и безброй други знаменитости вече имат нов дом в град в ...


 

econ.bg | 03 Юли 2020

Сватбите в Турция вече са разрешени. Твоа стана възможно с допълнителното облекчаване на рестрикциите ...


 

econ.bg | 03 Юли 2020

Решението, с което беше отнет лицензът на компанията "Еврофутбол", е отменено от административния съд в София ...


 

ekipnews.com | 03 Юли 2020

Овен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате ...


 

ekipnews.com | 03 Юли 2020

В петък над Централна и Източна България ще бъде предимно слънчево, над западните райони от страната ще се ...


 

ekipnews.com | 02 Юли 2020

Бизнесите започват да работят, децата се връщат в училище. Много от вътрешните граници на Европа отново ще ...


 

ekipnews.com | 02 Юли 2020

След еуфорията от отворените към Гърция граници, дойде студеният душ за българите, решили да посетят морето ...


 

ekipnews.com | 02 Юли 2020

Д-р Андрей Коцев от синдикат „Защита“ в началото на пандемията от COVID-19 е говорител на медиците от ...


 

ekipnews.com | 02 Юли 2020

Американската поп певица Бритни Спиърс публикува видео в Инстаграм, показващо странен танц, който самата тя ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски