24 Януари 2021
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерение

Пощенска банка стартира жилищно кредитиране от ново измерениеС иновативната услуга банката предлага на своите клиенти дистанционен процес за финансиране на техния нов дом, обединявайки дигитални технологии и банкиране


Пощенска банка откри първия си Онлайн център за жилищно кредитиране, с който въвежда нов модел за бързо и удобно клиентско обслужване. Новото дигитално решение в процеса на жилищното финансиране е продължение на услугите, предлагани от банката в нейните специализирани Центрове за жилищно кредитиране. По този начин банката надгражда услугата за онлайн кандидатстване за жилищен кредит, за да отговори в максимална степен на потребителските очаквания за отдалечено консултиране и комуникация с банката в процеса по отпускане на кредита, пренасяйки процеса в дигитална среда.

С новата услуга клиентите ще могат не само да кандидатстват дистанционно за жилищен кредит, но и да разчитат на онлайн консултации с високо ниво на обслужване от експертите на банката, които ще им съдействат във всеки етап от процеса на кредитиране, включително с провеждане на видео консултации, изготвяне на индивидуална оферта, подготовка на документи, въвеждане на заявление, получаване на становище за кредит, пазарна оценка на имота, като се намали до минимум необходимостта от посещение на банков клон.

„Времето на клиентите ни е изключително ценно за нас и затова непрекъснато се стремим да им предлагаме повече удобство и бързина на обслужване през нашите канали за банкиране. Новата ситуация, в която се намираме, промени нагласите на нашите клиенти, които се интересуват от финансиране за своя дом, и те вече очакват този процес да се случва не просто бързо, а и дигитално. Затова им предоставяме тази възможност с първия ни Онлайн център за жилищно кредитиране, като същевременно намаляваме рисковете за здравето на клиентите и служителите си. В същото време обединяваме дигитални технологии и банкиране, за да създадем ново модерно ипотечно кредитиране“, коментират от Пощенска банка.

„С първия ни Онлайн център за жилищно кредитиране надграждаме досегашните си добри практики, като предоставяме на клиентите отдалечен достъп до голяма част от услугите на банката за жилищно кредитиране. Те ще могат да получат професионален съвет от нашите служители с висока експертиза в този сегмент. Тази услуга е логично продължение на нашата стратегия за дигитализация, която реализираме успешно, и с която се стремим не просто да предлагаме универсални банкови услуги, а отлично потребителско обслужване спрямо нуждите на клиентите ни. Така отново сме още по-близо до потребителите, предлагайки им точното финансово решение за техния нов дом“, допълват още от Пощенска банка.

Повече информация за новия онлайн център и за различните продукти за жилищно кредитиране на Пощенска банка можете да научите на сайта https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Online-Mortgage-Center, в специализираните центрове и офисите на банката, чрез мобилното приложение EVA Postbank, на среща с мобилен банков експерт или по телефон на кратък номер *7224.

 


ekipnews.com | 24 Януари 2021

Днес облачността временно ще се разкъса и намалее до предимно слънчево, но след обяд от югозапад отново ще се ...


 

ekipnews.com | 23 Януари 2021

През деня ще духа умерен, в източната половина от страната временно силен югозападен вятър. Минималните ...


 

ekipnews.com | 23 Януари 2021

Овен
Необичайна находчивост и гъвкавост трябва да проявите днес, ако се наложи да влезете в ...


 

ekipnews.com | 22 Януари 2021

Кремъл не можа да произведе новина във връзка с Навални, макар Москва да попадна отново в центъра на ...


 

ekipnews.com | 22 Януари 2021

Антон Кутев е български политик от БСП. Народен представител от парламентарната група на Коалиция за ...


 

ekipnews.com | 22 Януари 2021

През първата сутрин от президентството на Джо Байдън Америка се промени, но реалността остава тежка, ...


 

econ.bg | 22 Януари 2021

Европа трябва да осъзнае, че бъдещето й вече не е изкопаеми горива, заяви президентът на Европейската ...


 

econ.bg | 22 Януари 2021

Средната заплата в Македония продължава да расте. Държавната статистическа служба изчисли ръста на ...


 

econ.bg | 22 Януари 2021

Европейската комисия предложи на лидерите на ЕС да идентифицират „тъмночервени“ зони на континента, ...


 

econ.bg | 22 Януари 2021

Отменят един от най-известните карнавали в света - този в Рио де Жанейро. Пищните улични тържества, които ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »