Днес 165 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Schneider Electric и EcoDataCenter – обединени партньори за позитивна промяна в климата

Schneider Electric и EcoDataCenter – обединени партньори за позитивна промяна в климатаEcoDataCenter постига 99% енергийна ефективност и насочва излишната енергия към местната мрежа благодарение на EcoStruxure™
Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация, енергийния мениджмънт и автоматизацията, си партнира с EcoDataCenter за изграждането на ултра-нисковъглероден център за данни във Фалун, Швеция. Основната цел е това да бъде един от най-устойчивите центрове за данни на скандинавския полуостров. EcoStruxure™ за сградно управление, Galaxy VX UPS-и с литиево-йонни батерии и MasterPact ™ MTZ са част от технологичните решения на Schneider Electric, които ще бъдат използвани за да се гарантира, че съоръжението ще изпълнява мисията си за устойчивост и опазване на околната среда. Освен това Schneider Electric Connected Services Hub осигурява отдалечен мониторинг и 24/7 достъп до критичната инфраструктура на EcoDataCenter.

Нуждата от надеждно управление на захранването, което да гарантира непрекъсната връзка между клиент и сървър, както и енергийна ефективност са причината Schneider Electric да бъде партньор на EcoDataCenter. „С решенията на Schneider Electric очакваме да постигнем ефективност на използваната енергия (PUE) от 1,15*, а в съчетание с възобновяемата енергия сме уверени, че сме един от най-устойчивите центрове за данни в скандинавските страни, а вероятно и в света“, посочва Микаел Сванфелт, главен технологичен директор на EcoDataCenter.

Устойчива дигитализация с EcoStruxure™ решения

Schneider Electric интегрира EcoStruxure за доставчиците на облачни услуги в новото съоръжение на EcoDataCenter. Така безпроблемно се свързват съществуващия хардуер, софтуер и мониторинг в цялостната архитектура, която представлява EcoStruxture. EcoDataCenter вече отчита своята ефективност и индекс на устойчивост като генерира аналитични доклади на база данните получени от всички сензори и измервателни единици в центъра за данни.

Благодарение на Connected Services Hub се проследява дистанционно работата на всички критичните устройства, а на разположение на EcoDataCenter е и eкип от сервизни инженери на Schneider Electric, които денонощното извършват отдалечен мониторинг на системите и отстраняват възникнали проблеми.

С изграждането на центъра за данни, EcoDataCenter подпомага благосъстоянието на цялата местна общност. С мониторинга, ефективността и свързаността, които EcoStruxure осигурява, EcoDataCenter има възможност да рециклира отделена от съоръжението топлинна енергия, която може да се използва от местни комунални дружества. Използвайки тази ефективност, да може да връща енергия към локалната мрежа, EcoDataCenter постига високите си цели за нулеви емисии и опазване на околната среда.

Двата охлаждащи агрегата Turbocor Uniflair™, в допълнение към обичайно ниските северни температури и влажността през лятото, осигуряват нужния контрол на микроклимата на съоръжението, гарантирайки максимална ефективност. В архитектурата EcoStruxure четирите Galaxy VX UPS-а поддържат 1250 kW от нуждите на клиентите, достигайки 99% ефективност в ECOnversion режим. Тази резервна мощност генерира енергия, която може да бъде оползотворена повторно.

„Schneider Electric има честта да си партнира с EcoDataCenter при постигне на визията им да бъдат първият в света център за данни със стандарт за климатична съобразност“, заяви Кристина Баклунд, вицепрезидент „Резервирано захранване за Северна Европа и Прибалтика“ в Schneider Electric. „Работейки заедно, EcoDataCenter и Schneider Electric доказаха, че е напълно възможно един добре изграден център за данни да бъде както ефективен, така и устойчив, като в същото време изпълнява високите екологични норми.“

За да разберете повече за иновативните решения и постигнатите резултати, вижте всички подробности в историята на клиента, разказана на английски език.

Бележка: *Идеалното е 1.0.

 


b2b Media | 14 Юли 2020
article thumbnail

Най-интерактивното професионално събитие тази есен На 17 септември второто издание на събитието ...


 

b2b Media | 13 Юли 2020
article thumbnail

Безопасният и висококачествен образователен процес в кампуса е приоритет В последните месеци служителите ...


 

b2b Media | 13 Юли 2020
article thumbnail

Пиар агенция Интеримидж бе удостоена с наградата „Комуникационна агенция на годината“ на двадесетото ...


 

b2b Media | 13 Юли 2020

74 проекта се състезаваха за отличията на БДВО

Станаха известни победителите в конкурса за най-добри ...


 

b2b Media | 11 Юли 2020
article thumbnail

Големият победител в конкурса БАЛКONA – Ирина Костадинова, вече се радва на своята напълно трансформирана ...


 

b2b Media | 09 Юли 2020
article thumbnail

Сдружение „Съюз за защита на природата“ представи проект BG16M1OP002-3.016-0002-C01 - „Подобряване на ...


 

b2b Media | 08 Юли 2020
article thumbnail

ПР-специалистите отпразнуваха професионалния си празник Обединената общност на ПР-специалистите и ...


 

b2b Media | 08 Юли 2020
article thumbnail

Статуетките на PR Приз 2020 – Промените са ни в природата ще бъдат раздадени на 12 юли от 19:00 ч. на специална ...


 

b2b Media | 06 Юли 2020
article thumbnail

120 служители на компанията ще обслужват жителите и гостите на града ...


 

b2b Media | 06 Юли 2020
article thumbnail

Компаниите могат да изпратят свои отбори за участие на 3 октомври Специална нова категория “Колеги” дава ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски