10 Април 2020
Днес 6 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Сергей Бурушкин: „Cloudware предотвратява спирането на работата заради срив на сървър“

Сергей Бурушкин: „Cloudware предотвратява спирането на работата заради срив на сървър“Нетера е официален партньор на Cloud Sofia Summit 2019, който се провежда днес

„Клауд сървърите на Cloudware елиминират опасността при срив на сървъра компанията ви да спре работа за неопределено време. Връщането на системите в изправност може да бъде дълъг и труден процес, а загубите да са значителни.

Хостингът в Cloudware практически премахва възможността за повреда на сървъра. Облачната среда е проектирана да гарантира близо 100% време на работа. Това е така, защото клиентите са хоствани на виртуални машини, които в случай на проблем могат да бъдат мигрирани на друг сървър за секунди, така че това да не повлияе на работата им“, каза Сергей Бурушкин - продуктов маркетинг експерт в Нетера.

Той направи презентация на тема: „Клауд или колокация. Ползи за бизнеса“ на Cloud Sofia Summit 2019, който се провежда днес в София Хотел Балкан. Организатори на конференцията са ICT Media и ISACA Sofia Chapter, а Нетера е официален партньор на събитието.

Сергей разказа и за други предимства и ползи от клауд услугите, които Нетера предоставя под бранда Cloudware. На първо място той изтъкна реалната възможност за бързо увеличаване и намаляване на ресурси и даде пример: „Когато имате собствен сървър, увеличаването на неговата производителност е свързано с време и пари. С Cloudware това е лесен процес, заложен в самата платформа. Увеличаването и намаляването на ресурси става бързо, а потребителят плаща само за това, което използва“. По думите му клауд технологиите дават шанс на по-малките компании да бъдат равнопоставени на по-големите, без да е необходимо да инвестират в собствени центрове за данни и да поддържат големи IT отдели.

Друго преимущество е спестяването на разходи за първоначална инвестиция - не е необходимо да се купува сървър, да се плаща за място, електрическа енергия, физическа сигурност, застраховка и климатизация или да се покриват разходите за текуща поддръжка. Разноските са сведени до една месечна такса, която е фиксирана.

Почти нулевата инвестиция на време за внедряване в сравнение със сроковете за вдигане на собствен физически сървър, също е фактор при избора на клауд услуги. „Приложенията, които са от решаващо значение за успеха на вашия бизнес, могат да бъдат онлайн почти незабавно“, допълни Сергей.

Той разказа и за високите нива на сигурност, стандартите и правилата, които се прилагат в Cloudware, за да се защити информацията на клиентите. Освен редовното обновяване на софтуерите, отговорни за виртуализацията, има и много механизми за криптиране на информацията, нейното съхраняване на няколко места, за да се предотврати загубата й, използване на двуфакторна ауторизация за достъп, VPN-и и т.н.

 


b2b Media | 02 Април 2020
article thumbnail

Since the COVID-19 outbreak, Asia Amusement & Attractions Expo organizing committee has kept a close watch on its development, as well as related policies worldwide in order to make sound and ...


 

b2b Media | 02 Април 2020
article thumbnail

Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ получи 100 000 лева ...


 

b2b Media | 31 Март 2020
article thumbnail

Лицата на Samodiva Mastermind Summit с поредица от безплатни виртуални събития ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Банка ДСК и пенсионноосигурителна компания ДСК-Родина започват нова дарителска кампания в подкрепа на ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Теа Минкова сложи начало на предизвикателството за най-креативна снимка у дома, със свои теми в ...


 

b2b Media | 26 Март 2020

Българската асоциация на ПР агенции внесе официално писмо до министър-председателя на Р България Бойко ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Глобалният договор на ООН отправя призив към всички компании за обединени действия, за да намалим скоростта ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Платформата Energy University разполага с 200 безплатни онлайн курса, достъпни на 14 езика ...


 

b2b Media | 19 Март 2020
article thumbnail

Виж компаниите! Създай контакти! Намери работа! Пътят към мечтаната работа минава през най-големия ...


 

b2b Media | 15 Март 2020

Университетът е единственият у нас, напълно подготвен за завършване на семестъра неприсъствен ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски