Днес 21 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Settle дава възможност за международни плащания и обмяна на валута, благодарение на партньорството си с Currencycloud

Европейският пионер в мобилните разплащания, Settle Group, опериращ на 22 пазара в Европа, си партнира с Currencycloud, водещ доставчик на услугата за B2B трансгранични плащания и обмяна на валута за потребители и бизнес клиенти в цяла Европа.

Това партньорство позволява на Settle да разшири платежната си мрежа, като дава възможност на потребителите да извършват разплащания към пазари, където Settle няма партньорство с местна банка. Тази връзка допринесе и за неотдавнашния старт на Settle в България, 22-ия пазар, на който Settle Group пусна платежната си услуга.

По традиция, Settle изгражда собствена технология и продукти и за първи път си сътрудничи с трета страна, за да предостави нови възможности на своите клиенти. Интеграцията отне по-малко от две седмици, благодарение на високата технология и компетентността на двете страни. Крайният резултат предоставя гъвкавост и повече възможности, както за потребителите на Settle, така и за бизнес представителите на всички 22 пазара в ЕС, които съвсем скоро ще могат да плащат и получават разплащания, да управляват парите си и да развиват бизнеса си във всяка една валута, с местни разплащания.

„Партньорството ни с Currencycloud е нещо ново за нас. Виждаме, че Currencycloud е дългогодишен финтех стартъп, какъвто сме и ние. Също така, предоставя устойчива технология и възможности, които ни помагат да увеличим бизнеса и способностите си да следваме нашата идея за създаване на услуга, която безпроблемно се слива с вече утвърдените услуги на компанията. След като в продължение на десетилетие, стояхме рамо до рамо по време на конференциите за финансови услуги, сега е удоволствие да работим заедно с компания като Currencycloud“, сподели главният изпълнителен директор на Settle Group, Даниел Дьодерлайн.

„Нашата цел в Currencycloud е да преосмислим паричния поток, за да създадем по-добро бъдеще за всички ни. Партньорството ни със Settle прави точно това, както за бизнеса, така и за потребителите и нямаме търпение това партньорство да се разрасне“, сподели Стийв Лемън, вицепрезидент по стратегически партньорства и Съосновател на Currencycloud.

За Settle

Мисията на Settle е да създаде свят, в който парите са дигитални и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса.

С приложението Settle индивидуални потребители могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си. А всеки бизнес има достъп до набор от решения за приемане на изцяло мобилни плащания във всяка една ситуация, без необходимост от допълнителни устройства.

Settle е достъпен на 22 пазара в Европа, като разчита на местни партньорства. Местните дружества помагат на Settle да достигне до хората и бизнеса в цяла Европа.

Settle е кулминацията на 10-годишен опит в сферата на мобилните плащания. Екипът зад приложението се налага като лидер в мобилните плащания и търговия от 2010 г. насам. От централата си в Норвегия, компанията вече повече от десетилетие разработва платформа за финансови услуги от световна класа. Екипът на компанията е разработил първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

За Currencycloud

Превод на пари по света е трудно начинание. Създаването на чуждестранна банкова сметка и връзката с различни регулаторни режими отнема време, пари и ресурси. Currencycloud спестява това на своите потребители и им помага да постигат целите си по-бързо, отколкото някога са си мечтали. Благодарение на мултивалутната сметка, потребителите имат възможност да събират, обменят, плащат и управляват няколко валути навсякъде по света. Стартирайки през 2012 г., Currencycloud е обработил над 65 млрд. долара в повече от 180 държави, като си сътрудничи с банки и финтех стартъпи по цял свят, включително Starling Bank, Revolut, Penta и Lunar. Със седалище в Лондон и офиси в Ню Йорк, Амстердам и Кардиф, Currencycloud си сътрудничи с партньори, като Visa, Dwolla и Mambu, за да предостави на своите потребители прости и ясни финансови възможности.

 

 


e-vestnik.bg | 11 Май 2021

Протести в Минск. Снимка: от тв екрана Документ, анонсиран от Александър Лукашенко като венец на ...


 

dnevnik.bg | 11 Май 2021
article thumbnail


На църковния празник на славянските просветители св. св. Кирил и Методий е и професионалният празник на ...


 

dnevnik.bg | 11 Май 2021
article thumbnail


Хеликоптер за акцията по спасяването на тежко ранения в Пирин икономист Владимир Каролев може и да ...


 

projectmedia.bg | 11 Май 2021

Издателство „Колибри“ предлага на читателите великолепно ново издание с твърди корици на любимите ...


 

dnevnik.bg | 11 Май 2021
article thumbnail


Адвокат Андрей Янкулов, юрист на Антикорупционния фонд, бивш прокурор, говори по БНР за разкритията, ...


 

dnevnik.bg | 11 Май 2021
article thumbnail


Анализът е препубликуван от "Свободна Европа".

Като всички държави, председателстващи ЕС, ...


 

e-vestnik.bg | 11 Май 2021

Чапкънов прави Дон Кихот от старо желязо, Габрово, 1988 г. Снимка: Иван Бакалов   Преди повече от 25 години ...


 

e-vestnik.bg | 10 Май 2021

В Мадрид по време на карантината. Снимка: от тв екрана Вятър на свободата полъхна вчера с отмяната на ...


 

e-vestnik.bg | 10 Май 2021

След първия текст на бивши военни, оценяван от някои наблюдатели като призив за преврат, консервативното ...


 

dnevnik.bg | 10 Май 2021
article thumbnail


"Едно наум" е рубрика на "Дневник", в която публикуваме прессъобщения, откъси от материали, изказвания, ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »