20 Април 2021
Днес 119 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Settle предлага услуга за получаване на плащания от бизнеса без такси до 1 септември 2021 г.

В условия на пандемия и затруднена търговия, компанията дава алтернативна възможност за дистанционно получаване на поръчки и безплатни разплащания както за клиента, така и за търговеца

риложението за мобилни разплащания Settle, което обяви старта на дейността си в България в началото на март 2021 г., вече предлага услугите си и за бизнеса. В условия на пандемия и затруднена търговия, компанията дава алтернативна възможност за дистанционно получаване на поръчки и безплатни разплащания както за клиента, така и за търговеца. Settle е мобилно приложение, което е напълно безплатно за всички потребители, а до 1 септември от операции без такси могат да се възползват и регистрираните в Settle търговци. Платформата предоставя, както интегрирани решения за разплащания в онлайн магазин, така и за плащания чрез QR код на място или получаване на поръчки директно през приложението.

В условия на пандемия, 67% от българския бизнес споделя, че търси нови начини да предлага своите продукти и услуги, а 54% от компаниите имат нужда от алтернативни решения за дистанционно получаване на поръчки и разплащания. Безспорно малкият и среден бизнес е един от секторите, които претърпяха най-много загуби от коронакризата и последните ни проучвания показват, че има ясна нужда и търсене на по-удобен инструмент, който да им помага в справянето с различни ситуации. Затова и решихме да им предоставим тази възможност през Settle – да помогнем на бизнеса не само да извършват плащанията си по лесен и безопасен начин, но и да имат нови възможности за увеличаване на приходите и потребителската база, напълно прозрачно и без да инвестират в допълнителни такси и комисионни“, споделя Даниел Р. Дьодерлайн, главен изпълнителен директор и основател на Settle Group.

Всеки един желаещ бизнес може да направи безплатна регистрация и да стане част от мрежата на Settle, за да разрасне бизнеса си и да достигне до повече клиенти, без нужда от допълнителни устройства, без скрити такси, без дълги процедури. Желаещите могат да достъпят бизнес портала и само за няколко минути да създадат своя профил, през който да са видими в приложението и да започнат да получават бързо и лесно плащания за предлаганите от тях продукти и услуги. Получените средства могат да се прехвърлят напълно безплатно към посочена банкова сметка във всяка българска банка.

За Settle

Settle е кулминацията на 10-годишен опит в сферата на мобилните плащания. Екипът зад приложението се налага като лидер в мобилните плащания и търговия от 2010 г. насам. От централата си в Норвегия, компанията вече повече от десетилетие разработва платформа за финансови услуги от световна класа. Екипът на компанията е разработил първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

Мисията на Settle е да създаде свят, в който парите са дигитални и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса.

 

 


projectmedia.bg | 20 Април 2021

  Ако обърнете внимание на новините, вероятно ще чуете много данни за фатални автомобилни катастрофи. Тези ...


 

economynews.bg | 20 Април 2021

Paбoтoдaтeлят в Гepмaния нe мoжe дa зaбpaни нa cвoитe cлyжитeли дa oбcъждaт пoмeждy cи въпpoca зa зaплaтитe - нищo, чe и дo дeн днeшeн ...


 

economynews.bg | 20 Април 2021

На блока ще бъде извършено презареждане на реактора за следващата горивна кампания и дейности, свързани с ...


 

economynews.bg | 20 Април 2021

Очаквано, предвид подчертано негативните демографски тенденции в страната като цяло, в 214 от общините ...


 

profit.bg | 20 Април 2021

Държавният департамент предстои да обнови препоръки си за пътуване   


profit.bg | 20 Април 2021

Сериозно повишение на въглеродните емисии в световен мащаб след пандемията от COVID-19 прогнозират от ...


 

projectmedia.bg | 20 Април 2021

  TarnovoRuns – Движение и здраве за всеки и Гората.бг задно с отдел “Околна среда” към Община Велико ...


 

economynews.bg | 20 Април 2021

Броят на обезщетения за безработица достигна своя рекорден връх от 6,867 милиона през седмицата до 28-и март 2020 ...


 

econ.bg | 20 Април 2021

След като милиони хора по света се оказаха затворени заради пандемията, е съвсем очевидно, че поведението и ...


 

econ.bg | 20 Април 2021

В Гърция бяха обявени промени в организацията на църковните служби по време на Великденските празници ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »