17 Януари 2022
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Солвей Соди спечели наградата primus Inter Pares по време на дните на Белгия

Солвей Соди спечели наградата primus Inter Pares по време на дните на БелгияПрестижните отличия се раздават за 12-а поредна година от Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ в партньорство с Посолството на Кралство Белгия
 
„Солвей Соди“ спечели голямата награда в бизнес конкурса Primus Inter Pares 2021, който се организира в рамките на традиционните Дни на Белгия 2021. Престижните отличия се връчват по традиция за 12-а поредна година от Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ в партньорство с Посолството на Кралство Белгия у нас. Поради мерки за безопасност, свързани с пандемията, за втора година тържествената церемония се проведе онлайн, на 16 декември 2021 г. В бляскавата гала вечер Christmas Toast се включиха посланикът на Кралство Белгия в България Н.П. Фредерик Морис, членове и приятели на Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ , а също така и представители на бизнес общността у нас.
 
В конкурса Primus Inter Pares 2021 на тема RЕCREATION тази година участие взеха „Солвей Соди“, ОББ и „Мелексис България“. Участниците в бизнес наградите трябваше да споделят успешни практики, свързани с промените в бизнеса, които пандемията наложи, и необходимостта от нови, по-гъвкави модели на работа. Проектите бяха оценени от авторитетно жури в състав: Н.П. Фредерик Морис, посланик на Кралство Белгия в България, Мила Ненова, директор на „Конфиндустрия България“ и Христо Бояджиев, основател на сдружение „Тук-там“. Голямата награда бе присъдена на eдин oт лидepитe в xимичecĸaтa индycтpия y нac - бeлгийcĸaтa гpyпa „Солвей Соди“, която в условия на пандемия успя бързо да предостави възможност за  мобилна работа на своите служители, осигури оборудване за хоум офис, проведе кампания, свързана с ползите от ваксинацията срещу COVID-19, и създаде собствена образователна платформа и серия тренинги за екипа.
 
В конкурса Primus Inter Pares 2021 „Мелексис България“ се включи с мащабен проект за прилагане на хибридния модел на работа, наложен от COVID-19. Компанията, която е лидер в производството на чипове и сензори за автомобилната индустрия, успя да преодолее трудностите, свързани с пандемията, и да открие по-голяма модерна и екологична офис сграда, проектирана така, че служителите да се чувстват като у дома си, благодарение на специално създадени пространства за работа в екип и за срещи, а също и помещения за отдих и спорт.
 
ОББ участва в авторитетните бизнес награди с проект, фокусиран върху дистанционно подписване на договори за лизинг. Заради промяната в бизнес условията и COVID ограниченията компанията предостави възможност на своите клиенти да подписват договори за лизинг цифрово и отдалечено от всяка локация с цел сигурност и удобство.
 
Дните на Белгия са традиционно и чакано събитие от представителите на бизнеса в България. Инициативата отразява и поощрява активните бизнес и културни връзки между двете страни. Наградата Primus Inter Pares („Пръв сред равни“ – лат.), е неизменна част от програмата. Целта ѝ е да отличава водещите компании по определена годишна тема, като за 2021 г. е избрано мотото RЕCREATION.

 


b2b Media | 12 Януари 2022
article thumbnail

94 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до крайния срок за участие в ...


 

b2b Media | 10 Януари 2022
article thumbnail

Със старта на 2022 год. БАКБ представи новия си корпоративен сайт www.bacb.bg. Изцяло променената визия е резултат ...


 

b2b Media | 10 Януари 2022
article thumbnail

Със своите над 20 години опит в маркетинга в областта на сигурността Калахан ще се съсредоточи върху ...


 

b2b Media | 06 Януари 2022
article thumbnail

Д-р Иван Делчев е интернист, специалист вътрешни болести и общопрактикуващ лекар в 17 ДКЦ в София. Завършил ...


 

b2b Media | 22 Декември 2021
article thumbnail

Престижните отличия се раздават за 12-а поредна година от Бизнес клуб „Белгия – България – Люксембург“ в ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021

Пластмасите са по-устойчиви от алтернативните материали, когато се вземат предвид оценките на жизнения ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021
article thumbnail

Конкурсът очаква първата кандидатура в категорията „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“ ...


 

b2b Media | 21 Декември 2021
article thumbnail

През последните години една от главните теми на разговор в световен мащаб са климатичните проблеми и ...


 

b2b Media | 20 Декември 2021
article thumbnail

52% пък комбинират пазаруването по магазините с онлайн пазаруване ...


 

b2b Media | 16 Декември 2021

Нов тип споделено офис пространство ще отвори врати в офис комплекса Megapark напролет. MyFlex е проект на Lion’s Head, ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »