26 Януари 2020
Днес 112 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Събитие, което не може да опише с думи – може само да се преживее

Събитие, което не може да опише с думи – може само да се преживееПървата по рода си мастърмайнд конференция САМОДИВА привлече хора от 18 до 50 г., които искат да станат по-добра версия на самите себе си.

Повече от 100 участници, над 30 фасилитатории8 водещи международни лекторипревърнаха 27 юни в много специален ден – денят на първото по рода си събитие за споделен опит чрез преживяване, базирано на силата на мастърмайндинга. Организатори са основателите на Leader Academy– братята Мариан и Георги Темелкови и Андрей Илиев, заедно със Стоян Янков-  международен лектор и експерт в областта на личната и екипна продуктивност, и Ели Желева- експерт по дигитален маркетинг и автор на книгата “Marketing Matters”

„Това е нещо, което ти се случва веднъж в живота! Да се срещнеш с напълно непознати хора и да споделиш нещо, което абсолютно никой не знае за теб – твое лично предизвикателство. След това да получиш съвсем откровена обратна връзка и то от първа ръка. В началото беше шокиращо, но след това видях как действа. За целия ден намерих решение на няколко от моите лични казуси, което всъщност е уникално! …..“

„Очарован съм! Не мога да повярвам какво ми се случва! Всичко е определено над очакванията ми. Чувал съм за доста от хората, които са тук днес, някой от тях съм срещал, но и тези, които днес виждам за първи път ме впечатляват още повече, защото те явно наистина живеят идеите, за които говорят. Впечатлен съм дълбоко от всичко, което са постигнали, от трансформацията, която са преживели. Участието ми в САМОДИВА е едно от най-мотивиращите неща, които са ми се случили! …..“

„Срещнах много млади и отворени към света хора, които искат да станат по-добра версия на себе си. Това е супер свежо! След всяка изминала лекция и мастърмайнд сесия ставаме все по-близки. Горещо препоръчвам САМОДИВА и само мога да си представям след три-четири години какво ще представлява това събитие!....“ – споделят участниците в лайф видеа на страницата на Samodiva Masterminds във Facebook.

Бъдете с хората на бъдещето си, а не с хората от миналото си! Помислете – ако сте в компания с 5 пропаднали човека – вие ще сте шестия, ако сте в компания с 5 милионери – вие ще сте шестият! Изберете с кого да бъдете! Има три типа хора, които срещаме в живота си – с причина (for a reason), за период от време (for a season) и за цял живот (for a life). Важно е да познаем хората, които са за цял живот и да бъдем със тях!“ – беше сред посланията на един от ключовите лектори Патрик Хамилтън Уолш(автор, космополит, посетил 130 държави в целия свят, CEO и бизнес консултант и съветник на множество бизнеси, от старт-ъпи до компании в списъка на NASDAQ). 

Безспорно част от най-силните преживявания беше споделеният личен опит на вдъхновяващите лектори:Д-р Джеймс Уилямс(асистент професор в университета в Тенеси, професионален актьор и мотивационен лектор и консултант в компании от Fortune 500), Натали Търнър(консултант и лектор в областта на иновациите, чиято книга “Yes, you can innovate” е избрана за бизнес книга на месеца в Великобритания, Малайзия и Сингапур, създател на фреймуърка “6 I’s of Innovation”и избрана за една от топ 50-те жени лидери в Азия, Рада Пател(създател на TOGA (тонизираща йога) - уникално съчетание от йога, фитнес и здравословно  хранене), Ейдриън Гибсън(екс  Вице-президент на Ситигруп Лондон, консултант работил с бизнес лидери в повече от 90 държави и  М Уолас Грийн(консултант, експерт в областта на позиционирането на старт-ъп бизнеси, участвал в журито на над 1000 пичинг форуми).

„Всичко опира до това кои сме ние всъщност, какви са нашите връзки, кои са хората, които ни заобикалят. Ние можем да споделим моментите, можем да се подкрепяме!– сподели Стоян Янков - Самодивите са покровителки на героите. Вярвам, че има моменти в които хората проявяват свръхестествени способности на духа, ума и тялото. Живеенето като герой обаче не е изпълнен само с такива моменти - тъкмо обратното. Преобладаващите моменти са трудни и изпълнени с предизвикателства и всички имаме такива. Важното е в тези моменти човек да запази увереността, че е закрилян и подкрепян и вярата си, че тези моменти ще отминат, ако просто продължи, без да отделя поглед от  визията, която е създал за себе си.  Героите са навсякъде около нас - важно е да започнем да ги разпознаваме и да отключим героят в нас самите!“

Изпълненият с положителна енергия ден приключи с уникален – създаден специално, за да покаже преживените емоции Playback театър “Story Catchers”и демонстрация на Ивайло Петров Сенсей - айкидо сенсей и създател на Aiki School (черен колан – 5-ти дан). 

Провеждането на първата мастърмайнд конференция предхожда второто издание на 7-дневния Samodiva Mastermind Retreat, който ще продължи до 4 юли в Пирин.

Събитие, което не може да опише с думи – може само да се преживее 


Събитие, което не може да опише с думи – може само да се преживее 

 


b2b Media | 21 Януари 2020
article thumbnail

Легендарната поп певица ще се превърне в диджей за една нощ и ще пуска музиката, която обича, от пулта на Culture ...


 

b2b Media | 15 Януари 2020

ИКЕА изтегля превантивно чашата за път поради несъответствие с изискванията на ИКЕА относно употребата на ...


 

b2b Media | 15 Януари 2020
article thumbnail

Рекламната агенция New Moment New Ideas започва годината с нов управляващ директор в лицето на Костадин Крантев. ...


 

b2b Media | 15 Януари 2020
article thumbnail

Тази година дамите са вдъхновението на единственото по рода си мастърмайнд събитие в страната – Samodiva Mastermind ...


 

b2b Media | 14 Януари 2020
article thumbnail

Наближава първата конференция „Златните сърца говорят“ на 21.01.2020 ...


 

b2b Media | 13 Януари 2020
article thumbnail

Г-жа Рaйна Крапчанска е новият мениджър „Човешки ресурси“ на Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България, една от водещите в ...


 

b2b Media | 13 Януари 2020
article thumbnail

Необходима е и по-добра комуникация между отделните общности, както и популяризиране на критериите за ...


 

b2b Media | 07 Януари 2020
article thumbnail

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в ...


 

b2b Media | 07 Януари 2020
article thumbnail

Конкурсът все още търси най-добрите собствени разработки на младежи, както и най-успешния български ИКТ ...


 

b2b Media | 16 Декември 2019
article thumbnail

Силно трето издание на годишния форум „Битката за ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски