23 Февруари 2019
Днес 24 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Тайно Fulfillment парти събра на едно място българското eCommerce общество

Тайно Fulfillment парти събра на едно място българското eCommerce обществоНовите тенденции при онлайн търговията и превръщането на България в най-новата фулфилмънт дестинация на европейския пазар бяха сред най-обсъжданите теми

На 24 януари в столичния клуб „Карусел“ се проведе ексклузивно парти за специално селектирани представители на българския eCommerce бизнес, организирано от русенската компания Инаут Трейдв партньорство с Paysera България.

„Интересът беше огромен, за мен обратната връзка е повече от позитивна. Планираните 25 двойни покани генерираха огромен интерес“ – сподели Светлозар Димитров, съсобственик на русенската компания, след края на събитието. Според него именно селектираният списък на гости е позволил на всички присъстващи да обменят опит и знания помежду си, да обсъдят най-новите тенденции в бранша и да споделят за своите планове и професионални цели през 2019 година. „Това са и тенденциите - хората от eCommerce обществото да си помагат все повече. Ние сме пример за това как, партнирайки си с определени компании от бранша, не куриерски, не спедиторски, не fulfillment складове – с професионалисти, които също като нас сервизират eCommerce бизнеса - работейки с тях, затваряме цикъла около един клиент и го правим така, че той да има все по-голяма стойност като електронен търговец.”

Инаут Трейд представи най-новия си проект, свързан с подписаното партньорство с лидера на гръцкия логистичен пазар Biz Courier & Logistics LTD. Благодарение на това споразумение русенската компания ще предлага услуга за доставка в държави от Европейския съюз в рамките на 48 часа, което досега бе невъзможно, освен ако не се ползва въздушен транспорт, който оскъпява услугата. Фулфилмънт услугите включват целия процес по обслужване на поръчките в един електронен магазин, складиране, обработване и управление на наличностите, както и приемане, опаковане и доставка на куриерски пратки от склад. От 24 януари е активен и новият уебсайт на Инаут Трейд www.euShipments.com, в който са описани всички нови дестинации, възможности и услуги на компанията.

Пол Дъф, основател и настоящ главен изпълнителен директор на Biz Courier & Logistics LTD, сподели, че партньорството с Инаут Трейд ще разшири контактните точки, до които клиентите имат достъп, и ще отвори вратите към работа с държави като Италия, Испания, Германия, Франция, Словакия и други. „През последните 3 години изпратихме над 3 милиона пратки, а следващата стъпка е да добавим и Великобритания в нашата мрежа“ – допълни той. 

„Сред основните ни фокуси през последните две години е IT структурата на фирмата“ – сподели Лора Димитрова, управляващ съдружник в Инаут Трейд„Благодарение на това успяваме да даваме на клиентите си гъвкави решения, да управляваме правилно ресурсите на фирмата и да правим лесно интеграции с различни партньори, както се случи с Biz Courier & Logistics LTD.“ За стратегическото значение на IT структурата говори и ръстът на фирмата през 2018 спрямо 2017 г. – над 300 процента повече обработени пратки, допълва Димитрова.

Сред гостите на събитието бяха Пламен Стефанов (CocoSolis), Жанет Найденова (Българска Е-комeрс асоциация), Жюстин Томс (ABC Design and Communication), Георги Малчев (Xplora България), Христо Радичев (Mediapost Hit Mail Bulgaria), Любомир Атанасов (SEOMAX Digital Agency) и други представители на българския онлайн бизнес, както и избрани представители на медиите.

Тайно Fulfillment парти събра на едно място българското eCommerce общество 

 


b2b Media | 22 Февруари 2019
article thumbnail

Колекцията LURVIGе разработена съвместно с ветеринарни лекари Чувствате ли, че вашата котка или куче не е ...


 

b2b Media | 21 Февруари 2019
article thumbnail

Инициативатана Бенефит Системс България ще обърне вниманиена физическото ни здраве и нуждата от спорт На 22 ...


 

b2b Media | 14 Февруари 2019
article thumbnail

Владимир Карамазов е първата популярна личност у нас със свой чатбот във Вайбър. Актьорът ще бъде специален ...


 

b2b Media | 14 Февруари 2019
article thumbnail

Canon Европа днес пуска на пазара EOS RP – малък, лек и практичен безогледален фотоапарат с пълноформатен сензор, ...


 

b2b Media | 11 Февруари 2019

Хакатонът ще се проведе в университетския кампусот 15 до 17февруари за трети път ...


 

b2b Media | 08 Февруари 2019
article thumbnail

Президентът Плевнелиев и представители на водещи медии и бизнеси подкрепиха АУБ в мисията им да подпомагат ...


 

b2b Media | 06 Февруари 2019
article thumbnail

Безплатно счетоводство, безплатни услуги за трудова медицина и изработка на личен финансов план са сред ...


 

b2b Media | 30 Януари 2019
article thumbnail

Новите тенденции при онлайн търговията и превръщането на България в най-новата фулфилмънт дестинация на ...


 

b2b Media | 25 Януари 2019

Лекцията е част от националния лекционен тур на Росен Плевнелиев и Американския университет в България ...


 

b2b Media | 25 Януари 2019
article thumbnail

Съдът отне и правата  за упражняване на професия на д-р Виктор Попов, причинил смъртта на Галина ...


 
Начало

Времето

София
Light Snow
-6°C
Пловдив
Light Snow
-5°C
Бургас
Partly Cloudy / Windy
-3°C
Варна
Partly Cloudy / Windy
-6°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски