Днес 160 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Теленор предлага Застраховка при пътуване в чужбина „Смарт Турист“

Теленор е първият мобилен оператор в България, който предлага застраховка при пътуване извън страната, като тя може да бъде сключена бързо и удобно през мобилното приложение MyTelenor. Със застраховка Смарт турист частните клиенти на оператора могат да осигурят за себе си и своите близки и приятели помощ при нужда от спешни медицински услуги, пътна помощ, загубени лични вещи и/или документи, закъснения, правни разходи и спешна дентална помощ по време на пътуване в чужбина.

Сключването на застраховката Смарт турист е максимално улеснено, като за целта клиентите на абонаментни планове на Теленор трябва да се намират на територията на България. Освен в приложението MyTelenor, те могат да сключат застраховката и в обозначени със стикер магазини на Теленор.

Покритието на застраховката Смарт турист се активира автоматично, когато мобилният номер на сключилия застраховка клиент бъде засечен в роуминг и се свърже с мобилна мрежа в чужбина. От този момент клиентът разполага с 4 часа, в които може да избере да откаже покритието по застраховката за конкретното пътуване или да добави до 10 лица, включително по желание себе си, които да застрахова за конкретното пътуване. Данните за другите застраховани лица могат да бъдат добавени и предварително през приложението MyTelenor.

Няма месечна такса за застраховката, а клиентите заплащат премия в зависимост от броя дни, в които са в чужбина с активирано покритие по застраховката, до максимум 31 последователни дни за всяко пътуване. В края на всяко пътуване клиентите получават информация за дължимата премия за пътуването по имейл и в приложението MyTelenor. Дневната премия за едно пълнолетно лице до 65 години е 1,99 лв. за територията на Европа и 4,99 лв. за пътувания в страни от останалия свят. За непълнолетни дневната премия е 0,99 лв. за Европа и 2,49 лв. за останалия свят, за едно лице. Общата премия включва всички извършени пътувания в рамките на съответния месец и се включва към следващата месечна сметка на Теленор за мобилни услуги на лицето, сключило застраховката.

Покритието по застраховка Смарт турист за медицински разходи и разходи за спешно репатриране е до 100 000 лв. в Европа и до 200 000 лв. в останалите страни от света, като при разходи за пътуване се покриват 120 лв. на ден до максимум 1 200 лв. за застрахования и придружаващ пътник. За спешно стоматологично лечение покритието е до 1 000 лв., за правни разноски до 2 000 лв., а за пътна помощ – до 1 000 лв. Сред покритията на застраховката са и разходи за временна подмяна при загуба на лични документи до 400 лв. и 500 лв. при загуба, повреда или кражба на лични вещи. В случаите на закъснение по време на пътуване, застраховката покрива 50 лв. за всеки пълен 12-часов период, като максималното покритие е 600 лв. За някои от покритията се прилага самоучастие на стойност 50 лв. Подробна информация за размерите на покритията, самоучастието и условията на застрахователния продукт е публикувана на официалния сайт на компанията, www.telenor.bg, както и в обозначени със стикер магазини на Теленор.

Застраховката е продукт на застрахователя Chubb European Group SE, а Теленор я предлага в качеството си на негов застрахователен агент. Chubb European Group SE е европейско застрахователно дружество (SE), съществуващо съгласно разпоредбите на френския Кодекс за застраховане, което действа в България въз основа на свободата на предоставяне на услуги чрез своя унгарски клон Чъбб Юръпиън Груп СЕ Мягярорзаги Фьоктелепе.

Пълна информация за застраховката е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и в обозначените със стикер магазини на оператора.

The post Теленор предлага Застраховка при пътуване в чужбина „Смарт Турист“ appeared first on Новини за компютри, смартфони, технологии и наука.

 

 


digital.bg | 15 Юли 2020

Знаете ли, че Windows има много допълнителни режими, които дават възможност за допълнителна функционалност и ...


 

digital.bg | 15 Юли 2020

Паролите са доста досадни, защото за да са ефективни, трябва да са дълги, сложни и да се използват само за един ...


 

digital.bg | 15 Юли 2020

Huawei се утвърдиха като единственият производител, способен да пречупи дългогодишния двуполюсен модел на ...


 

technews.bg | 14 Юли 2020

Поддържа няколко щита за файловете, системата и мрежата   


technews.bg | 14 Юли 2020

Потребителите могат да криптират данните по време на тяхното използване   


technews.bg | 14 Юли 2020

Очаква се то да бъде за една от поточните услуги на компанията   


pixelmedia.bg | 14 Юли 2020

  Емблематичният за BTS дизайн на Galaxy S20+, вдъхновен от южнокорейската K-pop група, дава възможност на феновете ...


 

pixelmedia.bg | 14 Юли 2020

  Mercusys®, компания, специализирана в доставката на съвременни устройства, които формират основата на ...


 

pixelmedia.bg | 14 Юли 2020

Началникът на отдел „Киберсигурност“ в ГДБОП комисар Явор Колев е подал оставка. Все още не е ясно какви са ...


 

kaldata.com | 14 Юли 2020

Началникът на отдел „Компютърни престъпления“ в ГДБОП комисар Явор Колев е подал оставка, съобщи БНР. Пред ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски