06 Април 2020
Днес 326 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Топ ползи от използването на операционна система Android

Apple е лидер в технологичната индустрия със солидна репутация и високо желани продукти. Въпреки това, Android трупа огромни продажби и също е предпочитан продукт. Как най-големият съперник на Apple постигна това в надпреварата за доминиране на технологиите? Въпреки че списъкът е доста дълъг, ето ги и основните причини, поради които Android носи много ползи за потребителите.

Универсални зарядни

Съединителят на Lightning на Apple работи на всички мобилни устройства на Apple, закупени след 2012 г. Ако устройството ви е по-старо от това, неговото зарядно устройство няма да работи на по-новото. Новият конектор на Lightning няма да работи на устройства, различни от Apple, без адаптер Lightning to Micro USB. Едно от предимствата на Android междувременно е, че устройствата вече използват стандартизираната и повсеместна Micro USB връзка за своите зарядни устройства.

Повече възможности за избор на телефон

Почитателите на Apple разполагат с ограничен избор от телефони, докато потребителите на Android имат няколко марки телефони, от които да изберат – и то на различни ценови нива. Списъците от рода на „десет най-добри Android телефони“ и други са показателни за широкия избор, достъпен за клиентите. Различните телефони за избор не са само предимство по отношение на бюджета; всяко устройство може също да предложи различни функции и удобства. Това ниво на персонализация е просто още една причина, поради която Android е по-добър от iPhone.

Подвижно съхранение и батерия

Увеличаването на капацитета на паметта в iPhone или iPad изисква скъпо надграждане. Въпреки това, в сравнение на плюсовете и минусите на iPhone срещу Android, много устройства с Android имат разширяващи се слотове за microSD карти. Android батериите също са сменяеми, което позволява замяна само на батерията, а не на целия телефон.

Достъп до най-добрите Android джаджи

Приспособления или самостоятелни програми добавят функционалност и гъвкавост на устройствата с Android. Тази функция е една от най-големите причини, поради която Android е по-добър от Apple. Някои от най-добрите Android джаджи, като например Battery Widget Reborn и Circle Launcher, са популярни опции за подобряване на изживяването на потребител на Android.

По-добър хардуер

Някои водещи телефони на Android се конкурират добре срещу iPhone, с по-добър хардуер. Samsung Galaxy S7 Edge, например, или iPhone 6S Plus с по-бърз процесор, повече RAM, увеличен капацитет на батерията и по-добра разделителна способност на екрана.

По-добрите опции за зареждане

Бързото зареждане на Android е достатъчно примамливо, когато става въпрос за това защо е по-добър избор. Но има още едно добавено зарядно устройство за Android: безжично. Възможността за зареждане на устройства безжично е основно предимство на Android от известно време, докато Apple едва наскоро предостави тази функция.

Повече възможности за избор на приложения

С устройства с операционна система Android можете да пазарувате приложения извън Play Store на места като Amazon. По този начин неща като първите десет приложения за Android не са ограничени само до една платформа. Това дава на хората по-голям достъп до приложения и повече възможности за изпълнение на техните нужди.

Персонализирани клавиатури

Ако не харесвате клавиатурата си на Apple, възможностите ви са ограничени. Това отново е област, в която условията на плюсовете и минусите на iPhone срещу Android, която предлага алтернативни възможности като Swiftkey.

Мобилни залози с Android

Можете сами да видите сред основните мобилни устройства, които се използват за онлайн игри и залагания, че продуктите на iOS и Android са начело в списъка. Използването на такава операционна система за онлайн залози също идва с голям набор от предимства. Само малка част от тях са разнообразието от залози, отличното клиентско обслужване, многото промоции и бонуси за потребителите, разнообразието от всякакви разплащателни методи и най-вече високата сигурност.

Да, устройствата Android – подобно на предложенията на Apple – предоставят също достатъчно голямо разнообразие от функционалност. И няма нищо по-приятно за любителя на онлайн залагания да открива всички тези позитиви на водещата операционна система, докато трупа пари и успехи!

 

 


profit.bg | 06 Април 2020

Обикновено март месец е един от най-силните за автомобилната индустрия на Острова, но тази година епидемията ...


 

projectmedia.bg | 06 Април 2020

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на А15 за ...


 

money.bg | 06 Април 2020

Все повече компании от ранните етапи на производството търсят такова, сочи докладът 


 

money.bg | 06 Април 2020

Значителна част от средствата ще бъдат за подкрепа на домакинствата и малкия бизнес 


 

economynews.bg | 06 Април 2020

Така общият им брой става 1485. Регистрираните администрации са 1195, с включените към тях второстепенни и ...


 

economynews.bg | 06 Април 2020

Меинистър Ерсой изрази надежда, че туристическата активност ще се поднови покрай Рамазан байрама, който ...


 

profit.bg | 06 Април 2020

Гражданите на Турция могат да кандидатстват за безплатни маски чрез пощенските служби 


 

profit.bg | 06 Април 2020

Хонконгското музикално училище Ming’s Piano наема три камиона, в които учениците могат да посещават занятията си ...


 

projectmedia.bg | 06 Април 2020

Всеки иска колата му да му служи дълго. Особено, ако сте се сдобили с мечтания автомобил, със сигурност ...


 

money.bg | 06 Април 2020

Правителството обаче е заложило достатъчно голямо финансиране, за да покрие такъв разход 


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски