Днес 68 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Умна стая в центъра на София представя новото поколение умни домове FOHAR от Europroperty См

Умна стая в центъра на София представя новото поколение умни домове FOHAR от Europroperty СмСмарт стаята е пред хотел Рила до събота и дава отговoр на въпросите какво означава умен дом, умна локация, умна архитектура и умна инвестиция днес.

От днес до събота (16 -18 май) на пл. Света Неделяжители и гости на София могат да разгледат една умна стая, която гостува в центъра на града, за да представи най-новият жилищен проект на Europroperty. FOHAR е чисто нов комплекс в полите на Витоша, с който компанията навлиза в бързо развиващия се по целия свят сегмент на смарт жилищата. FOHAR ще бъде “умен дом” поради няколко причини, тъй като предлага smart home ready инфраструктура и решения, умна локация за по-здравословен начин на живот, устойчива архитектура, съобразена с околната среда и умна инвестиция в бъдещето на своите клиенти. 

Смарт стаята представя проекта с видео демонстрация и добавена реалност, която дава възможност на посетителите да се пренесат в спокойната атмосфера в подножието на Витоша и да се запознаят сами с архитектурата и разпределенията на компекса и smart home ready възможностите, които той предлага. FOHAR беше представен за медиите и със специално събитие с участието на Христо Чепишев, управляващ директор, Евгения Диканска, изпълнителен директор и Бистра Друмева, мендижър Маркетинг и продажби от Europroperty и арх. Атанас Панов и арх. Ивайло Игнатoв от “ЛП Арх” ООД – проектанти на FOHAR. 

В свят, в който технологиите променят живота ни почти ежедневно, FOHAR предлага умни технологиии e планиран като умна инвестиция, която предвиждакомфорта на обитателите си дългосрочно, осигурявайки богат набор отsmart home ready възможности.Вградените функционалности позволят на модерния човек да управлява дистанционно сигурността, отключването и отоплението си с едно движение чрез телефона, още преди да е тръгнал от офиса. Домовете в комплекса са снабдени с окабеляване и инфраструктура, с която собствениците ще могат да надграждат своя удобен и добре планиран дом с последните технологични новости и занапред и да ползват новите умниустройства, от които ще имат нужда и в бъдеще. 

FOHAR се отличава и със своята умна локацияна чист въздух в планината, която гарантира по-устойчив и здравословен живот сред зелена околна среда, спокойствие и тишина, и невероятна гледка към града, само на 15 минути от центъра на София. Разположен в подножието на Витоша, на терена на бившия държавен завод за фотохартия “ФОХАР”, на главна улица между Бояна и Драгалевци, със собствена едноименна спирка на градския транспорт, FOHAR e в центъра на спираща дъха панорамна гледка  - едновременно към целия град, телевизионната кула и планината, на която жителите на комплекса ще се наслаждават ежедневно.Локацията e лесно достъпна от центъра на София и близодо ресторанти, хранителен магазин, детски център и детска градина, еко пътеки за почивка и разходка. Всичко това прави FOHAR умен избор на отлично качество на живот за всеки, който не иска да живее в джунглата на пренаселените части на града.

FOHAR eумна инвестиция, тъй като комплексът предлага поддръжка и организирана среда, която да отговаря на нуждите на всеки съвременен човек с всички необходими функционалности – красиви междублокови пространства, градини с пейки, детски кът, фитнес, spa център, ресторант, охрана. Разумната средна цена от 1000 евро без ДДС на квадрат при покупка на зелено дава възможност за добре обмислена инвестиция в бъдещето, а първите 30 апартамента ще са с отстъпка до 950 евро/ кв. м.без ДДС. 

FOHAR се отличава и сумна архитектура, мислена в контекста на заобикалящата комплекса околна среда и в крак с последните технологични новости и устойчиви материали. Естетичната архитектура, добре планираните и удобни разпределения на апартаментите във FOHAR са дело на небезизвестните арх. Атанас Панов и арх. Ивайло Игнатoв от архитектурното студио “ЛП Арх” ООД,доказалo стила и качеството на работата си с някои от най-модерните, красиви и функционални сгради в София. 

Водеща цел в работата ни по проекта бе да разположим сградите в комплекса така, че между тях да има достатъчно въздух и светлина, за да не пречат на гледката към планината от едната страна,и към града от другата. За максимален комфорт на обитателите, пространството между сградите е богато озеленено. За още по-модерен, природосъобразен и стилен вид в хармония с планината и заобикалящата природа, ниската част от жилищната сграда ще бъде покрита с озеленена покривна градина.”, разказа арх. Пановпо време на събитието за медиите.

“Раздвижването на пазара на жилищни имоти в София от последните години е свидетелство за това, че София става модерен град, който гледа напред в бъдещето и жителите на града са узрели за новото поколение умни жилища и инвестиции, каквито им предлагаме с FOHARГоредеем се с жилищния проект FOHAR, тъй като той доказваиновативното мислене, на Europroperty и се отличава с тeхнологично устойчиви и иновативни решения за модерните градски хора.”,сподели Христо Чепишев за мястото на FOHAR в портфолиото от инвестиции на Europroperty.

Умна стая в центъра на София представя новото поколение умни домове FOHAR от Europroperty См 

 


b2b Media | 17 Май 2019
article thumbnail

Статуетките на PR Приз 2019 - Influencing the Influencers бяха раздадени на 16 май вечерта  на събитие, което събра целия ...


 

b2b Media | 17 Май 2019
article thumbnail

Изложба в Ларгото представя живота и делото на видния българин на жителите и гостите на София Събитие по ...


 

b2b Media | 17 Май 2019
article thumbnail

Смарт стаята е пред хотел Рила до събота и дава отговoр на въпросите какво означава умен дом, умна ...


 

b2b Media | 17 Май 2019

ЦЕНТЪРЪТ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ДЕЙНОСТТА СИ И НОВОТО СИ СПИСАНИЕ „ЖИВИ НАСЛЕДСТВА” В ТРИ ГРАДА – СОФИЯ, РУСЕ И ...


 

b2b Media | 17 Май 2019
article thumbnail

Международни циркови спектакли,  български артисти и разнообразни циркови работилници в 9-тото издание на ...


 

b2b Media | 15 Май 2019
article thumbnail

Президентът Румен Радев ще поздрави абсолвентите На 19 май ще се проведе тържествената церемония по ...


 

b2b Media | 14 Май 2019
article thumbnail

Церемонията във Враца е под патронажа на кмета на общината - Калин Каменов На 18 май, събота от ...


 

b2b Media | 14 Май 2019
article thumbnail

Записването за „Национална седмица на детската книга“ вече започна Едни от най-големитеимена в ...


 

b2b Media | 13 Май 2019
article thumbnail

Илияна Захариева поема ръководството на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) през 2019 ...


 

b2b Media | 12 Май 2019

Почистват Докторския паметник като „Окото на Лондон“ във Великобритания и „Статуята на Исус Христос“ в ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
Fair / Windy
25°C
Пловдив
Fair
28°C
Бургас
Fair
25°C
Варна
Fair
27°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски