19 Февруари 2020
Днес 8 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

„Умният дом“ на Schneider Electric е домът на Башар Рахал в новия български филм „Завръщане“

„Умният дом“ на Schneider Electric е домът на Башар Рахал в новия български филм „Завръщане“Schneider Electric подкрепя реализацията на най-новия филм на режисьора Ники Илиев – „Завръщане“. Компанията дарява „енергия“ на българското кино и подкрепя филма на Ники Илиев

Освен финансовата подкрепа, Schneider Electric отваря вратите на своя „Умен дом“ и на производствената си база в Пловдив, където са заснети интригуващи сцени от продукцията. Умният дом от филма се намира в шоурума на  Schneider Electric. В него се демонстрират възможностите на системата, сред които управление на осветление, щори, вентилация, отопление, климатизация, видео наблюдение и много други. На големия екран зрителите на „Завръщане“ ще могат да видят Умния дом на актьора Башар Рахал, оборудван с цялостните функционалности, които продуктите, софтуерът и системите на Schneider Electric могат да създадат. Башар Рахал управлява всичко в дома си само с натискането на едно копче, и то от таблета си. 

„Новите технологии и решения за Умен дом са все по-интересни за публиката у нас. Затова решихме да подкрепим една съвременна филмова продукция, в която средата и удобствата на Умния дом се преливат съвсем естествено.“, споделя Калина Петкова, Мениджър маркетингови комуникации на Schneider Electric България „С възможностите на платформата ни домът става както комфортен и сигурен, така и енергийно ефективен. Софтуерът може буквално да съобрази с прогнозата за времето кога да пусне отоплението или охлаждането на дома, да определи каква да бъде точната температура спрямо нашите изисквания, съответно да спусне щорите, да светне лампите или обратното.“, споделя още тя.

Умният дом на Schneider Electric предлага и редица различни режими на работа и настройки на функционалностите. Софтуерът предлага и възможност за готови режими. Например в режим сън гаси осветлението и регулира топлината и влажността на въздуха, докато спим. Полезно е да имаме още режими като „вечеря“ или „гости“, при които системата наглася осветлението и завесите автоматично, включва или изключва телевизора, музиката и т.н.. Тези функционалности правят още умния дом на Schneider Electric енергийно ефективен, защото софтуерът предлага режим на оптимално потребление, а изразходваната енергия може да се следи в специален модул на системата. Домът се грижи сам и за сигурността, като може да симулира присъствие по време на ваканции, както и да ни изпраща съобщения за различни събития през деня. В цялостната система може да се интегрират дори функции като видеонаблюдение и градинско напояване.   

Разпространението на филма „Завръщане“ започва от 18 октомври в кината в цялата страна. Освен Башар Рахал и Ники Илиев, в новата филмова продукция участват и още звезди на родното кино: Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Искра Донова, Райна Караянева, Евелин Костова и др. 

„Умният дом“ на Schneider Electric е домът на Башар Рахал в новия български филм „Завръщане“ 

 


b2b Media | 11 Февруари 2020
article thumbnail

Агенцията ще се грижи за комуникацията на новия 5-звезден хотел в центъра на столицата Агенция за PR и ...


 

b2b Media | 11 Февруари 2020

PR агенция Параграф 42, част от групата на The Smarts, ще работи по развитието на CSR политиките на OLX и отношенията с ...


 

b2b Media | 07 Февруари 2020
article thumbnail

Как да се справим успешно с предизвикателствата в бизнеса и личния живот ще представи тазгодишното издание ...


 

b2b Media | 07 Февруари 2020
article thumbnail

След гласуването на журито вече са известни номинираните в отделните ...


 

b2b Media | 07 Февруари 2020
article thumbnail

Кино и съревнования между таланти и знания са в основата на събитията тази година Американският ...


 

b2b Media | 07 Февруари 2020

Американският университет в България (АУБ) получи дарение от 250 000 щ. д. от фондация „Америка за България“. ...


 

b2b Media | 05 Февруари 2020
article thumbnail

„Книга на спомените“ е темата на петото издание на ученическия конкурс-обучение „Работилница за ...


 

b2b Media | 04 Февруари 2020

Американският университет в България с първи конкурс за социално предприемачество ...


 

b2b Media | 03 Февруари 2020
article thumbnail

На 8 февруари младежи и техните родители могат да посетят кампуса на ВУЗ-а и да се запознаят с условията за ...


 

b2b Media | 02 Февруари 2020
article thumbnail

Спечелете покана за ексклузивни прожекции на избрани заглавия в Cinema City ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски