05 Април 2020
Днес 69 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

„Умният дом“ на Schneider Electric е домът на Башар Рахал в новия български филм „Завръщане“

„Умният дом“ на Schneider Electric е домът на Башар Рахал в новия български филм „Завръщане“Schneider Electric подкрепя реализацията на най-новия филм на режисьора Ники Илиев – „Завръщане“. Компанията дарява „енергия“ на българското кино и подкрепя филма на Ники Илиев

Освен финансовата подкрепа, Schneider Electric отваря вратите на своя „Умен дом“ и на производствената си база в Пловдив, където са заснети интригуващи сцени от продукцията. Умният дом от филма се намира в шоурума на  Schneider Electric. В него се демонстрират възможностите на системата, сред които управление на осветление, щори, вентилация, отопление, климатизация, видео наблюдение и много други. На големия екран зрителите на „Завръщане“ ще могат да видят Умния дом на актьора Башар Рахал, оборудван с цялостните функционалности, които продуктите, софтуерът и системите на Schneider Electric могат да създадат. Башар Рахал управлява всичко в дома си само с натискането на едно копче, и то от таблета си. 

„Новите технологии и решения за Умен дом са все по-интересни за публиката у нас. Затова решихме да подкрепим една съвременна филмова продукция, в която средата и удобствата на Умния дом се преливат съвсем естествено.“, споделя Калина Петкова, Мениджър маркетингови комуникации на Schneider Electric България „С възможностите на платформата ни домът става както комфортен и сигурен, така и енергийно ефективен. Софтуерът може буквално да съобрази с прогнозата за времето кога да пусне отоплението или охлаждането на дома, да определи каква да бъде точната температура спрямо нашите изисквания, съответно да спусне щорите, да светне лампите или обратното.“, споделя още тя.

Умният дом на Schneider Electric предлага и редица различни режими на работа и настройки на функционалностите. Софтуерът предлага и възможност за готови режими. Например в режим сън гаси осветлението и регулира топлината и влажността на въздуха, докато спим. Полезно е да имаме още режими като „вечеря“ или „гости“, при които системата наглася осветлението и завесите автоматично, включва или изключва телевизора, музиката и т.н.. Тези функционалности правят още умния дом на Schneider Electric енергийно ефективен, защото софтуерът предлага режим на оптимално потребление, а изразходваната енергия може да се следи в специален модул на системата. Домът се грижи сам и за сигурността, като може да симулира присъствие по време на ваканции, както и да ни изпраща съобщения за различни събития през деня. В цялостната система може да се интегрират дори функции като видеонаблюдение и градинско напояване.   

Разпространението на филма „Завръщане“ започва от 18 октомври в кината в цялата страна. Освен Башар Рахал и Ники Илиев, в новата филмова продукция участват и още звезди на родното кино: Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Искра Донова, Райна Караянева, Евелин Костова и др. 

„Умният дом“ на Schneider Electric е домът на Башар Рахал в новия български филм „Завръщане“ 

 


b2b Media | 02 Април 2020
article thumbnail

Since the COVID-19 outbreak, Asia Amusement & Attractions Expo organizing committee has kept a close watch on its development, as well as related policies worldwide in order to make sound and ...


 

b2b Media | 02 Април 2020
article thumbnail

Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ получи 100 000 лева ...


 

b2b Media | 31 Март 2020
article thumbnail

Лицата на Samodiva Mastermind Summit с поредица от безплатни виртуални събития ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Банка ДСК и пенсионноосигурителна компания ДСК-Родина започват нова дарителска кампания в подкрепа на ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Теа Минкова сложи начало на предизвикателството за най-креативна снимка у дома, със свои теми в ...


 

b2b Media | 26 Март 2020

Българската асоциация на ПР агенции внесе официално писмо до министър-председателя на Р България Бойко ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Глобалният договор на ООН отправя призив към всички компании за обединени действия, за да намалим скоростта ...


 

b2b Media | 26 Март 2020
article thumbnail

Платформата Energy University разполага с 200 безплатни онлайн курса, достъпни на 14 езика ...


 

b2b Media | 19 Март 2020
article thumbnail

Виж компаниите! Създай контакти! Намери работа! Пътят към мечтаната работа минава през най-големия ...


 

b2b Media | 15 Март 2020

Университетът е единственият у нас, напълно подготвен за завършване на семестъра неприсъствен ...


 
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски