26 Август 2019
Днес 58 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

За 10 години „Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг доказа, че в България има работа за хора, които владеят чужди езици или имат ИТ квалификация

За 10 години „Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг доказа, че в България има работа за хора, които владеят чужди езици или имат ИТ квалификацияМладежките кариерни форуми са мястото, от което започва кариерата на талантливите млади хора. Всяка година компаниите търсят студенти и млади специалисти, които да се присъединят към тях, за да им помогнат да осъществят амбициите, които са си поставили. Младите хора също имат нужда да се срещнат с бизнеса и JobTiger прави всичко възможно да наситим тези срещи с топ работодатели. Това е основната причина вече 18 години да организираме кариерни събития, които да сближават бизнеса и образованието.

Форумът „Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, има за цел да срещне на едно място студенти и млади специалисти с водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга. През 2019 събитието ще се проведе в четири града – София, Пловдив, Варна и Габрово.

Естествено, когато говорим за участие в кариерен форум, най-добре е да припомним основните ползи, заради които компаниите-участнички се увеличават всяка година. Най-голямата полза за работодателите е възможността конкретната компания да представи възможностите за стаж или постоянна работа пред млади и талантливи потенциални служители. „Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсингсе отличава от кариерните събития със своята ясна насоченост в най-бързо развиващите се сектори на трудовия пазар. На него се представят компании, които търсят млади и амбициознихора, които искат да се развиват в споменатите сектори.  Не е за пренебрегване и фактът, че голяма част от посетителите оставят свои автобиографии при представителите на участващите компании, помагайки им по този начин да обогатят базата си от данни с ценни потенциални служители. По този начин работодателите запълват и обновяват своята база с кандидатури, които могат да използват и след приключване на форума. Участието в кариерни форуми е възможност за компаниите да разкажат на младите хора за себе си, своите ценности и традиции, което е чудесен начин за развитие на работодателската марка. Това е начин да се открои всяка фирма като предпочитан работодател, сред морето от организации, предлагащи работа на пазара на труда. Следваща голяма полза за работодателите е свързана с това всеки един от тях да се запознае с конкуренцията в сектора и да може съвсем точно да определи пазара на труда и къде стои той, като компания спрямо основните конкуренти. Не на последно място за всяка една компания ресурсите, като време и парични средства, са много важни. Целият процес по подбор е бавен, трудоемък и често чрез него специалистите по подбор не успяват да открият правилните служители за нуждите и целите на компанията. Участието на кариерни изложение пести време и пари на компаниите. А това безспорно би зарадвало всяка компания и всеки специалист подбор. Да се срещнеш с над 1000 потенциални кандидати в рамките на ден е не само полезно, но и много ефективно. Крайният ефект обичайно е: повече и по- подходящи назначени служители, при по-ниска себестойност. 

Събитието се наложи в календара с кариерни събития в страната и за своите 9 години срещна стотици компании с техните нови служители. За да отговори на нуждите на бизнеса тази година форума се разрасна и ще се проведе в 4 града, като новият град, домакин на форума ще е Габрово. За 10-тото юбилейно издание JobTiger отново залага на работещата формула да събере най-активните и най-добрите компании и посетители. Компанията ни знае, че ден изпълнен с интервюта, неформални разговори и срещи е това, от което участниците имат нужда. 

През годините кариерните форуми утвърдиха своя авторитет и представителност, спечелиха си много приятели и съмишленици и предизвикват все по-голям интерес сред младите хора. В качеството си на най-големия организатор на кариерни събития, сме убедени в ползите, които получават компаниите със своето участие. 

Дати на провеждане:

София– 10 октомври 2019 г., Национален дворец на културата, ет. 5; 

Пловдив– 14 октомври 2019 г., Пловдивски Панаир, Конгресен Център;

Варна– 16 октомври 2019 г., Rosslyn Dimyat Hotel; 

Габрово– 22 октомври 2019 г., Технически университет, Библиотека;

Регистрацията за участие е отворена. Възползвайте се от преференциалните цени за ранна регистрация, като запишете своята компания до 31 юли.

Събитието се организира от JobTiger, компания за комплексни HR със спонсорството и подкрепата на LiveArea.

 


b2b Media | 25 Август 2019

Повече от 30 страни са представени сред първокурсниците през 2019 г.   ...


 

b2b Media | 21 Август 2019
article thumbnail

Артистите ще представят песента за пръв път по време на плаващия концерт наОрлин Павлов на 28-ми август на ...


 

b2b Media | 21 Август 2019
article thumbnail

Рекламодатели, комуникационни агенции и студенти тази година се състезават в три отделни конкурса за ...


 

b2b Media | 20 Август 2019
article thumbnail

26-ият международен творчески фестивал Golden Drum, който се провежда в Порторож, Словения, на 17-18 октомври 2019г. ...


 

b2b Media | 20 Август 2019
article thumbnail

Международна конференция ще представи за първи път в България практически решения от водещи световни ...


 

b2b Media | 20 Август 2019
article thumbnail

Безплатното лятно кино с най-големия екран на открито е новата атракция на града ...


 

b2b Media | 16 Август 2019
article thumbnail

През септември в София ще се състои  Европейския конкурс за млади учени EUCYS 2019 ...


 

b2b Media | 14 Август 2019
article thumbnail

От 16 август 12 звездни филма ще огреят най-големия екран на открито в България ...


 

b2b Media | 14 Август 2019
article thumbnail

Цели четири дни варненци и гости на града ще могат да празнуват празника на Варна в Delta Planet Mall. От 15 до 18 ...


 

b2b Media | 05 Август 2019
article thumbnail

Заявката за зрелищен екшън, скорост и адреналин, не само бе оправдана, но и многократно надмина всички ...


 

Още Медии и PR:

Начало

Времето

София
Fair
23°C
Пловдив
Fair
25°C
Бургас
Fair
28°C
Варна
Fair
28°C

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »

Новости по русски