08 Декември 2021
Днес 0 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Защо да пазаруваме онлайн?

Коледа наближава, което бавно, но сигурно прави въпроса за подаръците все по-актуален. Освен традиционните дилеми какви да бъдат самите предмети, с които ще изберем да зарадваме близките и не толкова близките си, много от нас, обикновените потребители, се чудят какви са най-подходящите начини за пазаруване.

В тази връзка се забелязва тенденцията онлайн пазаруването да придобива все по-широка популярност. Причините за това са различни и далеч не са обвързани само и единствено с глобалната здравна криза, с която светът се наложи да се сблъска. Някои от ключовите предимства на този метод за направа на покупки може да намерите в настоящия текст.

Спестява време

В този простичък факт се корени първият и изключително важен в нашите очи позитив. Онлайн пазаруването ни спестява необходимостта да висим по опашки, да обикаляме безпомощно магазин след магазин в различни части на населеното място, в което сме локализирани, и не на последно място – да се разправяме със заядливи продавач-консултанти, които в повечето случаи изглеждат меко казано отегчени и незаинтересовани от обстановката около себе си.

Онлайн пазаруването вече е бързо, лесно и в повечето случаи дори не изисква регистрация в сайт. Просто добавяме в количката избраните от нас артикули и попълваме необходимите коректни данни за плащане и доставка. В повечето случаи поръчките пристигат експресно още в рамките на следващите дни.

А и няма какво да се заблуждаваме – времето в крайна сметка е и пари. Алтернативната цена на допълнителните минути и часове, които губим, се изразява в ползите от по-градивни занимания и начинания, било то в личен или професионален план.

Дава ни по-голяма свобода и обхват на избора

Другото огромно предимство на онлайн пазаруването е практически неограничения избор, който не е рестриктиран до определена географска локация. При желание продукти могат да бъдат поръчвани съвсем успешно и от чужбина. Това повишава шансовете ни да се сдобием с нещо уникално, нетрадиционно и то на конкурентна цена, която сме сравнили с наличните опции в мрежата.

Безспорно онлайн пазаруването е синоним на разнообразие – интернет пространството е безгранично и дава множество опции. В магазини като Max-shop например можете да намерите всичко за дома, както и подходящи тематични подаръци, сувенири и статуетки.

Вече е доста по-сигурно, безопасно и надеждно

Онлайн пазаруването към днешна дата вдъхва много повече доверие в сравнение със същия процес отпреди само няколко години. Правилата и регулациите, на които се подчиняват различните сайтове, са доста сериозни, като в допълнение съществуват стриктни правила за замяна и доставка, ако по някаква случайност артикулът не отговаря на предварителните ви очаквания. Повечето магазини ви предоставят и номер за проследяване на пратката в системата на съответната куриерска фирма, както и опцията за наложен платеж след преглед и тест, което е индикация за постигнато ниво на прозрачност в отношенията “фирма-клиент”: фактор, който благоприятства и двете въвлечени страни.

Можем да разчитаме на мнения и отзиви на други потребители

Интернет е обхватно пространство и информация дебне отвсякъде. А хора, желаещи да споделят своите впечатления, винаги ще има. Трибуните, които им се дават, са много – отзиви в сайта, търсачките, форуми, социални мрежи и още безброй други. Използвайте мъдро този ресурс, за да отсеете по-качествените и коректни онлайн магазини, за да сте абсолютно сигурни, че всичко ще протече спрямо предварително заложените ви планове и очаквания.

Имаме възможност да се допитаме до професионални консултанти

Консултантите в онлайн магазини са малко по-различни от тези във физическите. В общия случай те имат достъп до повече ресурси и могат да проверят практически всичко. От тях можете да очаквате съдействие както по подбора на продукти за покупка, така и във връзка с реалното им изпращане и проследяване на пратката. Имате въпрос? Просто влезте в секцията “Контакти” на съответния сайт и наберете съответния телефон.

The post Защо да пазаруваме онлайн? appeared first on Новини за компютри, смартфони, технологии и наука.

 

 


technews.bg | 08 Декември 2021

Паниката около новия вариант на Covid засега доминира над реалните данни 


 

technews.bg | 08 Декември 2021

Лъжата щеше да бъде разкрита за по-малко от 4 години   


technews.bg | 08 Декември 2021

Облачното решение позволява изграждане на сайтове по шаблон   


technews.bg | 08 Декември 2021

Новите смарт модели идват с вградена поддръжка на геймплея   


kaldata.com | 08 Декември 2021

Директорът на ЦРУ съобщи пред медиите, че неговото управление подготвя няколко различни проекта, свързани с ...


 

technews.bg | 08 Декември 2021

В отговор правителството прибягна до строги регулации   


pixelmedia.bg | 08 Декември 2021

  Съветите на Ани Владимирова и Career Show   Постигането на баланс между работата и личния живот е проблем, с ...


 

pixelmedia.bg | 08 Декември 2021

  Оспорвана битка се разигра по време на финалното издание на 5G Live национален онлайн куиз на Теленор. ...


 

technews.bg | 08 Декември 2021

Новият модел се отличава със стил в дизайна и издръжливост   


technews.bg | 08 Декември 2021

Системата Да Винчи премахна тумори на 71-годишна пациентка   

Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »