25 Януари 2022
Днес 24 новини

SOFIX:

BGBX40:

BGREIT:

BGTR30:

CGIX:

CHF
0.0000
JPY
0.0000
GBP
0.0000
USD
0.0000

b2b Newsletter

Валутен калкулатор


Количество
От
в 
Следвай ни: Следвай ни в Twitter Харесай ни в Facebook

Бизнес

Правец голф и СПА ризорт - част от веригата Hyatt

През тази година той ще бъде основно ремонтиран. Веригата Hyatt ще бъде с втори обект в България след отварянето на Hyatt Regency Sofia през 2020 г. 
   

Airbus ще рециклира самолети в Китай

Очаква се впечатляващо увеличение на броя изтеглени от употреба самолети в Китай през следващите 20 години, посочи Клаус Рьове, директор на отдела за клиенти на "Еърбъс", цитиран в съобщението. 
   

София - силно възстановяване, въпреки пандемията

Широката периферия на столицата отчита индустриален подем със значимо въздействие върху развитието на целия регион. През 2019 г. БВП на столицата надхвърля 51 млрд. лв. и е близо 43% от националната икономика, а номиналният ръст
   

Парични обезщетения в чужбина

Всички обезщетения и надбавки са предвидени от закона. Следователно е напълно законно да бъдат поискани.За съжаление много хора, работили или работещи в чужбина, не знаят на какви обезщетения и надбавки имат право. В резултат те,
   

ЕП:Повече правомощия за ЕМА

Европейският парламент одобри временното споразумение, постигнато със Съвета миналата година, за увеличаване на правомощията на регулаторния орган на ЕС за лекарствата с 655 гласа "за", 31 гласа "против" и 8 гласа "въздържал се". 
   

НАП провери над 1500 фирми

При близо 600 дружества проверките на място продължават и в момента, като наличните в касите средства се преброяват, описват се всички купюри и се сравняват с посочените в счетоводството. 
   

НАП провери +1500 фирми

Много от дружествата, допуснали технически грешки, са се възползвали от предоставената им възможност, като са коригирали сами данните и са подали счетоводните си отчети отново. 
   

Ст. Загора домакин на бизнес форум

В него ще вземат участие корейски компании и представители на местния бизнес, със съдействието на Корейската агенция за насърчаване на търговията и инвестициите /KOTRA/. 
   

Автомобилният пазар ще достигне $9 трлн.

Растежът ще позволи на високотехнологичните предприятия и производителите на компоненти за автономни коли да извлекат огромни печалби. 
   

Ловеч: 175 хил. в бюджета от туризъм

Най-много средства са събрани от обектите Деветашка пещера - над 100 хиляди лева, и Ловешка средновековна крепост - близо 43 хиляди лева. От паркинги приходите са над 32 хиляди лева. 
   
Начало

Времето

София
°
Пловдив
°
Бургас
°
Варна
°

Петрол цени - в реално време

  Последна
Цена
Промяна
днес
Промяна
в %
Сорт Брент $ 0
Лек петрол (NYM) $ 0
Още  »